planetman Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2005 Σαν gamepad για τα παιχνίδια έχω το "Creative Cobra 2 USB". Τώρα τελευταία μερικές φορές to αναγνωρίζει στα Windows και άλλες φορές όχι. Από σήμερα δεν το αναγνωρίζει όσες φορές κι αν κάνω restart, όσες φορές και αν το βγάλω-βάλω. Όταν το βάζω, μου δείχνει το παρακάτω μήνυμα. Τί συμβαίνει; Τά' παιξε; Αν ναι, ποιό νέο προτείνετε για αγορά;:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Απρίλιος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 εχει καποιους drivers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Απρίλιος 4, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Έχει drivers αλλά όχι για WinXP. Όταν δουλεύει κανονικά, τους βάζουν μόνα τους τα XP. Αλλά από χθες μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Σήμερα βέβαια δουλεύει πάλι οκ. Δεν ξέρω τί διάολο έπαθε. Πήγα να το ανοίξω, έβγαλα όλες τις βίδες αλλά δεν ανοίγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Απρίλιος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 κοιταξες για drivers στο νετ για xp?επισης το καλοδιο του μηπως ειναι κομμενο ή καπουδεν κανει καλη επαφη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skelos1416003162 Απρίλιος 4, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 http://www.input-drivers.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Απρίλιος 4, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Δεν νομίζω να είναι θέμα drivers. Αυτό με το καλώδιο φαίνεται πιο σχετικό. Σήμερα παίζει πάλι. Δεν ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.