istrios Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2017 Έχω στην κατοχή μου ένα πλήρες σύστημα ( Ενισχυτής, 2 κεντρικά, 2 πίσω, 1 ομιλίας και ένα ενεργό Subwoofer) της Yamaha (DSP a595), το οποίο είναι σε αδράνεια πολλά χρόνια τώρα το οποίο μου το ζήτησαν να το πουλήσω. Ενώ στην αρχή είπα ναι μετά σκέφτηκα μήπως υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθεί με την ενσωματωμένη κάρτα ήχου του υπολογιστή έτσι ώστε μέσω ενισχυτή να έχω πραγματικό ήχο 5.1. Έχει επιχειρήσει κάποιος κάτι αντίστοιχο έτσι ώστε να μου δώσει τα φώτα του; Είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο σύμφωνα με την φωτογραφία της πίσω πλευράς του ενισχυτή παρακάτω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Αύγουστος 3, 2017 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2017 Έχει 6 εξόδους η κάρτα σου; Συνδέεται εκεί που λέει "external decoder input" πάνω αριστερά,αλλά θα παίζει ότι φορμάτ ήχου υποστηρίζει η κάρτα του pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntemian Αύγουστος 4, 2017 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2017 Σύνδεσε τον υπολογιστή με οπτική ίνα ή coaxial καλώδιο στον ενισχυτή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Αύγουστος 4, 2017 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2017 πριν 7 ώρες, το μέλος ntemian έγραψε: Σύνδεσε τον υπολογιστή με οπτική ίνα ή coaxial καλώδιο στον ενισχυτή Να συμπληρώσω, οτι από τα 2 βγάζει η κάρτα σου, αλλιώς μια καρτούλα με 20€ και είσαι έτοιμος. ( Στο σημειωμένο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Αύγουστος 4, 2017 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2017 Καλύτερα είναι να γίνει η σύνδεση αναλογικά γιατί ο ενισχυτής είναι παλιός και σίγουρα το pc θα έχει καλύτερο dac. Εκτός αν είναι και αυτό του 2000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istrios Αύγουστος 4, 2017 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2017 47 minutes ago, rory said: Καλύτερα είναι να γίνει η σύνδεση αναλογικά γιατί ο ενισχυτής είναι παλιός και σίγουρα το pc θα έχει καλύτερο dac. Εκτός αν είναι και αυτό του 2000. Ο υπολογιστής της υπογραφής μου έχει πουληθεί εντός κοινότητας. Το νέο σύστημα θα είναι πιθανότατα βασισμένο σε Χ399 με μία Vega να το συνοδεύει. Όπως είπα παραπάνω μου ζήτησαν να αγοράσουν το Home Cinema και μου ήρθε η ιδέα μήπως έχω καλύτερο αποτέλεσμα ηχητικό αν το χρησιμοποιήσω στο νέο PC. Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Αύγουστος 4, 2017 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2017 Τι ηχεία θα χρησιμοποιήσεις στο νέο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
istrios Αύγουστος 4, 2017 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2017 1 hour ago, rory said: Τι ηχεία θα χρησιμοποιήσεις στο νέο; Θα χρησιμοποιήσω τα ηχεία της Yamaha που συνόδευαν τον ενισχυτή τα οποία ήταν καταπληκτικά σε ήχο. Δεν θυμάμαι ακριβώς μοντέλο αλλά απίστευτη δύναμη και εμπειρία τότε που τα είχα συνδεδεμένα στην τηλεόραση για ταινίες με Dolby digital ή Dts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Αύγουστος 4, 2017 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2017 Με άλλο ενισχυτή να υποθέσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
istrios Αύγουστος 4, 2017 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2017 39 minutes ago, rory said: Με άλλο ενισχυτή να υποθέσω; Με αυτόν που έχω στη φωτογραφία στην αρχή αν τα καταφέρω και υπάρχει η δυνατότητα φυσικά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts