karmen1983 Αύγουστος 9, 2017 Author #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2017 Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλες. Μίλησα και με έναν φίλο που έχει δουλέψει και απο τις δύο σε μαγαζιά και έχω πάρει στροφή προς το υγραέριο Οπότε για να μου πειτε τώρα ποια ειναι η διαφορά η βασική ανάμεσα σε αυτά τα δύο και αν αξίζει η διαφορά στην τιμή https://www.skroutz.gr/s/10966561/Broil-King-Gem-340.html https://www.skroutz.gr/s/4689609/Broil-King-Royal-340.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 9, 2017 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2017 Η 2η έχει καλύτερα ζαντολάστιχα 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 9, 2017 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2017 Διαφορές που βρήκα Broil King Gem 340 6.9 kwh stainless steel tube burner system 1,900 sq. cm. primary cooking surface 875 sq. cm. chrome coated warming rack Διαστάσεις 108.2 cm. Height 53.3 cm. Width 122.5 cm. Length Βάρος 25,7kg 2 ρόδες Δεν εχει μάλλοιν ντουλάπι από κάτω Broil King Royal 340 8.8 kwh stainless steel tube burner system 2,130 sq. cm. primary cooking surface 1,548 sq. cm. chrome coated warming rack Διαστάσεις 122.0 cm. Height 61.0 cm. Width 132.0 cm. Length Βάρος 44kg 4 ρόδες Εχει ντουλάπι από κατω και διπλώνουν οι δύο προεκτάσεις Στις εγγυήσεις είναι ίδιες από ότι βλέπω. Και οι δύο έχουν χυτό αλουμίνιο για το "φούρνο". Εχουν θερμόμετρο, μαντεμένιες σχάρες και το Flav-R-Wave συστημα που λέγαμε σε σχέση με τις ηφαιστειακές πέτρες. μμμμμμμμμμμ με το βάρος να τις πάρω και μόνο αξίζει τα λεφτά η δεύτερη Αν βρείτε κάτι άλλο μου λέτε μιας και δεν εχω γνώσεις να συγκρινω τέτοια πράγματα περα από τα χαρακτηριστικά τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Αύγουστος 9, 2017 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2017 Ακούγονται καλά για αυτήν τη μάρκα, η οποία είναι μάλλον ακριβή -ρώτα τιμή στον αντιπρόσωπο- αλλά δεν έχω ιδέα από το άθλημα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 12, 2017 Author #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2017 Μπήκε άλλη μία στη λίστα για να έχω από δίλημμα τρίλημμα American BBQ Simple 3 Plus https://www.skroutz.gr/s/1762350/American-BBQ-Simple-3-Plus.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Αύγουστος 12, 2017 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2017 Υγραεριου σιγουρα,ποοοολυ λιγοτερα βασανα ,κοπος κ ταλαιπωρια...Υπαρχουν κ καποιες με ηφαιστειακη πετρα που ειναι πανω απ τη φωτια κ προσομοιαζουν οσο το δυνατον το ψησιμο του καρβουνου...Απλα μη βιαστεις,ψαξτο πολυ καλα πρωτα αλλοιως θα....Δεν το χω ψαξει ουτε γω παραπανω,ειμαι του καρβουνου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 12, 2017 Author #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2017 Εγω λέω να έρθεις μια βόλτα μόλις τακτοποιηθώ να χτίσουμε ένα να πάει στα κομμάτια Πλάκα πλάκα έχω διαβάσει άπειρα πράγματα τις τελευταίες μέρες. Επιστήμη έχει γίνει η ψησταριά υγραερίου Ότι αποφασίσω πάντως θα σας κάνω ένα φαγητοριβιου να γουστάρετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Αύγουστος 12, 2017 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος karmen1983 έγραψε: Εγω λέω να έρθεις μια βόλτα μόλις τακτοποιηθώ να χτίσουμε ένα να πάει στα κομμάτια Πλάκα πλάκα έχω διαβάσει άπειρα πράγματα τις τελευταίες μέρες. Επιστήμη έχει γίνει η ψησταριά υγραερίου Ότι αποφασίσω πάντως θα σας κάνω ένα φαγητοριβιου να γουστάρετε Κοιτα σε κανα μισαωρο στα μαστορεματα κ αν σου κανει καποια τη φτιαχνουμε τακα τακα ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 12, 2017 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2017 1 hour ago, karmen1983 said: Πλάκα πλάκα έχω διαβάσει άπειρα πράγματα τις τελευταίες μέρες. Επιστήμη έχει γίνει η ψησταριά υγραερίου Ατσα ρε. 1.5 μήνα διάβαζα reviews και έψαχνα το ίντερνετ για να πάρω την πρώτη. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 12, 2017 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2017 Λοιπον ρωτησα το φιλο τι παιζει και μου ειπε τα εξης. Καλυτερα ειναι να πας σε αυτες με τις εστιες και το μαντεμι αλλα να βγαλεις τη σχαρα απο μαντεμι και να βαλεις 3-4 ανοξειδωτες ραβδους και να ακουμπας εκει πανω τις σχαριτσες σου, οχι τη μαντεμενια. Βγαζει πολυ λιγοτερη καπνουρα και αν εισαι σε πολυκατοικια ειναι ατου + οτι καθαριζεται πιο ευκολα απο το μαντεμι. Τις εστιες δεν τις καθαριζεις για να μην πιανουν φωτια και εισαι συνεχεια με τα νερα στο χερι και τελος ειπε οτι με τρεις φορες την εβδομαδα η 10kg φιαλη πρεπει να βγαζει 5 μηνες σχεδον. Οτιδοιποτε αλλο χαμηλοτερο σας κλεβει ο τυπος που αγοραζετε τις φιαλες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 24, 2017 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2017 On 8/9/2017 at 2:28 ΜΜ, το μέλος karmen1983 έγραψε: Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλες. Μίλησα και με έναν φίλο που έχει δουλέψει και απο τις δύο σε μαγαζιά και έχω πάρει στροφή προς το υγραέριο Οπότε για να μου πειτε τώρα ποια ειναι η διαφορά η βασική ανάμεσα σε αυτά τα δύο και αν αξίζει η διαφορά στην τιμή https://www.skroutz.gr/s/10966561/Broil-King-Gem-340.html https://www.skroutz.gr/s/4689609/Broil-King-Royal-340.html Από θέμα κάπνας τι παίζει με κάποια αντίστοιχη των παραπάνω μπορεί να μου πει κάποιος ; Δηλαδή αν είσαι σε πολυκατοικία (και όχι στο ρετιρέ) οι από πάνω θα την παλέψουν ή θα πνίγονται και ταυτόχρονα το ταβάνι θα θέλει βάψιμο κάθε 6 μήνες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Αύγουστος 25, 2017 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2017 Ειμαι της γνωμης οτι το φαγητο εκτος της γευσης ειναι και θεμα ψυχολογιας. Αλλο να ξερεις οτι οι πανσετες εγιναν στα καρβουνα και αλλο στο υγραεριο. Περα απο αυτο τα καρβουνα ειναι και μια ιεροτελεστια, ειναι ποιο βρωμικα δεν λεω αλλα δεν το κανεις καθε μερα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Αύγουστος 25, 2017 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2017 On 8/12/2017 at 4:37 PM, karmen1983 said: Μπήκε άλλη μία στη λίστα για να έχω από δίλημμα τρίλημμα American BBQ Simple 3 Plus https://www.skroutz.gr/s/1762350/American-BBQ-Simple-3-Plus.html American BBQ έχει ένας γνωστός, αν θυμάμαι καλά το κάτω ντουλάπι είναι κλειστό και από πίσω για σκόνες κλπ, και γενικά ήταν πολύ ευχαριστημένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 5, 2018 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2018 @karmen1983 Τελικά αγόρασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 5, 2018 Author #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2018 Το εχω καθυστερήσει μιας κ καθυστερει η ανακαίνιση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 20, 2020 Author #36 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2020 Επρεπε να περάσει καιρός για να αποφασίσω Βασικά δεν ειχα χρόνο και επειδή έβαλα άλλη ανακαίνιση στο κεφάλι μου, είπα να τελειώσω το θέμα ψησταριάς πριν αρχίσει η νέα φάση του δράματος Ο λόγος πιο πολύ ότι αν μου μένει έστω και λίγος χρόνος, τουλάχιστον να τον περνάω με φίλους ευχάριστα κ με χαβαλέ γιατί το έχω ανάγκη. Δεν πήρα τελικά ούτε από την σειρά Gem ούτε από την σειρά Royal αλλά αγόρασα μόλις μία από την σειρά Monarch και συγκεκριμένα την Broil King Monarch 340 Broil King Monarch 340 834-263 Ψηστιέρα Υγραερίου WWW.KOTSOVOLOS.GR Ψηστιέρα υγραερίου Broil King Monarch 340 834-263 με ανοξείδωτο αλουμινένιο σώμα, ισχυρούς καυστήρες Dual-Tube και ανθεκτικά αλουμινένια εξαρτήματα. Ελπίζω να παραλάβω πριν το ΣΚ να κάνω και κανα ψήσιμο και να γράψω και το απαραίτητο review Φυσικα αν έχετε συμβουλες ή κανα βίντεο για τα πρώτα βήματα αφήστε κανα τιπ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 20, 2020 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2020 Για ιδεες pitmasterx καναλι στο youtube. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Μάϊος 20, 2020 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2020 Νομιζω με αυτα τα λεφτα που κανει , απλα θα πετας πανω τα μπριζολιδια και θα ψηνονται μονα τους , τι τα θες τα tips χαχαχα Καλοριζικη 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Μάϊος 20, 2020 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2020 Με γειές και καλά ψησίματα. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 20, 2020 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2020 Η πορτούλα από κάτω είναι για τα κάρβουνα; Καλά ψησίματα! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now