rastaman Μάϊος 12, 2022 #101 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2022 @karmen1983 Εμενα θα μου πεις what is the meaning "σφραγισμα κρεατος" ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάϊος 12, 2022 #102 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2022 6 λεπτά πριν, το μέλος rastaman έγραψε: @karmen1983 Εμενα θα μου πεις what is the meaning "σφραγισμα κρεατος" ?? Ψηλή θερμοκρασία για να κάνει κρούστα, και να ακολουθήσει το πιο χαμηλό ψήσιμο. Στο χωριό μου το λένε searing 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 12, 2022 Author #103 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2022 Και για να ολοκληρωσουμε Το reverse searing που λένε στο χωριο του Μηνα που πρωτα ψηνεις σε φωτιά χαμηλη (οχι πάνω στο μαντεμι) και μετά σε πολυ υψηλη (πανω σε μαντεμι καυτο) γινεται αψογα στο Infrared Side Burner (που λένε κ παλι στο χωριο του Μηνα) που εχει η ψησταρια του Αντωνη. Οι καλυτερες tomahawk που εχω φαει ειναι με τετοιο τροπο ψησιματος. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Μάϊος 13, 2022 #104 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2022 Μηπως να φτιαχνατε ενα θεματακι με τα βασικα για τις γκαζοψησταριες σχετικα με καθρισμο,συντηρηση αλλα ακομα και τετοιου τυπου εννοιες μαγειρικης ??? @minast @karmen1983 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση astrolabos Μάϊος 13, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #105 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2022 Σήμερα έκανα το πρώτο κάψιμο της ψησταριάς Τους 200 τους έπιασε σε 10 λεπτά. Στα 30 λεπτά αφού είχα ανοίξει κανα δύο φορές το καπάκι είχε φτάσει τους 260 βαθμούς. Έπεται συνέχεια 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 14, 2022 #106 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2022 Δοκίμασε να ψήσεις πίτσα με την πέτρα εκεί μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 14, 2022 #107 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2022 Έψησα στο μαντέμι. Πολύ καλή. Θα ανεβάσω φωτογραφίες την επόμενη φορά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 15, 2022 #108 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2022 On 14/5/2022 at 9:10 ΜΜ, το μέλος astrolabos έγραψε: Έψησα στο μαντέμι. Πολύ καλή. Θα ανεβάσω φωτογραφίες την επόμενη φορά Ε πρεπει να κανουμε Pizza Thread. Πρεπει να φτιαξουμε κανα σωστο ζυμαρι κτλ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Μάϊος 16, 2022 #109 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2022 On 13/5/2022 at 8:45 ΜΜ, το μέλος astrolabos έγραψε: Σήμερα έκανα το πρώτο κάψιμο της ψησταριάς Καλοριζικος και παλι!! Επειδή το έχω απορία . . . τι τροφοδοτεί τα κουμπιά και φωτίζουν ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 16, 2022 #110 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2022 1 λεπτό πριν, το μέλος rastaman έγραψε: Καλοριζικος και παλι!! Επειδή το έχω απορία . . . τι τροφοδοτεί τα κουμπιά και φωτίζουν ?? Τέσσερις μπαταρίες ΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now