dfa19mj Αύγουστος 19, 2018 #81 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2018 πριν 17 λεπτά, το μέλος Stelios13 έγραψε: Οποιος μου βρει τι ειχαν μεσα αυτα!!!!!!!!!!!!!!!! Δεκαετια 70..... Βανίλια; (υποβρύχιο) 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Αύγουστος 19, 2018 #82 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος Stelios13 έγραψε: Οποιος μου βρει τι ειχαν μεσα αυτα!!!!!!!!!!!!!!!! Τη στάχτη του παππού; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Αύγουστος 25, 2018 Author #83 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2018 Πενσα ,κοφτης, σφυρι ,προκοβγαλτης!!!!!!!! 6 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Stelios13 Σεπτέμβριος 9, 2018 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #84 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2018 (edited) Ειχα να περασω πανω απο 2 μηνες απ τα σκραπ, κ περνωντας να χαιρετησω τα παιδια, [μην χανουμε κ επαφες] πετυχα στο σωρο αυτο!!!!!!!!!!!!! YANKEE No 130A STANLEY....μετα απο ενα γρηγορο καθαρισμα κ ψιλομαζεμα,[ ευτυχως κατι εξαρτηματακια που σκορπισαν ξαναβρηκα τη θεση που εμπαιναν] ,περιμενει πληρη ανακατασκευη , ανεξαρτητως την αξια του, γιατι ειναι ενα κομματι που για μενα πρεπει να σωθει... Δεξια , αριστερα κ κλειδωμα...εδω ειχαμε τα θεματακια....φωτο εσωψυχων στο θεμα της ανακατασκευης γιατι τωρα τα χερια ηταν χαλια!!!!!! Τσοκ για μυτες , κ τυπος μυτης...θα δυσκολευτω μαλλον λιγο να βρω, αλλα υπαρχει μια ιδεα για μετατροπη συγχρονου τσοκ που θα μπαινει στο υπαρχον τσοκ.... Του τσοκ το καγγελο που λενε! Εκκεντρη ροδελλα που νομιζα οτι εχει χαλασει , αλλα τελικα ειναι ετσι για να κλειδωνει το κατσαβιδι κλειστο...... κ ευτυχως ο πειρος ασφαλισης στην τελευταια φωτο ,αν κ ειχε βγει ο μισος εξω δεν ειχε φυγει........... Το μονο που λειπει ειναι η μικρη βιδα που συγκρατει το καπακι της καστανιας στη θεση του...ευτυχως!!!!!!!!!!!! Για 1 ευρω που το πληρωσα ,θα δινα κ πολυ παραπανω γιατι το ηθελα πολυ, μια χαρα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 9, 2018 από Stelios13 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Σεπτέμβριος 17, 2018 Author #85 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2018 Περυσι το καλοκαιρι ειχα βαλει το ΖΟΥΝΤΑΠ που εχω στο κατωι... Φετος το αντιπαλο δεος που ειναι παρατημενο στο σπιτι της γιαγιας.... Η κλασσικη ΦΛΟΡΕΤΑ!!!!!!!!! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 17, 2018 #86 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος Stelios13 έγραψε: Περυσι το καλοκαιρι ειχα βαλει το ΖΟΥΝΤΑΠ που εχω στο κατωι... Φετος το αντιπαλο δεος που ειναι παρατημενο στο σπιτι της γιαγιας.... Η κλασσικη ΦΛΟΡΕΤΑ!!!!!!!!! Στο moto.gr υπάρχουν οι εξής αναπαλαιώσεις, δες τες. και σε cafe racer. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Σεπτέμβριος 22, 2018 Author #87 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2018 On 18/9/2018 at 12:56 ΠΜ, το μέλος Lakisss έγραψε: Στο moto.gr υπάρχουν οι εξής αναπαλαιώσεις, δες τες. και σε cafe racer. Χρονο δεν εχω...[απ τα 3 Χ]... Γνωση εχω πλεον,[Ανακατασκευες BIMOTA SB3, KATANA, RD 350 κτλ...] , σε 1 μηνα τα χω κανει κουκλια κ τα 2....το μηνα ψαχνω! Ελπιζω να τ αναλαβει ο γιος στο μελλον κ να τιμησει ετσι τον παπου του.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGIOS Σεπτέμβριος 28, 2018 #88 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2018 On 23/9/2018 at 1:32 ΠΜ, το μέλος Stelios13 έγραψε: Χρονο δεν εχω...[απ τα 3 Χ]... Γνωση εχω πλεον,[Ανακατασκευες BIMOTA SB3, KATANA, RD 350 κτλ...] , σε 1 μηνα τα χω κανει κουκλια κ τα 2....το μηνα ψαχνω! Ελπιζω να τ αναλαβει ο γιος στο μελλον κ να τιμησει ετσι τον παπου του.... Έχεις ανεβάσει κάπου τις ανακατασκευές από τα μηχανάκια ; Από το BIMOTA SB3 θα ήθελα να δω φωτογραφίες . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Σεπτέμβριος 28, 2018 Author #89 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2018 πριν 5 ώρες, το μέλος GEORGIOS έγραψε: Έχεις ανεβάσει κάπου τις ανακατασκευές από τα μηχανάκια ; Από το BIMOTA SB3 θα ήθελα να δω φωτογραφίες . Εχω φωτο, η ανακατασκευη,[κανιβαλλισμενη μοτο, με αλλο μοτερ, κομμενα σκελετα , κουστουμια οτι να ναι] πηρε 2 χρονια κ εγινε με φιλο μηχανικο για λογαριασμο 3ου... Ολα εγιναν δυσκολα κ στο χερι , οι φωτο ειναι σε κινητο κ οταν βρω τροπο θα τις ανεβασω καποια στιγμη... η μοτο ειναι των αφων Κουρετη που την ετρεχε ο Μπαντουβανης στο πρωταθλημα... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Stelios13 Οκτώβριος 25, 2018 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #90 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2018 On 28/9/2018 at 6:31 ΜΜ, το μέλος GEORGIOS έγραψε: Έχεις ανεβάσει κάπου τις ανακατασκευές από τα μηχανάκια ; Από το BIMOTA SB3 θα ήθελα να δω φωτογραφίες . Kαταφερα κ βρηκα απο το παλιο κινητο φωτο στο τελικο σταδιο... Καπου υπαρχουν κ αλλες απο την αρχικη κατασταση...θελει πολλες σελιδες για να γινει η περιγραφη αποκαταστασης, υπηρχε μονο σκελετος,[πετσοκομμενος για να ταιριαξει μοτερ gsxr, πισω ψαλιδι κ η πανω πλακα των πηρουνιων] Πανω απο 2 χρονια πηρε για να φτασει εδω. Δεν φανταζεσαι ποσα πραγματα εγιναν στο χερι με κοπτοραπτικη, κ τι πραγματα μεταποιηθηκαν απο αλλες μοτο ωστε να ειναι ακριβως ιδια με τα αυθεντικα... Ελπιζω καποια στιγμη ο ιδιοκτητης της να κανει ενα αφιερωμα για τη μοτο κ τους ανθρωπους που ξοδεψαν χρονο ,γνωσεις κ αγαπη ωστε να ξαναφερουν ενα συνοθυλλευμα απο ασχετα πραγματα σε κατι αυθεντικο...[χωρις να υπαρχει φυσικα το παραμικρο ετοιμο ανταλλακτικο] Εγω δεν εχω το δικαιωμα να επεκταθω περισσοτερο [απ τη στιγμη που δεν μου ανηκει] ασχετως αν ασχοληθηκα αρκετα με την ανακατασκευη... 10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
basiles.st Νοέμβριος 12, 2018 #91 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2018 Συγχαρητήρια παιδιά, ωραίο θέμα ανοίξατε με πολύ ωραία πράγματα! Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Νοέμβριος 13, 2018 Author #92 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2018 Παλιο ,προρυθμισμενο, σημαδευτηρι.... Πλανες , η μια με λαμα ΠΕΖΟ , φτιαγμενες στο χερι πριν αρκετες 10ετιες... κ μια 70 ποντων....θα αναπαλαιωθουν [σχετικα ευκολο] κ θα ξαναγινουν λειτουργικες για το γαμωτο.... 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Νοέμβριος 13, 2018 #93 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2018 Βάλε φωτό όταν με το καλό κάνεις την αναπαλαίωση για να σκάω εγώ που δεν αξιώνομαι να κάνω τέτοια πράματα γιατί με δέρνει κουλαμάρα. Εδώ λίγη ιστορία από τις πλάνες των αδελφών Πεζώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση basiles.st Νοέμβριος 13, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #94 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2018 Και μια αναπαλαιωμενηΣτάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Απρίλιος 23, 2019 Author #95 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2019 UTICA TL 107 , το πρωτο μοντελο του 1940, για τον αμερικανικο στρατο.... Απ το σκραπατζιδικο! Ευλαβικη αναπαλαιωση κ θα μπει κ αυτη στη συλλογη! 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Μάϊος 11, 2019 Author #96 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2019 Παμπαλαια, μαλλον Ρωσικη , γκαζοταναλια ,με διαφορετικης συλληψης κ φιλοσοφιας μηχανισμο.... Λυθηκε, μπηκε στο φαρμακο, τριφτηκε , περαστηκε με ειδικο λαδι κ μπηκε στη συλλογη.... 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siera Μάϊος 12, 2019 #97 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2019 (edited) πριν 17 ώρες, το μέλος Stelios13 έγραψε: Παμπαλαια, μαλλον Ρωσικη , γκαζοταναλια ,με διαφορετικης συλληψης κ φιλοσοφιας μηχανισμο.... Λυθηκε, μπηκε στο φαρμακο, τριφτηκε , περαστηκε με ειδικο λαδι κ μπηκε στη συλλογη.... Είναι Πολωνέζικος σωληνοκάβουρας υδραυλικού, σύγχρονο αντίγραφο του πολύ παλαιότερου (1875) Εγγλέζικου της Footprint (έχει για σύμβολο αυτό που λέει, μια πατούσα). Α και το τμήμα της κάτω σιαγόνας ήταν βαμμένο σκούρο κόκκινο. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 12, 2019 από Siera 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Stelios13 Μάϊος 30, 2019 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #98 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2019 ΣΚΡΑΠομαζεματα αλλων εποχων.... Αμερικανικο, εντελως καινουριο, μονο λιγη σκονη.... Με διπλο βημα, αλλαζοντας θεση στον αξονα... Πατωντας την ασφαλεια, μετατοπιζεις τον αξονα κ με το κοντο βημα ανοιγεις χωρις κοπο , σαν τα γραναζια του ποδηλατου για ανηφορες! Κ αλφαδι στο κοντακι για ακριβη τρυπηματα!!!!!!!!!!!!! 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzilivak Ιούνιος 11, 2019 #99 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2019 Παλιο ξυλουργικό εργαλειο για φαγωμα σε γωνια,"γκινόσο" νομιζω το λενε οι ξυλουργοι...Προπολεμικο σιγουρα... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιούνιος 11, 2019 #100 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2019 Ωραίος ! Αλλά αυτός που το συναρμολόγησε κάπου αλλού είχε το νού του ! Έχει βάλει τη λάμα ανάποδα, το φάλτσο (bevel που λένε στα χωριά μας ) πάει από κάτω. Τώρα η γωνία κοπής πλησιάζει αυτή μιας ξύστρας ! 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts