azazil1190 Σεπτέμβριος 13, 2017 #401 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2017 Εφτασε το μωρο στο σπιτι. Με περιμένει! Αλλα σχολα αργα σήμερα και δεν ξερω εαν θα ασχοληθώ μαζι της σημερα περα απο καμια φωτο. Συν οτι θα εχω και τον μικρο μου να έρχεται με περιέργεια να κοιταει και θα εχω τον νου μου μη γραπωσει κανα καλωδιο και μου το δωσει στα χέρια 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Σεπτέμβριος 13, 2017 #402 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2017 (edited) 1 hour ago, Geo_K said: HBCC: Disabled HBCC: Enabled OCed // hbcc: on // oc.uk https://forums.overclockers.co.uk/threads/the-rx-vega-64-owners-thread.18789713/page-101 διαβαστε απο τελευταια σελιδα και προς τα πισω, εχουν κανει πολλα τεστακια. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 13, 2017 από LocoDiceGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Σεπτέμβριος 13, 2017 #403 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος koukoubetses έγραψε: Παρακαλώ;Τι υπαινισεσαι; Τιποτα παραπανω απο αυτο που γραφω. Το εγκωμιο της So το εχω πλεξει πολλες φορες, και το κανω ακομα μια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soctap Σεπτέμβριος 13, 2017 #404 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2017 πριν 44 λεπτά, το μέλος azazil1190 έγραψε: Εφτασε το μωρο στο σπιτι. Με περιμένει! Αλλα σχολα αργα σήμερα και δεν ξερω εαν θα ασχοληθώ μαζι της σημερα περα απο καμια φωτο. Συν οτι θα εχω και τον μικρο μου να έρχεται με περιέργεια να κοιταει και θα εχω τον νου μου μη γραπωσει κανα καλωδιο και μου το δωσει στα χέρια Καλοριζικη!!!! περιμενουμε τεστ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_K Σεπτέμβριος 13, 2017 #405 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2017 Τελικά βοηθάει λίγο το HBCC. HBCC: Off HBCC: On HBCC: Off HBCC :On 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση azazil1190 Σεπτέμβριος 13, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #406 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2017 Να βαλω 2-3 φωτο για το καλο και εγω. Κούμπωμα το απόγευμα με νεο υλικό απο σεξυ φωτος. Απο τεστακια δεν το βλέπω να το κανω σημερα μιας και ως γνωστόν οι καρτες της amd είναι για βιτσιοζους που εχουν χρονο και υπομονη. Μαλλον το Σαββατο αυτο που ρεπαρουμε. Το κουτι ειναι τεραστιο για καρτα γραφικων δεν μου χει ξανα τυχει τοσο μεγαλο θα μου πεις για ολα υπαρχει πρωτη φορα. Μακρυά από μας.... 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Σεπτέμβριος 13, 2017 #407 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2017 Μεγειές για την καρτούλα @azazil1190 Περιμένω σχόλια μετά την χρήση της.. Πάντως δεν σε είχα για AMD.. Η πράσινη είναι No1 καλώς ή κακώς! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Σεπτέμβριος 13, 2017 #408 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος Dj_ALeX έγραψε: Μεγειές για την καρτούλα @azazil1190 Περιμένω σχόλια μετά την χρήση της.. Πάντως δεν σε είχα για AMD.. Η πράσινη είναι No1 καλώς ή κακώς! Αλεξ ευχαριστώ αγορινα! Ε τα λέγαμε και τοτε με το c.f με τις rx 480 δεν αξιζε τελικα. Η μια 480 καλη ηταν δεν το μετανιωσα μετανιωσα μονο που τις πουλησα τιμη χωμα. Ναι η πρασινη ειναι μονη της με την ti. Στην θέση της 1080 ti θα μπει η rx64(σαλονι pc)και στο αλλο συστημα θα παει η ti να δουλέψει επιτέλους σωστα το gsync μονιτορ,για αυτο πηρα την rx64 για το σαλονι και επειδη βαρέθηκα να βλεπω την nvidia ειπα να παρω κατι να με κραταει σε ενασχόληση ειμαι μαζοχιστής ειπαμε. Αλλα η αλήθεια είναι οτι γουστάρω πολύ αυτην την λιτή hi end εμφανιση της. Για τα 1080p στην tv θα κανει παπαδες. Ε οταν την βαρεθω θα την δειτε αγγελίες. Σωστοςςςς??? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Σεπτέμβριος 13, 2017 #409 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2017 Καλο δουλευτη!Έριξα κι εγώ μια 56αρα,από Γερμανία,ζηλεψα!για τον Raja ρε γαμωτο... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Σεπτέμβριος 13, 2017 #410 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2017 Ξεκινάμε με τις σεξυ πόζες και μετα αρχίζουμε ddu και install drivers κτλ. Παντος ειναι οφθαλμολουτρο η π$+@να μου αρεσει πολυ,την αδικουν οι φωτο σε σχεση με τον υπολοιπο φωτισμό. Απο κοντα πολυ καλύτερα οπτικά 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Σεπτέμβριος 13, 2017 #411 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2017 2 hours ago, azazil1190 said: Αλεξ ευχαριστώ αγορινα! Ε τα λέγαμε και τοτε με το c.f με τις rx 480 δεν αξιζε τελικα. Η μια 480 καλη ηταν δεν το μετανιωσα μετανιωσα μονο που τις πουλησα τιμη χωμα. Ναι η πρασινη ειναι μονη της με την ti. Στην θέση της 1080 ti θα μπει η rx64(σαλονι pc)και στο αλλο συστημα θα παει η ti να δουλέψει επιτέλους σωστα το gsync μονιτορ,για αυτο πηρα την rx64 για το σαλονι και επειδη βαρέθηκα να βλεπω την nvidia ειπα να παρω κατι να με κραταει σε ενασχόληση ειμαι μαζοχιστής ειπαμε. Αλλα η αλήθεια είναι οτι γουστάρω πολύ αυτην την λιτή hi end εμφανιση της. Για τα 1080p στην tv θα κανει παπαδες. Ε οταν την βαρεθω θα την δειτε αγγελίες. Σωστοςςςς??? Η αλήθεια να λέγεται.. Απο τότε που πήγα στην πράσινη δεν ξέρω τι έχω πάθει έχω ξενερώσει ένα πράγμα.. Παλιά με τις AMD όλο κάτι σκάλιζα, όλο κάτι δεν δούλευε όπως το ήθελα και καθόμουνα και περνούσε ευχάριστα η ώρα.. με την πράσινη όλα δουλεύουν στον αυτόματο γαμώτο Βαρετή κατάσταση λέμε.. Καλά η κάρτα είναι όμορφη άλλο το ένα άλλο το άλλο και απο τις φωτό που είδα είναι τούμπανο.. αλλά εγώ χρόνια στις AMD πλέον θέλω να δώ το κάτι άλλο... πιστεύω κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσω στις Radeon αλλά πρός το παρόν Nvidia FTW! Απο τροφοδοτικό λογικά θα "στέκεσαι" καλά (η κάρτα έχει TDP 345W) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Σεπτέμβριος 13, 2017 #412 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2017 (edited) Ενα συντομο fs απλα ανεβασα λιγο μνημες. Πυρηνας στοκ power target +50 ρευματα δεν πειραξα καθολου μιας και δεν το εχω με undervoltage να κατσω να το ψαξω τωρα που παιζει σταθερα. Αν και οι οδηγοι της ειναι ακομα υπο κατασκευη,εριξα στην oc 1080 strix μου σε graphics score που εαν θυμαμαι καλα επαιζε στα 2088-2100 πυρηνα https://www.3dmark.com/3dm/22135569? και της strix Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 13, 2017 από azazil1190 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Σεπτέμβριος 14, 2017 #413 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2017 Καλημερα φουρτουνακηδες και βροντακηδες Ερωτηση κρίσης τα 2 παιχνιδια που ειναι σε digital μορφη μαζι με την καρτα πως τα κατεβάζω,εκανα register στην amd και μου λεει να βαλω τον κωδικο-κουπόνι για να παρω τα παιχνιδια δωρα μου. Αυτον τον κωδικο που σκατα τον βρίσκω? Απο Π που αγορασα την καρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Σεπτέμβριος 14, 2017 #414 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2017 Ναι πρέπει να σου στείλει email το Πλαίσιο. Στην περίπτωσή μου χρειάστηκε να τους το 'θυμίσω' μετά από 2-3 ημέρες γιατί δεν μου είχαν στείλει τίποτα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Σεπτέμβριος 14, 2017 #415 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2017 πριν 25 λεπτά, το μέλος Efialtis έγραψε: Ναι πρέπει να σου στείλει email το Πλαίσιο. Στην περίπτωσή μου χρειάστηκε να τους το 'θυμίσω' μετά από 2-3 ημέρες γιατί δεν μου είχαν στείλει τίποτα. Καταλαβα πρέπεινα αρχισω τα τηλ. Δλδ και αντε βρες τους. Ευχαριστώ για την απαντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1gboss Σεπτέμβριος 14, 2017 #416 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2017 Απορία.. Γιατί να μην πάρει κανείς 1070 ή 1080 (αντί για 56 or 64). Ένας άλλος λέει για τον raja ρε γμτ. Είναι εν τέλει θέμα ότι δεν πηγαίνουμε την μία ή την άλλη εταιρεία; Πάντως δεν βρίσκω κανέναν λόγο να πάρει κανείς vega αν δεν έχει ήδη freesync monitor ή θέλει να πάρει monitor με variable refresh rate και να μην πληρώσει κανένα 100σταρι παραπάνω για gsync. disclaimer: not nvidia shill. Όταν κάτι είναι καλύτερο απλά παίρνω εκείνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Σεπτέμβριος 14, 2017 #417 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2017 (edited) Γιατί αν κάνεις undervolt k overclock την vega 56 σε πολλά παιχνίδια παίρνεις επιδόσεις σχεδόν στα επίπεδα της 1080. Και επίσης μπορεί να σου αρέσει το παρουσιαστικό. Και οι drivers όλο και εξελίσσονται και κάτιτις θα το δώσουν, ακόμη κι αν είναι ένα 5-6%, ενώ οι 1070 δε θα κερδίσουν κάτι στο μέλλον. Οι vega 56 έιναι και λίγο πιο φθηνές (μέχρι να δούμε custom) απ τις 1070, οπότε παίρνεις, γιατί όχι. Το μόνο αρνητικό είναι η κατανάλωση, που με τα χρόνια μαζεύονται τα ευρά. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 14, 2017 από konnos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Σεπτέμβριος 14, 2017 #418 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2017 (edited) και μόλις βγούνε vega56 custom η nividia θα βγάλει την 1070 Ti Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 14, 2017 από env0y 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1gboss Σεπτέμβριος 14, 2017 #419 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2017 1 minute ago, konnos said: Γιατί αν κάνεις underclock την vega 56 σε πολλά παιχνίδια παίρνεις επιδόσεις σχεδόν της 1080. Και επίσης μπορεί να σου αρέσει το παρουσιαστικό. Επίσης οι drivers όλο και εξελίσσονται και κάτιτις θα το δώσουν, ακόμη κι αν είναι ένα 5-6%, οι 1070 δε θα κερδίσουν κάτι στο μέλλον. Οι vega 56 έιναι και λίγο πιο φθηνές (μέχρι να δούμε custom) απ τις 1070, οπότε παίρνεις. Με underclock 1080? Μήπως overclock? Thx πάντως για την πολιτισμένη απάντηση. Συνήθως σε τέτοια threads πέφτει flame κατευθείαν . Τσπ το άλλο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ορμάνε στα reference designs που έχουν blower coolers... Εκτός από αυτό βέβαια πάντα οι υλοποιήσεις που βγαίνουν μετά δεν είναι πάντα καλύτερες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Σεπτέμβριος 14, 2017 #420 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2017 Οι πρώτοι που ορμάνε είναι οι reviewers και μετά οι miners. Εμείς είμαστε τα γατάκια που κοιτάμε το μπαλάκι πως παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts