schumifer Απρίλιος 4, 2005 #41 Απρίλιος 4, 2005 Καταλαβαίνω ότι πιστεύεις πως 4-5 βαθμοί θα σου δώσουν μισό γίγα παραπάνω.Φίλε μου και 10 βαθμούς να κερδίσεις από μία ψύκτρα δεν πρόκειται να σου δώσει πάνω από 50-60 μεγαχέρτζ.Μην τρελαίνεσαι για τέτοια πράγματα. Πήγαινε πίσω στο μαγαζί και παρακάλεσέ τους να σου δώσουν χρήματα εξηγώντας την κατάσταση .Αν δεν έχεις ανοίξει το κουτί δε θα έχεις πρόβλημα.Αν δε συμφωνούν για χρήματα ζήτα πιστωτικό -κανένα αξιόλογο κατάστημα δε θα έχει αντίρρηση. Πάρε μνήμη ή γρήγορο σκληρό στα ίδια χρήματα. Φαντάζομαι ότι θα έδωσες τουλάστιχον 40άρα για την ψύκτρα αυτή.Καλοκαιρινούς μήνες έτσι κι αλλιώς δε θα κάνεις τρελά πράγματα. Αλλά κατά τα άλλα 60 βαθμοί σε full load -αξιόπιστα μετρούμενοι- δεν είναι φοβερό. Αν στην τελική έχεις όρεξη για πατέντες και θες άνοδο άλλαξε ανεμιστήρες (θόρυβος) και λάπαρε την ψύκτρα που έχεις τώρα. Αν τρίψεις καλά και χωρίς αλλαγή ανεμιστήρα μπορεί και να δεις πάνω από 5 βαθμούς διαφορά. Κατά την άποψή μου μεγάλες διαφορές θα δεις αν βάλεις μεγαλύτερο ανεμιστήρα όχι χαμηλόστροφο όμως.(έχω βάλει 12άρη πάνω σε μαμά ψύκτρα χωρίς τρίψιμο -και είναι και σαν χωράφι οργωμένο η συγκεκριμένη- και στις 2000 στροφές έχω 38 σε πλήρες φορτίο με 1,9 βολτ)Κλείνοντας, το PCI να το φοβάσαι μόνο αν δε φτάσεις τα 200. 133,166,200 έχουν δικούς τους διαιρέτες οπότε αν τώρα έχεις 187/5=37,4 στα 200 έχεις 33 στρογγυλό.Καλές πατέντες
schumifer Απρίλιος 5, 2005 #42 Απρίλιος 5, 2005 Σωτήρη δεν είναι απαραίτητα ακριβό. Ας πούμε 7 ευρώ και κάτι λεπτά πώς σου φαίνονται? Αν προσθέσω κάποια στιγμή και ένα καλό lapping θα πάει λίγο ακόμη. 2000+@2200 1.90 βολτ 38 Κελσίου πλήρες φορτίο 24/7
schumifer Απρίλιος 5, 2005 #44 Απρίλιος 5, 2005 Υποτίθεται ότι διάβαζα εκείνη την ώρα ,όπως και τώρα, όπως και όλες τις ώρες που μου έρχεται να μοντάρω πράγματα .Το συγκεκριμένο βιβλίο έχει αντέξει αρκετά πράγματα (καλάι, θερμόκολλα ,μελάνια...)
sotiris Απρίλιος 5, 2005 #45 Απρίλιος 5, 2005 όταν αρχίσεις να καις υποσυστήματα ακριβαίνει. δεν εννοώ τόσο το κόστος μιας ψύκτρας.
schumifer Απρίλιος 5, 2005 #46 Απρίλιος 5, 2005 Βέβαια η ψύκτρα είναι μαμά -γι'αυτό και από κάτω είναι σαν να πέρασε ο εκσκαφέας- αλλά και να κάψω πες -λέμε τώρα έτσι- μητρική και μνήμη ,τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δε θα -θα λέμε έτσι- μου τα άλλαζαν εντός εγγύησης?
sotiris Απρίλιος 5, 2005 #47 Απρίλιος 5, 2005 βασικά αλλού είναι το θέμα: αν είναι να αρχίσεις να τα σκας σε ψύκτρες κλπ μετά λίγη μνήμη και μετά και μια κάρτα γραφικών, μπορούσες να έχεις πάρει ένα νέο pc.συνήθως αυτό γίνεται.επίσης το overclock πρέπει να σου κάτσει, μην κοιτάς τώρα, αν π.χ. έπαιρνες 2000+ palomino αντί για αυτόν που έχεις θα τον είχες με τα κλειδιά σου για μπρελόκ. επίσης πρέπει να σου κάτσει και η mobo, να κλειδώνουν τα pci/agp. αλλιώς πρέπει να αρχίσεις να ξαναψωνίζεις. Τώρα όσον αφορά την εγγύηση, λογικά θα στα άλλαζαν, αλλά μπορεί να είσαι εκτός εγγύησης, άλλωστε το overclock δεν θα το χρειαστείς στους 6 μήνες, αλλά στον 1,5 χρόνο (γνώμη μου), οπότε μπορεί και να μη σε καλύπτει!
schumifer Απρίλιος 5, 2005 #48 Απρίλιος 5, 2005 3 χρόνια εγγύηση για τους BOX you know. Όπως και πολλά πράγματα στις μέρες μας ,μητρικές, μνήμες ,κάρτες γραφικών ,τηλεόρασης , αντιγραφικά, τροφοδοτικά ,σκληροί, ...
theHitma@n Απρίλιος 6, 2005 Author #49 Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 [04-04-2005 22:17] Διαβασε και λιγο τις περιγραφες της καθε μιας και θα καταλαβεις!!Η sp97 θελει τρυπες αλλα με γρηγορο ανεμιστηρι αποδιδει πολυ καλυτερα απο την αλλη.Η si97 δεν χρειαζεται τρυπες και μ'ενα ανεμιστηρι γυρω στις 3000 στροφες εισαι μια χαρα(η διαφορα των δυο θα ειναι 1-2 βαθμους σιγουρα υπερ της SP97. Aφου η sp97 θελει τρυπες δεν πρεπει να την κοιταω καθολου. ΑΡΑ αν τελικα παρω αλλη ψυκτρα θα παρω την si97.(Το θεμα εκλεισε για νεα ψυκτρα)
theHitma@n Απρίλιος 6, 2005 Author #50 Απρίλιος 6, 2005 Φιλε schumifer ωραια η πατεντα σου. Πολυ πατεντα μπορω να πω Την ψυκτρα την πηρα απο τα Multirama 47ευρω. Την εχω 5-6μερες. Λες να μου δωσουν τα λεφτα πισω ή θα μου πουν ααα πρεπει να παρεις κατι αλλο απο το μαγαζι μας με αυτα τα λεφτα? Το κουτι της ψυκτρας ειναι ακριβως οπως το πηρα...... Το συστημα μου ειναι το εξης : AMD2500xp Barton, m/b Albatron KX600Pro, RAM 768(333Mhz), NVidia FX5700 ASUS, 3 σκληροι (Seagate 20Gb, WD 40Gb, WD 80GB ειναι ο ποιο καινουργιος, 3 μηνων περιπου) και το τροφοδοτικο ειναι 350(αν θυμαμαι καλα)NoName......... Τι μπορω να αλλαξω σε αυτο το συστημα για να πηγαινει καλυτερα?? Το καλυτερο πιστευω θα ηταν να κανω o/c τον επεξεργαστη, να τον φτασω περιπου 3400 και να τελειωσει η δουλεια. Εσεις τι λετε?
giorgos_cupra Απρίλιος 6, 2005 #51 Απρίλιος 6, 2005 1.Schumifer: Καταλαβαίνω ότι πιστεύεις πως 4-5 βαθμοί θα σου δώσουν μισό γίγα παραπάνω.Φίλε μου και 10 βαθμούς να κερδίσεις από μία ψύκτρα δεν πρόκειται να σου δώσει πάνω από 50-60 μεγαχέρτζ.Μην τρελαίνεσαι για τέτοια πράγματα. 2.TheHitman:Το καλυτερο πιστευω θα ηταν να κανω o/c τον επεξεργαστη, να τον φτασω περιπου 3400 και να τελειωσει η δουλεια. Εσεις τι λετε? 1.Οταν εγω σου τα λεγα εσυ δεν ακουγες φιλε hitman....! 2.Απο 2500----->3500! ! ! Για πεντηκωστη φορα σου λεω οτι αυτο ουτε με υδροψυξη δεν θα το καταφερεις,ποσο μαλλον με τις ψυκτρες που κοιτας εσυ...BTW η γιαγια μου πουλαει το ξυγειο το θες?
theHitma@n Απρίλιος 6, 2005 Author #52 Απρίλιος 6, 2005 Ρε γιωργο δεν σου ειπα οτι εφτασα τον επεξεργαστη απο 2500 σε 3200 με την μαμα ψυκτρα? Αρα χαλαρα φτανει 3500 με μια καλη ψυκτρα οπως si97 ή Tower. (Εσυ απο οτι ειδα κολλησες στο gt4. Γιατι δεν φωναζεις κανενα φιλο σου μηπως και το περασει?.......:whistling )
deadlock7 Απρίλιος 6, 2005 #53 Απρίλιος 6, 2005 Αφου την πηρες απο Multirama παρακαλεσε τους επειδη δεν μπαινει σε 'σενα η 112 να παρεις την si97.To site που εδωσα πιο πανω του Multirama ειναι
theHitma@n Απρίλιος 8, 2005 Author #54 Απρίλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n Φιλε schumifer ωραια η πατεντα σου. Πολυ πατεντα μπορω να πω Την ψυκτρα την πηρα απο τα Multirama 47ευρω. Την εχω 5-6μερες. Λες να μου δωσουν τα λεφτα πισω ή θα μου πουν ααα πρεπει να παρεις κατι αλλο απο το μαγαζι μας με αυτα τα λεφτα? Το κουτι της ψυκτρας ειναι ακριβως οπως το πηρα...... Το συστημα μου ειναι το εξης : AMD2500xp Barton, m/b Albatron KX600Pro, RAM 768(333Mhz), NVidia FX5700 ASUS, 3 σκληροι (Seagate 20Gb, WD 40Gb, WD 80GB ειναι ο ποιο καινουργιος, 3 μηνων περιπου) και το τροφοδοτικο ειναι 350(αν θυμαμαι καλα)NoName......... Τι μπορω να αλλαξω σε αυτο το συστημα για να πηγαινει καλυτερα?? Το καλυτερο πιστευω θα ηταν να κανω o/c τον επεξεργαστη, να τον φτασω περιπου 3400 και να τελειωσει η δουλεια. Εσεις τι λετε? Για πειτε ρε σεις τι να παρω με τα λεφτα της ψυκτρας(περιπου 50ευρω)?? Τι αλλο να βαλω πανω?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.