PolomanGR Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2017 (edited) Απλά και περιεκτικά: Έκανα ενα απλο poll να δουμε ποιος θελει να συμμετέχει φέτος στον σέρβερ. Αν θελει κάποιος να αναλάβει την πληρωμή ή/και να βοηθήσει στην διαχείριση ας μου πει,αλλιώς θα τα αναλάβω εγώ. Αλλα @GoMaR (ή @akis_z80)να ξέρεις οτι θα πρεπει να μου δείξεις δυοτρια πραγματάκια. http://doodle.com/poll/6p2kkzag2y38xvic Βάσει του 2017 θα κινηθούμε και φέτος!! Κανόνες 2017 Tagging: @fatalara@Anthemius@rapid_fast@panosdimp@liakjim@Mr.Nekra@Lylankor@djkostas@sosna@spyder@Aris Teidis@Thodoris1884@Oxide Burnedbrain@GeoF1@wargasm@geovas77@wolves@Stelios F.@thazio@troffeo@Georgiadis Giorgos@uhu@khr1s@jumaru99@4WNikos@racer@UltraB@gchristod@Billys@euaggelos71 Και φυσικα @sstav Αν εχω ξεχασει καποιον φωναξτε τον,εκλεψα την λιστα απο το περσινο. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 24, 2017 από GoMaR 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Αύγουστος 16, 2017 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2017 πριν 4 λεπτά, το μέλος PolomanGR έγραψε: Αν εχω ξεχασει καποιον φωναξτε Ξεχασες τον @mad_dog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Αύγουστος 16, 2017 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2017 Ξεχασες τον [mention=66029]mad_dog[/mention] Αυτός δεν τρέχει με λάστιχα δρόμου...[emoji23] Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Αύγουστος 16, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2017 Να πω απλα για αυτους που δεν συμμετείχαν πέρσι,στοχος ειναι να βγει μεχρι 5 ευρω στον καθενα. Δεν ξερω αν αλλαξαν οι τιμες απο περσι,αλλα ο ιασωνας τα ειχε υπολογισει στα 16 ατομα. Προταση δικια μου το πολλ να διαρκέσει μεχρι την πρωτη ή δευτερη βδομαδα του Σεπτέμβρη ωστε να το δουν και οσοι λειπουν σε διακοπες,και μετα να βρουμε το ποσο ανα ατομο και να μαζεψουμε τα λεφτα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Αύγουστος 16, 2017 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2017 Count me in εννοείται.Στάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 16, 2017 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2017 Για παμε να δουμε και φετος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 16, 2017 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2017 Επειδή είμαι ακόμα σε διακοπές και γράφω απο κινητό δε μπορώ να γράψω λεπτομέριες.αν μαζευτούμε περίπου 16 άτομα βγαίνει λογικά στο 5€. Ειναι 7€ τον μήνα ο σέρβερ. Πολομαν εννοείται σου δείχνω τα πάντα και βοηθάω όποτε μπορώ.Αυτά είναι αυτονόητα. Δε ξέρω πόσους έκανες mention, πάντως τα περισσότερα ονόματα τα εχω στο αρχικό ποστ για το tango cup. Βάλε περιθώριο μέχρι τέλος Αυγούστου για ποιά άτομα ειναι διαθέσιμα και μπορούμε μέχρι τελος του σεπτεμβρη να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες(πληρωμές) ώστε απο Οκτώβρη να συνεχίσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Αύγουστος 16, 2017 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2017 @NickAtsi @konnos @ferrarimanos @angeln1ck @Dimitris Pappas @aKosmas @JohnnyGTR @Etern4L @bill123 @tasosmich Συμπληρωματικά tag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
euaggelos71 Αύγουστος 17, 2017 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2017 Καλημερα, προσθεστε και την αφεντια μου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Αύγουστος 17, 2017 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2017 Στα καλα παιδια λεμε ναι! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Αύγουστος 17, 2017 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2017 (edited) @PolomanGR Το οτι εχεις taggαρει το μισο Λαμπη, ακομη κ τον @sstav αλλά οχι εμενα, να το εκλαβω καπως; Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 17, 2017 από Lazy Dog 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Αύγουστος 17, 2017 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2017 (edited) Αντιγραφη απο του Ιασωνα εκανα γενικα,και οταν το πηρα χαμπαρι ειχες ψηφίσει ήδη. Οποτε ειπα να γλιτώσω μερικα bytes. Η μπορει να μην τα πηγαινω καλα με τα σκυλια,δεν ειχα κανει ουτε τον mad dog.? Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 17, 2017 από PolomanGR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Αύγουστος 17, 2017 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2017 Just now, PolomanGR said: Αντιγραφη απο του Ιασωνα εκανα Καλα αστον αυτον...ειναι @GoMaR(i) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Αύγουστος 17, 2017 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2017 Μέσα κι εγώ σαν χορηγός, χωρίς να ξέρω αν θα συμμετέχω. Χαίρομαι όμως που βλέπω και αρκετούς newcomers και είναι κρίμα να μην ενισχύσουμε την προσπάθεια. Τόπο στα νιάτα! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Αύγουστος 17, 2017 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2017 Τι εννοεις δε ξέρεις αν θα συμμετέχεις? Δεν έχει τέτοια, δε πας πουθενά.Στάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Αύγουστος 19, 2017 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2017 Μέσα!Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Αύγουστος 21, 2017 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2017 Δώσε χρόνο να το δώ με τον @panosdimp... Απουσιάζει αυτές τις μέρες και δεν θυμάμαι πότε επιστρέφει ακριβώς.. Ναι σε όλα απο εμένα.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill123 Αύγουστος 22, 2017 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2017 Εννοειται πως ειμαι και εγω μεσα αφου 1 χρονο τωρα μαζι σας περναω τελεια και μαθαινω πολλα!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Αύγουστος 24, 2017 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2017 Σελω και γω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 24, 2017 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2017 (edited) Εγινε Pin το θεμα μιας και θα μας κραταει συντροφια ολο το 2018. Θα παρακαλουσα μεχρι και 10/9 να εχουμε μια ΤΕΛΙΚΗ εικονα για ποιοι ειναι διατεθημενοι να πληρωσουν. Εχουν μεχρι στιγμης ψηφισει 12 ατομα. Οσοι περισσοτεροι τοσο πιο λιγο θα πληρωσουμε. Να υπενθυυμισω πως αν μαζευτουμε περιπου 16 ατομα, αναλογει περιπου 5Ε ανα ατομο για ολον τον χρονο. Οι κανονες που εχω γραψει για το Gathering 2017 πιστευω ισχυουν και για το 2018. Θα ενημερωσω το πρωτο ποστ με link απο τους κανονες του '17 Μετα τις 10/9 (που ειναι και η τελευταια πληρωμη του σερβερ για το 2017) θα πρεπει ο @PolomanGR να φτιαξει ενα ποστ που να δινει στοιχεια με τραπεζες / paypal ωστε να μαζευτει το κασερι. Προθεσμια μεχρι τελος Σεπτεμβρη για να μπορω να σου εξηγησω και εγω μετα τα του σερβερ. Σας ευχαριστω ολους και καλη σεζον να εχουμε με οσο γινεται περισσοτερα μελη Συμμετοχή εδω :https://beta.doodle.com/poll/6p2kkzag2y38xvic (ειναι το ιδιο λινκ με το αρχικο) @tasosmich @wolves @liakjim @wargasm @uhu @Billys @fatalara @thazio @Aris Teidis @Georgiadis Giorgos @Thodoris1884 @khr1s @racer @jumaru99 @akis_z80 @Oxide Burnedbrain @PolomanGR @Lazy Dog @sosna @Lylankor @GeoF1 @panosdimp @rapid_fast @Anthemius @Dimitris Pappas @angeln1ck @konnos @aKosmas @Mr. Rous @ferrarimanos @JohnnyGTR @NickAtsi @bill123 @spyder @Stelios F. @Etern4L @4WNikos @gchristod @geovas77 @Mr.Nekra @Staxtis @djkostas @wargasm @Lazy Dog @Lazy Dog @Lazy Dog @Lazy Dog @Lazy Dog @Lazy Dog @Lazy Dog Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 24, 2017 από GoMaR 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts