Jump to content



Αγορά ψησταριάς υγραερίου ή κάρβουνου; Θετικά και αρνητικά τα φώτα σας please


karmen1983

Recommended Posts

6 λεπτά πριν, το μέλος rastaman έγραψε:

@karmen1983

Εμενα θα μου πεις what is the meaning "σφραγισμα κρεατος" ??

Ψηλή θερμοκρασία για να κάνει κρούστα, και να ακολουθήσει το πιο χαμηλό ψήσιμο.

Στο χωριό μου το λένε searing 😛

  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

Και για να ολοκληρωσουμε :p

 

Το reverse searing που λένε στο χωριο του Μηνα που πρωτα ψηνεις σε φωτιά χαμηλη (οχι πάνω στο μαντεμι) και μετά σε πολυ υψηλη (πανω σε μαντεμι καυτο) γινεται αψογα στο Infrared Side Burner (που λένε κ παλι στο χωριο του Μηνα) που εχει η ψησταρια του Αντωνη.

 

Οι καλυτερες tomahawk που εχω φαει ειναι με τετοιο τροπο ψησιματος.

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

On 14/5/2022 at 9:10 ΜΜ, το μέλος astrolabos έγραψε:

Έψησα στο μαντέμι. Πολύ καλή. 

Θα ανεβάσω φωτογραφίες την επόμενη φορά

Ε πρεπει να κανουμε Pizza Thread. Πρεπει να φτιαξουμε κανα σωστο ζυμαρι κτλ 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 13/5/2022 at 8:45 ΜΜ, το μέλος astrolabos έγραψε:

 

Σήμερα έκανα το πρώτο κάψιμο της ψησταριάς

 

Καλοριζικος και παλι!!

 

Επειδή το έχω απορία . . . τι τροφοδοτεί τα κουμπιά και φωτίζουν ??

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.