Jump to content

μη Βοηθήστε τον άσχετο!!!!!

Ar@besqu.e

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

αυτός είμαι εγώ

λοιπόν το σύστημα είναι το κάτωθι έως τα 220 πάει άνετα, στα 225 συνήθως κάνει μπουτ αλλα όλο και κάποιο πρόβλημα θα συναντήσει!!!! στα 227 δε πάει με τίποτα

Τι φταίει???? είναι μάπα ο επεξεργαστής ή είναι κάτι που δεν κάνω??? πρόβλημα από θερμοκρασίες δεν έχω(33-54) πειράζω μόνο το fsb και τη τάση (=1.465)

post-2201-1416071814,1866_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e [Σήμερα, στις 23:22]

αυτός είμαι εγώ

λοιπόν το σύστημα είναι το κάτωθι έως τα 220 πάει άνετα, στα 225 συνήθως κάνει μπουτ αλλα όλο και κάποιο πρόβλημα θα συναντήσει!!!! στα 227 δε πάει με τίποτα

Τι φταίει???? είναι μάπα ο επεξεργαστής ή είναι κάτι που δεν κάνω??? πρόβλημα από θερμοκρασίες δεν έχω(33-54) πειράζω μόνο το fsb και τη τάση (=1.465)

απο αυτο το cpu μην περιμενεις και πολλα λογο του στεπιν του.

αλλα και παλι μπορει να σε κοβουνε η μνημες σου η το τροφοδοτικο σου .

δοσε μας μερικες πλιροφοριες παραπανο..........

δεν φαίνεται κάτω? Το τροφοδοτικό αποκλείεται να με κόβει είναι ocz 450 modstream οι μνήμες είναι δύο twinmos 512

post-2201-1416071814,2159_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e

δεν φαίνεται κάτω? Το τροφοδοτικό αποκλείεται να με κόβει είναι ocz 450 modstream οι μνήμες είναι δύο twinmos 512

ξερεις με τι τσιπακια ? τι ταχιτιτας ειναι ??? και ποσο ρευμα τους εχεις δοσει? μεμ τεστ περνανε?

κατα 80% σε κοβει ο επεξεργαστης λογο στεπιν το μονο που θα καταφερεις ειναι να παιζει μεχρι τα 220 που ειναι το επιτρεπτο 10%o/c ολον τον intel

μεμτεστ περνάνε το έχω αφήσει 1-2 ώρες

τσιπάκια βγάλε νόημα απ'το πν και πες μου και μένα

το ρεύμα είναι το defeult όταν το αλλάζω σε οτιδήποτε άλλο εκτός απ΄το auto δε βρίσκει τα windows......

σιγουρα σε κοβει ο επεξεργαστης!

και ο δικος μου p4 2.4 εχει το ιδιο stepping με τον δικο σου!

δεν ειναι και απο τα καλυτερα για ο/c! αλλα και το 220 πολυ λιγο μου

φαινεται ρε συ! εμενα απο 133 που ειναι το νορμαλ παει ανετα 160!

απο εκει και περα εχω προβλημα!!!

εγω εχω 2 cpu εναν 3,2 με DO

και εναν 3,2 με CO.

ο πρωτος για να φτασει τα 4g θελει 1,4volt

και ο αλλος θελει 1,55volt για να φτασει και αυτος στα ιδια mhz

και επισεις θα θες και μια καλη ψθξη λογο των πολλον βατ που εκλιουν

μάλιστα αυτό ήθελα!!!! μάπα το καρπούζι!!!! ευχαριστώ!!!!! ήξερα ότι το c0 δεν είναι και το καλύτερο αλλά δν ξέρω είχα ελπίδες.............

ps έβγαλες νόημα με τα τσιπάκια να μου πείς και μένα.....??????

εγω στον 2.4 μου καταφερα να τον παω στα 190 ανεβαζωντας παρα πολυ την

ταση του! δεν λεει να τον κουρασεις τοσο!και τελικα τον κατεβασα!

απλα θελει πολυ καλη ψυξη,οπως προαναφερθηκε, για να πας ψηλα!

Ar@besqu.e δώσε στην cpu λίγο ρευμα παραπάνω πχ 1.525v και δοκιμασε πάλι, ακόμα δώσε όσο ρευμα δείνει το mobo στις μνήμες και βάλε 2.5-3-3-6 για αρχή.

έβαλα τις μνήμες 2.5- 3-3-7 και μου πέταξε δύο απανωτές μπλε οθόνες!!!!! θα δοκιμάσω να δώσω λίγο παραπάνω ρεύμα στον cpu

για βαλε διαιρετη στις μνημες μηπως φταινε οι μνήμες που δεν πας παραπανω...

βαλε 3:2 για να εισαι σιγουρος...

χιουστον γουι χαβ ε προπμλεμ!!!

το μεμτεστ μου πέταξε λάθη στα πρώτα 20' τι κάνω τώρα???????/

Με τον διαιρετη 3:2 σου πεταξε προβλημα?

Κοιταξε, αν εχεις Windows σε ιde σκληρο δοκιμασε να Bootareis απο εκεινον οταν κανεις OC , ισος το raid σου δημιουργει προβλημα (αν και αμφιβαλο σε τοσο χαμηλο FSB)

Επισης εμενα η P4C800 Deluxe που εχω (σαν την δικια σου) μου κανει μερικα περιεργα με διερετη 3:2 και τις Twinmoss 3700 που εχω (στα ABit Mobo που εχω οι TWINMOS δεν μπουταρουν καν με 3:2) . Δεν το εχω εξακριβωσει ακριβος αλλα μπορει να εχεις προβλημα με μνημες μητρικη. Ποσο ρευμα τις δινεις? δοσε 2.85 που ειναι το μαξ της ASUS. Επισης ασε τα timings τους στο ΒΙΟΣ να τα παιρνει μεσω SPD , μου κανουν και εμενα κουλα στην ASUS μερικες φορες οταν τις βαζω εγω δικα μου τimings.

Βασικα ετσι κι αλλιος το cpu ειναι μπανανα.. αλλα οχι και μονο 220FSB... κριμα..

Δεν μου λες και κατι αλλο. Εμενα η P4C800 κανει ΤΡΕΛΟ undervolt. Στους Northwood μου απο 1.75 που της λεω να δωσει δινει 1.76 idle και 1.690 se full load.... 0.06V ΔΙΑΦΟΡΑ!! τρελλο drooping. Τρεξε το cpu-Z και βλεπε τα βολτ ποσα ειναι σε idle και ποσα πεφτουν οταν πας full load...

Αρχική απάντηση από AlienHack

Με τον διαιρετη 3:2 σου πεταξε προβλημα?

Κοιταξε, αν εχεις Windows σε ιde σκληρο δοκιμασε να Bootareis απο εκεινον οταν κανεις OC , ισος το raid σου δημιουργει προβλημα (αν και αμφιβαλο σε τοσο χαμηλο FSB)

Επισης εμενα η P4C800 Deluxe που εχω (σαν την δικια σου) μου κανει μερικα περιεργα με διερετη 3:2 και τις Twinmoss 3700 που εχω (στα ABit Mobo που εχω οι TWINMOS δεν μπουταρουν καν με 3:2) . Δεν το εχω εξακριβωσει ακριβος αλλα μπορει να εχεις προβλημα με μνημες μητρικη. Ποσο ρευμα τις δινεις? δοσε 2.85 που ειναι το μαξ της ASUS. Επισης ασε τα timings τους στο ΒΙΟΣ να τα παιρνει μεσω SPD , μου κανουν και εμενα κουλα στην ASUS μερικες φορες οταν τις βαζω εγω δικα μου τimings.

Βασικα ετσι κι αλλιος το cpu ειναι μπανανα.. αλλα οχι και μονο 220FSB... κριμα..

Δεν μου λες και κατι αλλο. Εμενα η P4C800 κανει ΤΡΕΛΟ undervolt. Στους Northwood μου απο 1.75 που της λεω να δωσει δινει 1.76 idle και 1.690 se full load.... 0.06V ΔΙΑΦΟΡΑ!! τρελλο drooping. Τρεξε το cpu-Z και βλεπε τα βολτ ποσα ειναι σε idle και ποσα πεφτουν οταν πας full load...

και εγώ το παρατήρησα αυτό με τα volt αλλά θεώρησα ότι είναι φυσικό....(1.44-1.5)

πως πειράζω την αναλογία fsb/mem στα @#&^bios??????

μου πέταξε τα προβλήματα με 1:1.......

αυτό που λες για το raid είναι μάλλον σωστό καθώς μου κάνει διάφορα κουλά από τότε που το έβαλα.... δεν παίζουν ta sp2 κτλπ.... τώρα έχω τις μνήμες και εγώ auto-configured από spd γιατί μου έκανε και μένα κουλά μόλις στο 2.5-3-3-7!!!!

δες πιο πάνω τι έχω γράψει για τη τάση.......

• 3 weeks later...

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ OVERCLOCKER @3.9!!!!!!fsb 260 με τις μνήμες 208 @333 5:4

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ D.J.AleXXX_gr, SkaL-!!!!!!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.