Stelios13 Σεπτέμβριος 29, 2017 Author #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2017 πριν 17 λεπτά, το μέλος Seafalco έγραψε: Dowidat . . . dovidat . . . Μπα ! Καμιά μαϊμού θα είναι ! Στείλε μου τα να τα . . . πετάξω ! Nα ρθεις να τα παρεις μονος σου,μαζι με το κρασι κ τις ελιες που σε περιμενουν!!!!!!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Σεπτέμβριος 29, 2017 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2017 Σωστός !!! Με την ευκαιρία, αν οι ελιές πλησιάζουν έστω και λίγο τις προηγούμενες, θα βάλω το καλό μου χαμόγελο από τώρα ! ! ! Συνονόματε θα περάσω, δεν το ξεχνάω και σε ευχαριστώ πολύ που με θυμήθηκες! ! Απλά η δουλειά με τρέχει αλλού το τελευταίο καιρό ! Θα τα πούμε όμως σίγουρα, σύντομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfa19mj Σεπτέμβριος 29, 2017 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2017 χαχα αυτά είναι προίκα από τον πεθερό μου επειδή του ζητούσα Citroën και μου είπε ότι Peugeot μου δίνει άμα θέλω... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Οκτώβριος 2, 2017 Author #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2017 K ενα εργαλειο που εκανε τα παντα απ το 50 εως το 70+... Μετακινησεις,φορτια,δουλεια,διασκεδαση[οταν κ αμα..] Κ αυτο στο κατωι!!!!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Οκτώβριος 2, 2017 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2017 Στέλιο, Φλορέτα είναι το μοτοσακό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Οκτώβριος 2, 2017 Author #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2017 πριν 8 λεπτά, το μέλος Seafalco έγραψε: Στέλιο, Φλορέτα είναι το μοτοσακό? Το αντιπαλον δεος...ζουνταπ!!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Οκτώβριος 2, 2017 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2017 Και με τα δύο έχω πάει βόλτα -πισοκάβαλο εννοείται-, αντίπαλον δέος πράγματι! Τα Ζουνταπ ήταν και πιο δυνατά και κάναν και πιο ωραίο θόρυβο, αλλά πιο δυνατό ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Οκτώβριος 11, 2017 Author #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2017 Ξεχασμενα αλλα με πολλη δουλεια πισω τους...Τους αξιζει καθε σεβασμος! Το κουτι που ειναι μεσα μαλλον απο τον Ελληνικο στρατο. Στο μελλον,να μαστε πρωτα καλα,η θεση τους θα ναι σε βιτρινα στο χωριο. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Οκτώβριος 11, 2017 #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2017 Ωραίος ! ! Έχω ένα ίδιο ροκάνι, πως βρέθηκε στο θησαυρό δεν ξέρω ! Α! και ένα τσαπραζωτή μου φαίνεται στο ίδιο χρώμα, αλλά αυτός είναι πιο σύγχρονο εργαλείο. Κάνει παρέα -που να είναι τώρα και τα δυό τους ???- σε ένα τσαπραζωτή, τύπου "χτένας" ! Τι ματικάπι και τα μάτια σου ε ! ! ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 11, 2017 #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2017 Αντε να δείξω κ εγω κατι που με παρακαλεσε ο υδραυλικος να το κρατησει! Εντοιχιζομενη μπαταρια μπανιερας ετων...... αγνωστο. Για να γινει επισκευη την πρωτη φορα χρειαστηκαν 2 υδραυλικοι κ τελικα τη λυση την εδωσε συνταξιουχος υδραυλικος. Μετα απο δευτερη ζημια (5 χρονια μετα) αποφασίστηκε η αλλαγη με νεα! Με το ζορι που ειδε ο υδραυλικος κ οτι καταφερε να τη βγάλει χωρις να αφαιρεσει δυο τεραστια μαρμαρα, που μαλλον πρωτα μπηκαν αυτα κ μετα κτίστηκε το μπανιο ( @Seafalco κατι θα σου θυμιζει) την εδωσα δωρο στον υδραυλικο για τη βιτρινα του 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Οκτώβριος 11, 2017 #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2017 Έτσι είναι οι πολυτελείς κατασκευές . . . κατορθώνουν να γίνουν και πολυετείς ! ! ! Πλάκα πλάκα δεν έχω δει άλλη φορά τρίοδο διακόπτη (ή μήπως είναι τεσσάρων διευθύνσεων ! Πέντε άκρα βλέπω στο κέντρο και οι βάνες μοιάζουν να είναι στο ίδιο επίπεδο ! ! ! Με τους ακραίους έφτιαχνες τη θερμοκρασία και με το μεσαίο άνοιγες το νερό για τη μπανιέρα και το σωληνάκι επάνω έδινε στο ντούζ (που είχε δικό του διακόπτη) ε? Σαν ταξίδι στο χρόνο είναι αυτό, πίσω ένα Αιώνα και ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 11, 2017 #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2017 πριν 7 λεπτά, το μέλος Seafalco έγραψε: Με τους ακραίους έφτιαχνες τη θερμοκρασία και με το μεσαίο άνοιγες το νερό για τη μπανιέρα και το σωληνάκι επάνω έδινε στο ντούζ (που είχε δικό του διακόπτη) ε? Σαν ταξίδι στο χρόνο είναι αυτό, πίσω ένα Αιώνα και ! Τσακαλι εισαι ατιμε!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Οκτώβριος 12, 2017 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2017 LOL ! ! ! Αλλά τόσο νυσταγμένο που σου απάντησα εχθές από το κινητό, αλλά -απ' ότι φαίνεται- . . . . .δεν πάτησα το κουμπί για να γίνει το post! ! ! Κι έτσι όμως δε με χαλάει ! . . . Πιάνω πρώτο στασίδι . . . . Καλημέρα μας ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Οκτώβριος 14, 2017 Author #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2017 Πιστολι βαφης ,10ετια 80...Ελβετικης κατασκευης τοτε που η καθε μαρκα σεβοταν το ονομα της κ προσπαθουσε να φτιαξει το καλυτερο!!!!!!!!!! Με το κουτι του κ ολα του τα χαρτια του κ ελαφρως διασημο μετα τα καλοκαιρινα μου βαψιματα... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Οκτώβριος 21, 2017 Author #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2017 ΠΙΤΣΟΣ ,αρχες 70...ακομα λειτουργει ανελιπως απο τοτε. Αφιερωμενο στους ''φιλους'' που κλεινουν το εργοστασιο της pitsos στην Ελλαδα! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
osa Οκτώβριος 21, 2017 #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2017 Το είχα και εγώ ....με ήμι κατάψυξη και αυτόματη ανά 24 ώρες απόψυξη !!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Οκτώβριος 21, 2017 #57 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2017 Ανασκαφή σε παλιά εργαλειοθήκη -για άσχετο λόγο- έφερε στην επιφάνεια ένα εργαλείο μεγαλύτερο σε ηλικία από εμένα και μάλλον αρκετά ! ! ! Ένα δυναμόκλειδο αρχαίο που δουλεύει με την σταθερή ελαστικότητα του υλικού που είναι κατασκευασμένες οι δύο ράβδοι που συνδέουν το καρέ της μισής ίντσας με την χειρολαβή του. Δώρο από ένα καλό άνθρωπο και μάστορα, που έφευγε σε σύνταξη από τη πρώτη μου δουλειά, για να τον θυμάμαι! Εκείνος το είχε ήδη αρκετές δεκαετίες σε χρήση και από τότε δεν άλλαξε και πολύ η όψη του. Δεν θέλει ρύθμιση και έχει μεγάλη ακρίβεια, αλλά θέλει χέρι καλό για να το δουλέψεις! Είναι για ψιλοδουλιές και δε συβάζεται με αρούκατους μαστόρους! Είναι 200 inch pounts (περίπου 22 Νm) και ξεκινάει από το μηδέν, που είναι και το μεγάλο του προσόν! Δε μπορώ να πω ότι το έχω πολυχρειαστεί, περισσότερο σαν μια καλή ανάμνηση για να γεμίζουν οι μπαταρίες! 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 22, 2017 #58 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2017 (edited) Έχω κι εγώ ένα τέτοιο δυναμόκλειδο Α και 2-3 από τα black & decker τα πορτοκαλί, κάποια δουλεύουν, κάποια όχι, με ένα εξ'αυτών μάλιστα είχα τρίψει 15 τετραγωνικά δωμάτιο παρκέ (που είναι σκίσιμο λόγω έκκεντρης πίεσης) και δεν μάσησε! Γενικά έχω κι εγώ πολλά vintage εργαλεία καθότι σόι πάει το βασίλειο οπότε θα ανεβάσω μερικά! Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 22, 2017 από sotiris 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 22, 2017 #59 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2017 πριν 10 ώρες, το μέλος Stelios13 έγραψε: ΠΙΤΣΟΣ ,αρχες 70...ακομα λειτουργει ανελιπως απο τοτε. Αφιερωμενο στους ''φιλους'' που κλεινουν το εργοστασιο της pitsos στην Ελλαδα! Δεν έχει να κάνει με τα προϊόντα. Φεύγουν γιατί ενώ αθέτησαν την σύμβαση συμβιβασμού με το ελληνικό δημόσιο ως αποτέλεσμα του γνωστού σκανδάλου της Siemens που προέβλεπε επενδύσεις 60 εκατ. ευρώ στη μονάδα της BSH Πίτσος το κράτος έκανε τα στραβά μάτια μέχρι να περάσει η ημερομηνία και να παραγραφή η απαίτηση. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Οκτώβριος 22, 2017 #60 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2017 Πριν 1.5 χρόνο που πήρα πλυντήριο πιάτων Pitsos μου είπε το κατάστημα ότι είναι Τουρκικής προέλευσης. Οπότε επειδή το κράτος μας γδέρνει τις επιχειρήσεις κινούνται όλοι σε εισαγωγές προϊόντων για μεγαλύτερο κέρδος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts