sstav Αύγουστος 24, 2017 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2017 Spoiler μια καναδέζα που φωνάζει τον Ιάσονα... β λακ χιουμορ... . 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Αύγουστος 24, 2017 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2017 πριν 6 ώρες, το μέλος GoMaR έγραψε: Θα αρχισω να σβηνω σε λιγο Τώρα άργησες... -Βuοnasera -Βuοnasera -Come ti chiami? -Mi chiamo Jason. Come Jason Statham! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4WNikos Αύγουστος 25, 2017 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2017 Καλησπέρα και καλό χειμώνα. Μόλις είδα το post. "ΝΑΙ" σε όλα!!! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khr1s Σεπτέμβριος 1, 2017 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2017 Εννοείται μέσα όσο λίγο χρόνο και να έχω Στηρίζουμε! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Σεπτέμβριος 2, 2017 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2017 Φυσικα μεσα και γω...δεν ξερω σε ποσους αγωνες θα μπω βεβαια αλλα δεν εχει σημασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill123 Σεπτέμβριος 4, 2017 #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2017 Σε τι σταδιο προετοιμασιας βρισκομαστε? Μπηκε και ο Σεπτεμβρης να ξεκιναμε σιγα σιγα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Σεπτέμβριος 4, 2017 Author #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2017 Μεχρι Κυριακή οποιος θελει να δηλώσει,και Δευτερα θα βγαλουμε το ποσο και θα δωσω λογαριασμο για να τα μαζεψουμε. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 4, 2017 #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2017 @PolomanGR 11/9 που θα εχει ολοκληρωθει η τελικη λιστα, θα βαλεις δημοσια την λιστα των συμμετεχοντων με mentions και το ποσο που αντιστοιχει ανα ατομο. Θα τους κυνηγας εστω και για 3-4Ε γιατι οποιος δε πληρωσει ενω εχει δηλωσει θα πρεπει να τα βαλεις απο την τσεπη σου.Ετσι εκανα εγω τουλαχιστον.Δεν ειναι ντροπη.Ντροπη ειναι να μην εμφανιστουν H πληρωμη στον σερβερ γινεται μεσω paypal. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 4, 2017 #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2017 Οχι, οσοι δεν πληρωσουν θα μας πει παλι να τα μοιραστουμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 5, 2017 #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2017 Θα βγει αποφαση για 4,5Ε πχ στον καθενα και αρχιζει ο κοσμος και βαζει λεφτα απο 4,5, μετα αν καποιος δε πληρωσει θα πρεπει μετα ξανα μανα απο την αρχη ο κοσμος να βαλει την διαφορα; Σε καμμια περιπτωση δε θα γινει αυτο. Δημοσια θα λεμε οτι πληρωσαμε, θα εχουμε μια λιστα.Θα την ανανεωνω εγω και ολοι θα ξερουμε ποιοι πληρωσαν και ποιοι οχι. Απλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Σεπτέμβριος 8, 2017 #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2017 Άντε να ξεκινήσουμε πάλι τα cups και τα gatherings!Βγάλτε τη λίστα,τελειώνετε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Σεπτέμβριος 8, 2017 #52 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2017 Και τους αγώνες μην τους βάζετε πολύ αργά. Γερνάμε και δεν είμαστε για πολλά ξενύχτια! Θα κοιμηθούμε πάνω στο τιμόνι καμιά ώρα! [emoji12][emoji850]Sent from my iPad using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 8, 2017 #53 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2017 μολις πληρωσα και τον τελευταιο μηνα. Πρεπει σε αυτον τον μηνα να εχουν ολοκληρωθει ολες οι διαδικασιες γιατι 11/10 θα μεινει απληρωτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 8, 2017 #54 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2017 Δεν βάζουμε έναν αγώνα Κυριακή να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας? Προτείνω Bmw M253i racing στην Vallelunga Classic στος 20:00. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmich Σεπτέμβριος 9, 2017 #55 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2017 Παιδιά εγώ φέτος δεν θα συμμετέχω στην παρέα σας καθώς λόγω σπουδών θα λείπω εξωτερικό... Έχω πουλήσει και τον εξοπλισμό σε έναν φίλο όποτε θα τον ενημερώσω αν θέλει να συμμετέχει... Ωστόσο εννοείται πως είμαι μέσα στην πληρωμή του server και μπορεί καμία φορά να μπαίνω για spectate... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Σεπτέμβριος 9, 2017 #56 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2017 56 minutes ago, tasosmich said: Παιδιά εγώ φέτος δεν θα συμμετέχω στην παρέα σας καθώς λόγω σπουδών θα λείπω εξωτερικό... Έχω πουλήσει και τον εξοπλισμό σε έναν φίλο όποτε θα τον ενημερώσω αν θέλει να συμμετέχει... Ωστόσο εννοείται πως είμαι μέσα στην πληρωμή του server και μπορεί καμία φορά να μπαίνω για spectate... Καλες σπουδες αγορινα!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Σεπτέμβριος 9, 2017 #57 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2017 Νομίζω Πέμπτη είχε ψηφιστεί να γίνονται οι αγώνες.Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 9, 2017 #58 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2017 Το "είχε" νομίζω σημαίνει πολλά Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Σεπτέμβριος 9, 2017 Author #59 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2017 (edited) Δευτέρα θα βγάλω την λίστα με τα άτομα και το ποσό,και θα δώσω και 2 τροπους να στείλετε. Επίσης θα κάνουμε καινούργιο poll με την ημέρα,και αφού ψηφιστεί και με την ώρα,όπως κάθε χρόνο. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 9, 2017 από PolomanGR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 9, 2017 #60 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2017 Καλά δεν είπα να παγιωθεί ο αγώνας Κυριακή . Απλά ο σερβερ είναι εκεί και κάθεται, είναι πληρωμένος, ο κόσμος έχει ψιλο-επιστρέψει οπότε γιατί να μην τρέξουμε αύριο ένα race? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts