Jump to content

Gigabyte ή Prolink ???

leros2004

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχοντας μείνει λίγο πίσω στο θέμα κάρτα γραφικών (mx440) :X: είπα σήμερα το πρωί να παραγγείλω μια 6600gt (agp version).

Καταλήγοντας στις 2 αυτές εταιρίες λόγο κόστους (160 Gbκαι 153 Prolink), το μόνο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι πια κάνει λιγότερο θόρυβο.?????

Σε επιδόσεις δεν έχω ακούσει να έχουν διαφορές μεταξύ τους καθώς επίσης και για το θέμα overclocking είναι για μένα περισσότερα λαχείο τις κάρτας που θα πέσει στα χέρια σου.

Δεν ξέρω αν συμφωνείται για τα παραπάνω αλλά έτσι πιστεύω.

Χαλαρά Gigabyte άμα η διαφορά είναι τόσο μικρή. Μια χαρά είναι και η Prolink αλλά oι Gigabyte είναι γενικά πιο προσεγμένες σαν κάρτες και πολύ συχνά έχουν πολύ καλές μνήμες και κλοκάρουν αρκετά εύκολα.

Έχω γνωστό και δεν θα μου χρεώσει το ΦΠΑ :cool:

Απο ήχο όμως πως πάνε δεν ξέρω.

Το σύστημα μου έιναι ήσυχο στο σημείο να κοιμάσε χωρίς να σε ενοχλέι ο θόρυβος που βγάζει, αυτό δεν θέλω να χαλάσω την ησυχία :zzz:

Και εγω για την giga εχω ακουσει καλυτερα λογια, χωρις αυτο να σημαινει οτι η prolink ειναι μαπα...

η Gigabyte ,σε εκδοση pciex τουλαχιστον, κανει λιγοτερο θορυβο.

αλλα και σε agp πρεπει να ειναι το ιδιο πραγμα!

Προτιμησε Gigabyte

αλλα και prolink να παρεις δεν θα εχεις κανενα προβλημα πιστευω

Όπως είπαν και οι προηγούμενοι προτίμησε την Gigabyte είναι λίγο καλύτερες κατα την γνώμη μου

εγω πάντως με την 6600 gt PCIe δεν ακουω τιποτα

και παιζει τα κερατα της

χαλαρα gigabyte

Παιδιά με πείσατε θα πάρω τη Prolink:toomuchne

Πλάκα κάνω αύριο θα έχω την Gigabyte 170 πήγε το μαλλί

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.