soctap Αύγουστος 27, 2017 #241 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Το BF1 πάντα τα πήγαινε καλύτερα σε AMD. Δεν είναι σημείο αναφοράς μεταξύ καρτών αυτό το παιχνίδι. Με Driver boost ίσως ξεπεράσει σε όλα την 1080 (hopefully), αλλά για την 1080ti , δύσκολα τα πράγματα. Να αλλα παρατηρώ σε καθε σχεδον drivers update ολο και καποιο παιχνιδι γινεται boost Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 27, 2017 #242 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2017 Λογικό το βρίσκω. Αυτό που έγραψα θέλω να πιστεύω ότι ίσως επιτευχθεί. Αν και κατά τη γνώμη μου δε το λες επίτευγμα, γιατί η κάρτα καθυστέρησε πάρα πολύ... Καλοδεχούμενο κάθε boost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soctap Αύγουστος 27, 2017 #243 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος tommybertsen έγραψε: Λογικό το βρίσκω. Αυτό που έγραψα θέλω να πιστεύω ότι ίσως επιτευχθεί. Αν και κατά τη γνώμη μου δε το λες επίτευγμα, γιατί η κάρτα καθυστέρησε πάρα πολύ... Καλοδεχούμενο κάθε boost. Εχεις απολυτο δικιο , ειμαι παθων καθως περιμενω 1 χρονο γιατι η R9 380 μου δεν πολυτραβαει ... και τωρα δεν ξερω τι να παρω. Αστα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 27, 2017 #244 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2017 Αν έχεις πέσει στην παγίδα των τεχνολογιών (freesync, gsync κλπ) ή θες να πέσεις ( ), τότε μια RX Vega 56 θα σώσει την παρτίδα (ανάλογα τις απαιτήσεις σου αν είσαι με freesync monitor ). Αυτό αν και εφόσον βγουν σε νορμάλ τιμές και καλές υλοποιήσεις. Αν δεν είσαι "δέσμιος" τεχνολογιών, τότε έχεις απλά 2 παραπάνω επιλογές από ότι πριν από 1 χρόνο. Από θέμα τιμών, το πράγμα ξεφεύγει λίγο γενικότερα, η περίοδος αυτή είναι κάκιστη για αγορά κάρτας! Εκτός και αν θες να αγοράσεις και μόνιτορ μαζί, τα πράγματα περιπλέκονται (παίρνεις το bundle της AMD ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soctap Αύγουστος 27, 2017 #245 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2017 Εχω 2Κ monitor freesync μαλλον θα περιμενω ειναι πολυ ακριβες ακομα. Ευχαριστω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
devaggos Αύγουστος 27, 2017 #246 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2017 Πάντως οι τιμές έχουν ξεφύγει δηλαδή θυμάμαι την 480 που είχε σταθεροποιηθει η τιμή της μετά από λίγο καιρό και ήταν η τέλεια περίοδος για αγορά gpu, είχε πέσει και λίγο η 1070 και η 1080 με το price drop... και μετά πραγματικά ήρθε το χάος στις τιμές. Δεν υπάρχει τίποτα να πάρεις πάνω από τα 150 ευρώ χωρίς να το χρυσοπληρώσεις κερατιάτικα..... Πολύ κρίμα για αυτούς που περιμένανε τόσο καιρό το vega και θα χρειαστεί να περιμένουν και άλλο απ'ότι φαίνεται..... :/ Rx 570 στα 300+ ευρώ σκρουτζ what the fuck !!! Και θυμάμαι πέρσι το καλοκαίρι που είχα πάρει την 470 στα 240 με μεταφορικα από γερμανια και ένιωθα μλκας που μετά από δύο μήνες είχε την asus νομίζω στα 190 skroytz από ελληνικό κατάστημα..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Αύγουστος 28, 2017 #247 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2017 Έτσι ακριβώς σκέφτηκα και εγώ @devaggos και είπα στην τελική F%$k it! Και δες που κατέληξα στο signature. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soctap Αύγουστος 28, 2017 #248 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος env0y έγραψε: Έτσι ακριβώς σκέφτηκα και εγώ @devaggos και είπα στην τελική F%$k it! Και δες που κατέληξα στο signature. Πολλα τα λεφτα Αρη............... χα χα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 28, 2017 #249 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2017 πριν 4 ώρες, το μέλος env0y έγραψε: Έτσι ακριβώς σκέφτηκα και εγώ @devaggos και είπα στην τελική F%$k it! Και δες που κατέληξα στο signature. Ελα τωρα που σε χαλασε... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soctap Αύγουστος 28, 2017 #250 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2017 (edited) Απο αμερικη παιδια βρισκω vega 64 με 525 ευρω και 1080 ΤΙ με 638 ευρω παιζει τελωνειο αραγε; Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 28, 2017 από soctap Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 28, 2017 #251 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2017 εννοειται Link to comment Share on other sites More sharing options...
istrios Αύγουστος 28, 2017 #252 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2017 Η τιμή της 56 που θα είναι πάνω κάτω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Αύγουστος 28, 2017 #253 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2017 Κάτι πάνω από 500 λογικά; Δεν έχουμε ιδέα ακόμη εκτός κι αν έχει κάποιος εσωτερική πληροφόρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Αύγουστος 28, 2017 #254 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2017 Ετσι οπως παει το θέμα με τις τιμες. Βλεπω να πέφτουν vega-pascal οταν ερθει ο volta Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Αύγουστος 28, 2017 Author #255 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2017 AMD Radeon RX Vega 56 Available Starting Today Παράθεση Unfortunately you’ll likely be hard-pressed to find a Vega 56 today, industry shortages made sure of that. I just check the EU for availability, and there was none to be found (at the time of writing). If you can find one, chances are high that the price is artifically inflated due to the shortage. We’re also confident that AMD would like to sell the 64 instead. If you can spot a standalone card, they should be selling for 399 USD. μέχρι το black friday θα υπάρχει διαθεσιμότητα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Αύγουστος 28, 2017 #256 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2017 (edited) 3 hours ago, istrios said: Η τιμή της 56 που θα είναι πάνω κάτω; Καποια ατομα αγορασαν στα 400 ευρω πριν κατι ωρες που βγηκε. ''I managed to snap one up at mindfactory.de for 409'' Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 28, 2017 από LocoDiceGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Αύγουστος 28, 2017 Author #257 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2017 (edited) Μάλλον τρολάρει ο τύπος, δεν υπάρχει στους καταλόγους του mindfactory, ούτε καν στο gaizhals search → rx vega 56 Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 28, 2017 από idonthave Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Αύγουστος 28, 2017 #258 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2017 (edited) 1 hour ago, idonthave said: Μάλλον τρολάρει ο τύπος, δεν υπάρχει στους καταλόγους του mindfactory, ούτε καν στο gaizhals search → rx vega 56 ναι γιατι δεν υπαρχει στοκ, εξαφανιστηκαν ολα σε 10 λεπτα, απο παντου. Μερικα μαγαζια ειχαν μονο 3-4 κομματια.. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 28, 2017 από LocoDiceGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Αύγουστος 28, 2017 #259 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2017 Γκουρμεδιαρηδες ή μηπως η καρτα φαντασμα ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Αύγουστος 28, 2017 Author #260 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2017 (edited) πριν 36 λεπτά, το μέλος LocoDiceGR έγραψε: ναι γιατι δεν υπαρχει στοκ, εξαφανιστηκαν ολα σε 10 λεπτα, απο παντου. Μερικα μαγαζια ειχαν μονο 3-4 κομματια.. μπορεί και να ισχύει, αλλά απ'όσο παρακολουθώ τουλάχιστον απ'τα παραπάνω link που έβαλα ( midfactory ), αν είχαν βάλει/τιμολογήσει στους καταλόγους τους την κάρτα θα υπήρχε μέσα και θα έγραφε out of stock με άγνωστη ημ. παράδοσης... την μια που εμφανίζει (αυτή την στιγμή που μιλάμε)στο geizhals https://geizhals.eu/?phist=1673156 γράφει δεν υπάρχουν πληροφορίες για το προϊόν. ψηφίζω φάντασμα *αμερική "υπάρχει" στα 399$ out of stock Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 28, 2017 από idonthave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts