karmen1983 Οκτώβριος 11, 2021 Author #81 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2021 On 10/10/2021 at 4:41 ΜΜ, το μέλος fatalara έγραψε: Οι σχαρες σας ειναι μαντεμι? και στις 2 που ειχα ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Μάρτιος 27, 2022 #82 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2022 Μετά από πολλά χρόνια σκέψης και αναβολής μιας και την είχε σε προσφορά στα 230 ευρώ πήρα Ψησταριά υγραερίου NATERIAL Kenton WWW.LEROYMERLIN.GR Το BBQ NATERIAL Kenton 4B-Gas είναι ένα BBQ αερίου 4 καυστήρων, 14 KW. Ιδανικό για μαγείρεμα γεύματος για 10 άτομα. Εύκολο στη χρήση. Εύκολη ανάφλεξη με το ένα χέρι. Σχάρες και... Την είχε πάρει φίλος πέρισυ και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση η κατασκευή και η στιβαρότητα της οπότε για να δοκιμάσω αν μπορώ να απαρνηθώ το κάρβουνο θεωρώ πως δεν έδωσα και πολλά. Βέβαια με μια έξτρα σχάρα να βρίσκεται γιατί συνήθως μαζευόμαστε αρκετά άτομα για ψητούρες. . . Το ερώτημα τώρα . . . Ποιος είναι ο πιο ανώδυνος τρόπος για τις εμαγιέ σχάρες ανάμεσα στα ψησίματα?? Προσπάθησα απαλά με συρματόβουρτσα ή με σπάτουλα αλλά δεν Κάτω από την βρύση γίνονται λαμπίκο αλλα αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω κάθε φορά που θέλω να ψήσω οπότε αφού τις ζεστάνω κάνω απλά ένα πέρασμα με λεμόνι. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση astrolabos Μάϊος 9, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #83 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2022 Μετά από πολύ σκέψη και σχεδιασμό, έκανα και εγώ το μεγάλο βήμα και πήγα στο γκάζι. Ψησταριά Υγραερίου Jamestown Knox 3.2 | Praktiker WWW.PRAKTIKER.GR Βρείτε Ψησταριά Υγραερίου Jamestown Knox 3.2 και άλλες προτάσεις για Ψησταριές & BBQ στη μεγαλύτερη ποικιλία της αγοράς μόνο στο Praktiker Την έστησα εχθές, μου πήρε γύρω στις 2½ ώρες. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν η σύνδεση των πλαϊνών, τα οποία δυστυχώς είναι σταθερά και δεν ανεβοκατεβαίνουν. Ακόμα δεν την άναψα. Εκκρεμεί η μπουκάλα και το τρισάγιο για να μην ανατιναχτεί στο πρώτο άναμμα 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 9, 2022 Author #84 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2022 Την ειχα δει απο κοντα κ φαινοταν ποιοτικη. Καλα ψησίματα Αντωνη! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 9, 2022 #85 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2022 Τη σχάρα πως τη καθαρίζουμε για να μη φύγει το σμάλτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 9, 2022 Author #86 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2022 Μαντεμενια δεν έχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 9, 2022 #87 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2022 Ναι. Δεν έχει κάποια επισμάλτωση; (άσχετος εδώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 9, 2022 Author #88 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2022 Αυτο που βλεπεις κ γυαλιζει ειναι αυτο που λενε στο χωριο μου seasoning Θα την καψεις κανα μισαωρο να ανεβασει θερμοκρασίες και να ξεκαπνισει και μετα θα ψησεις για πρωτη φορα. Μολις βγαλεις το φαγητο ειναι η καλυτερη στιγμη για καθαρισμα. Εγω συνηθως επειδη δεν προλαβαινω δε τη καθαριζω τότε Το καλυτερο εργαλειο παρολο που πήρα και της broil king και της weber αξεσουάρ ειναι ετουτη με τη μακρια λαβη για να μην καίγεσαι κιολας. Συρματόβουρτσα Χειρός Κύρτη Μακριά Sit Εργαλεία Λείανσης τιμές WWW.HOME-SHOP.GR Συρματόβουρτσα Χειρός Κύρτη Μακριά Sit Sit Εργαλεία Λείανσης Συρματόβουρτσα Χειρός Κύρτη... τριβεις οταν εχει καψει το μαντεμι και καθαριζει τσακ μπαμ. Αμεσως μετα περνας το μαντεμι με λαδι. Εγω βάζω ηλιέλαιο κ την αφηνεις να κρυωσει και ειναι ετοιμη για την επομενη φορα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 9, 2022 #89 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2022 Δε θα τη γδάρει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Μάϊος 9, 2022 #90 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2022 @astrolabos Με γειά και καλημ (Ωπ!) και καλά ψησίματα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 9, 2022 Author #91 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2022 4 λεπτά πριν, το μέλος astrolabos έγραψε: Δε θα τη γδάρει; Θα της κανει μασαζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 9, 2022 Author #92 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2022 Και μιας κ βρηκα φωτογραφιες απο τη ψησταρια που πηρες, τις ανεβάζω μεχρι να μας ανεβασεις φωτογραφιες εν δράσει 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 10, 2022 #93 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2022 Πω πω ίδιες είναι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Μάϊος 11, 2022 #94 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2022 Τουμπανο φαινεται!! Το ματι υπερυθρων που εχει στην περιγραφη τι ακριβως ειναι ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 11, 2022 #95 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2022 4 λεπτά πριν, το μέλος rastaman έγραψε: Το ματι υπερυθρων που εχει στην περιγραφη τι ακριβως ειναι ?? Σα σόμπα είναι. Διστάζω να το χρησιμοποιήσω γιατί δε ξέρω μετά πως θα καθαρίσει αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 11, 2022 Author #96 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2022 Το μάτι υπερυθρων ανεβαζει πολύ υψηλές θερμοκρασίες για να σφραγίσει κάποιος κρέατα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 11, 2022 #97 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2022 @karmen1983 Ασχετο, αλλα ειχες ανεβασει καποια στιγμη ενα καθαριστικο απο τον σκλαβενιτη που εκανε δουλεια. Αυτο το εχεις δοκιμασει και σε φουρνο κανονικο? φοβαμαι μην βαλλω και χαλασω καμια επιστρωση του φουρνο που ειναι καινουργιος. Γενικα τι συμπεριφορα εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 11, 2022 Author #98 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2022 On 6/9/2021 at 6:44 ΜΜ, το μέλος karmen1983 έγραψε: Σημερα βρηκα λιγο χρονο κ εκανα ενα καλο καθαρισμα. Καλο λοιπον ειναι να λεμε και τι παιζει με αυτα για να εχει κ ο κοσμος ιδεα. Με την ευκαιρια πκυ πηρα ενα καθαριστικο για τον φουρνο και ειδα θαυματα, ειπα να δοκιμασω και στο μπαρμπεκιου μιας και αναγραφει οτι κανει. Το καθαριστικο ειναι ελληνικο και λεγεται berill. Το καλο οτι δεν χρειαζεται να προθερμανεις. Ψεκαζεις περιμενεις 10 λεπτά κ ξεπλενεις. Οποτε ο κακος χαμος στο μπαρμπεκιου μου που απο τοτε που το πηρα δεν το ειχα καθαρισει κ ποτε λογω ελλειψης χρονου. Η κατασταση... Ψεκασμα και υπομονη 10 λεπτα... Δεν θελει τριψιμο. Βεβαια στο χαλι που ηταν θα ηθελε ενα δεύτερο ψεκασμα, αλλα δεν το εκανα γιατι δε προλαβαινα. το ξέβγαλμα λενε γινεται με βρεγμενο πανι. Προσωπικα εβαλα το λαστιχο μεσα Το επλυνα καλα το φυσηξα να φυγουν τα πολλα, το αφησα στον ηλιο εικοσι λεπτα κ το αναψα κανα τεταρτο. Οποιος δεν το εχει δοκιμασει το berill καλα θα κανει να του δωσει μια ευκαιρια. Επισης βγαζει κ προϊόν για σκουριες που και παλι θελει ψεκασμα και ξέπλυμα χωρις τριψιμο. Μολις γινει μωβ φαινεται οτι δρα, οποτε ρίχνουμε νερακι κ τελος. Εξαιρετικη δουλεια κ σε φουρνο Το παρον δεν αποτελει προωθητικη ενεργεια του προϊόντος Εδω εισαι το εχω δοκιμασει σε 2 φουρνους στο σπιτι πάνω απο 3 φορες χωρις προβληματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Μάϊος 11, 2022 #99 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2022 8 ώρες πριν, το μέλος karmen1983 έγραψε: Το μάτι υπερυθρων ανεβαζει πολύ υψηλές θερμοκρασίες για να σφραγίσει κάποιος κρέατα Να σφραγισω?? Να την ψησω να την φαω θελω!! 8 ώρες πριν, το μέλος astrolabos έγραψε: Σα σόμπα είναι. Διστάζω να το χρησιμοποιήσω γιατί δε ξέρω μετά πως θα καθαρίσει αυτό Δεν εχει οδηγιες το manual?? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 12, 2022 Author #100 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2022 On 11/5/2022 at 2:41 ΜΜ, το μέλος astrolabos έγραψε: Σα σόμπα είναι. Διστάζω να το χρησιμοποιήσω γιατί δε ξέρω μετά πως θα καθαρίσει αυτό Ηλεκτρική σκουπα αφου κρυωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now