Jump to content

Καλώδια

Αποστόλης

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΛΩΔΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΤΑ ΧΙΜΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ?ΕΨΑΞΑ ΣΤΑ ON-LINE SHOP,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ Ε-SHOP ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.

γραφε με μικρα για μην σε κραξουν:fight: :flower: :flower: :flower:

Eννοεις τα sleeved καλωδια ? Δεν θα βρεις "ετοιμα καλωδια" Θα πρεπει να το κανεις εσυ μονος σου.

To HacShop εχει καποιες καλες λυσεις...

το μουλτιραμα έχει round cables αλλά είναι ψιλοακριβά και απευθήνονται σε αυτούς που θέλουν να κάνουν modding 5E για φλοππυ 10Ε για ide

Μην παρεις απο multirama ετοιμα εγω πηρα και μου παισανε τον κολο.. (συγνωμη κιολας) ετσι ειναι. Παρε κανα κιτ για sleenarisma και εγω αυτο θα κανω μεσα στο πασχα.

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

Μην παρεις απο multirama ετοιμα εγω πηρα και μου παισανε τον κολο.. (συγνωμη κιολας) ετσι ειναι. Παρε κανα κιτ για sleenarisma ...............

συμφωνω απολητως!

Μάλλον για να λέει ενισχυμένα εννοεί τα round σαν αυτά που έχουν μέσα οι dfi

Κοίτα στο πλαίσιο στην κατηγορία case modding τώρα για καλές τιμές δε ξέρω...

Αν ενωείς round cables, προσωπικά έχω δυο μαύρα 90άρια της AKASA και είναι πολύ ωραία. Θυμάμαι δεν τα είχα πάρει και ακριβά (από το e-shop).

Αν ενωείς sleeving kit, προσωπικά έχω αυτό από τα multirama σε μαύρο και είναι ικανοποιητικό. Μόνο που θα σου φτάσει ίσα ίσα πιθανότατα. Εγώ με ένα Chieftec 420W που sleevαρα και 6-7 ανεμιστήρες και δυο λάμπες, ίσα ίσα μου έφτασε μαζί με κάτι υπολείματα από προηγούμενη (άτυχη δυστυχώς) αγορά του ίδιου Kit...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.