theHitma@n Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2005 Γεια χαρα σε ολους... Eιμαι καινουργιος στο thelab γι'αυτο θελω κατανοηση για οποια λαθη μπορει να εχω κανει Λοιπον,στο θεμα μας τωρα, πριν 2μερες πηρα την TOWER112 της Tt. Πηγα να την εγκαταστησω συμφωνα με τις οδηγιες και διαπιστωσα οτι η motherboard μου δεν εχει 4 τρυπες που χρειαζεται για να μπει η ψυκτρα... Και τωρα εμενα μου εμεινε η ψυκτρα και δεν ξερω τι να την κανω. Λεφτα για αλλη motherboard δεν εχω. Εσεις τι προτεινεται?? Εγω σκεφτικα να γυρισω το κουτι οριζοντια και να ακουμπησω απλα την ψυκτρα πανω στον CPU. Λετε να κανει δουλεια αυτη η πατεντα??? (Η motherboard ειναι Albatron KX600Pro και εχω AMD 2500XP Barton.)
chroma Απρίλιος 3, 2005 #2 Απρίλιος 3, 2005 Καλώς ήρθες, στους κανόνες που αποδέχτηκες κατα την εγγραφή σου είναι και η γραφή με ελληνικούς χαρακτήρες. Διόρθωσε το post σου.
theHitma@n Απρίλιος 3, 2005 Author #3 Απρίλιος 3, 2005 Ρε συ Chroma εχω Windows XP αγγλικα. Πως θα καταφερω να γραψω στα ελληνικα???
gtr_84 Απρίλιος 3, 2005 #4 Απρίλιος 3, 2005 Και εγω win xp en εχω.Πηγαινε στο regional and language στο control panel και στην 2η καρτελα languages λεει details πατα εκει το add και βαλε τα ελληνικα
Bobi Rhoads Απρίλιος 3, 2005 #5 Απρίλιος 3, 2005 και εγω ΧΡ αγγλικα εχω!και πολλοι αλλοι εδω μεσα!δες τις ρυθμισεις στην γλασσα εισαγωγης κειμενου απο τοcontrol panel
Bobi Rhoads Απρίλιος 3, 2005 #6 Απρίλιος 3, 2005 theHitma@n διαβασα αυτα που λες και τετοια πραγματα δεν γινονται! δεν θα γινεται δουλεια ετσι!
theHitma@n Απρίλιος 3, 2005 Author #7 Απρίλιος 3, 2005 Ωραια....Τα εφτιαξα τα ελληνικα Τωρα για μολογατε και καμια ιδεα για την ψυκτρα...Τι λετε για την πατεντα που σκεφτικα??
PGM Απρίλιος 3, 2005 #8 Απρίλιος 3, 2005 Ακου τι λεω να κανεις πρωτα....πατα το κουμπακι διορθωση και ξαναγραψε με ελληνικα τις 2 πρωτες καταχωρησεις σου!
vdeseris Απρίλιος 3, 2005 #9 Απρίλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n [Σήμερα, στις 23:45] Ωραια....Τα εφτιαξα τα ελληνικα Τωρα για μολογατε και καμια ιδεα για την ψυκτρα...Τι λετε για την πατεντα που σκεφτικα?? Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάψεις τον επεξεργαστή σου. Τώρα που έχεις ελληνικά διόρθωσε τις προηγούμενες καταχωρήσεις σου με το κουμπάκι "διόρθωση" και τον τίτλο του thread και την υπογραφή σου...
sotiris Απρίλιος 3, 2005 #10 Απρίλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n Geia hara se olous... Eimai kainourgios sto thelab gi'auto thelo katanoisei gia opoia lathoi mporei na eho kanei. Loipon,sto thema mas tora, prin 2meres pira tin TOWER112 tis Tt. Piga na tin egatastiso simfona me tis odigies kai diapistosa oti i motherboard mou den ehi 4 tripes pou hreiazetai gia na bei i psiktra... Kai tora emena mou emeine i psiktra kai den xero ti na tin kano. Lefta gia alli motherboard den eho. Eseis ti proteinetai?? Ego skeftika na giriso to kouti orizontia kai na akoubiso apla tin psiktra pano ston CPU. Lete na kanei douleia auti i patenta??? (I motherboard einai Albatron KX600Pro kai eho AMD 2500XP Barton.) δεν μπορείς να το κάνεις, διότι θέλει ομοιόμορφη πίεση στον πυρήνα του επεξεργαστή ειδάλλως δεν κάνεις καλή επαφή και θα τον κάψεις. αναγκαστικά ή άλλη μητρική ή προσπάθησε να αλλάξεις την ψύκτρα. για τα ελληνικά στα είπανε. δεν έχει σημασία η γλώσσα του λειτουργικού, μπορείς να την αλλάξεις όπως σου είπαν οι προλαλήσαντες
Elu Thingol Απρίλιος 3, 2005 #11 Απρίλιος 3, 2005 Δευτερον οπως ειπα και ο bobi rhoads πιο πανω, δεν θα κανεις δουλεια απλα και μονο βαζοντας την πανω. Πρεπει να παταει καλα στη cpu και μονο του το βαρος δεν προκεται να το καταφερει αυτο...
theHitma@n Απρίλιος 3, 2005 Author #12 Απρίλιος 3, 2005 Ρε sotiris ετσι και πιασω την TOWER με ενα πιαστρακι που εχει τωρα η μαμα ψυκτρα λες να την ζουλαει αρκετα ή οχι??
sotiris Απρίλιος 3, 2005 #13 Απρίλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n Ρε sotiris ετσι και πιασω την TOWER με ενα πιαστρακι που εχει τωρα η μαμα ψυκτρα λες να την ζουλαει αρκετα ή οχι?? μπορείς να το κάνεις? δηλαδή μπορεί να μπει το έλασμα που έχεις στην tower?γενικά αυτές οι γιγαντο-ψύκτρες έχουν αρκετά μεγάλο βάρος, οπότε και αν το κάνεις, μπορεί να πατάει "κάπως" καλά στον οριζόντιο άξονα αλλά αν βάλεις το κουτί κανονικά (κάθετα) μάλλον θα χεις πρόβλημα σε κάθε περίπτωση, αν σε κάποιο σημείο δεν πατάει καλά, κινδυνεύεις να μείνεις χωρίς cpu.
Bobi Rhoads Απρίλιος 3, 2005 #14 Απρίλιος 3, 2005 σου κολλησε να κανεις πατεντα!!!αφου τοσοι σου λεμε οτι δεν θα εχεις αποτελεσμα!θες να κανεις ζημια?
sotiris Απρίλιος 3, 2005 #15 Απρίλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads σου κολλησε να κανεις πατεντα!!!αφου τοσοι σου λεμε οτι δεν θα εχεις αποτελεσμα!θες να κανεις ζημια? είμαστε πατεντιάρικο φόρουμ.για μια πατέντα ζούμε.no e-patents:flower:
theHitma@n Απρίλιος 3, 2005 Author #16 Απρίλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris μπορείς να το κάνεις? δηλαδή μπορεί να μπει το έλασμα που έχεις στην tower?γενικά αυτές οι γιγαντο-ψύκτρες έχουν αρκετά μεγάλο βάρος, οπότε και αν το κάνεις, μπορεί να πατάει "κάπως" καλά στον οριζόντιο άξονα αλλά αν βάλεις το κουτί κανονικά (κάθετα) μάλλον θα χεις πρόβλημα σε κάθε περίπτωση, αν σε κάποιο σημείο δεν πατάει καλά, κινδυνεύεις να μείνεις χωρίς cpu. Ναι θα τα καταφερει να μπει το ελασμα. Και φυσικα (ΕΑΝ κανω πατεντα) δεν προκειται να βαλω το κουτι καθετα...δεν ειμαι λακαμας!!! να μου ξηλωσει τα παντα μεσα, 1.5κιλο πραμα
sotiris Απρίλιος 3, 2005 #17 Απρίλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n Ναι θα τα καταφερει να μπει το ελασμα. Και φυσικα (ΕΑΝ κανω πατεντα) δεν προκειται να βαλω το κουτι καθετα...δεν ειμαι λακαμας!!! να μου ξηλωσει τα παντα μεσα, 1.5κιλο πραμα τι να σου πώ, αξίζει να κάνεις κάτι τέτοιο? στη θέση σου θα πούλαγα την ψύκτρα και θα έπαιρνα μια άλλη. είναι αρκετά επίφοβο. αν τη βάλεις σωστά πάντως, πιάνει δηλαδή καλά το έλασμα στην ψύκτρα, λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα στον οριζόντιο άξονα. όμως, όπως καταλαβαίνεις, το ρισκάρεις ...
theHitma@n Απρίλιος 3, 2005 Author #18 Απρίλιος 3, 2005 Ναι ρε Bobi μου κολλεσε να κανω πατεντα γιατι γουσταρω πολυ αυτη την ψυκτρα (πιστευω οτι ειναι μια απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν απο πλευρας αεροψυξης) και θελω να κανω overclocking τον CPU με την συγκεκριμενη ψυκτρα γιατι τις αλλες δεν τις εμπιστευομαι
theHitma@n Απρίλιος 3, 2005 Author #19 Απρίλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris τι να σου πώ, αξίζει να κάνεις κάτι τέτοιο? στη θέση σου θα πούλαγα την ψύκτρα και θα έπαιρνα μια άλλη. είναι αρκετά επίφοβο. αν τη βάλεις σωστά πάντως, πιάνει δηλαδή καλά το έλασμα στην ψύκτρα, λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα στον οριζόντιο άξονα. όμως, όπως καταλαβαίνεις, το ρισκάρεις ... Το ξερω βεβαια οτι ρισκαρω. Αλλα τι να κανω? Πες οτι την πουλαω αυτη χαλαρα. Μετα? Ποια να παρω? Εχεις εσυ καμια στον νου σου τοσο καλη ψυκτρα οσο η TOWER που να μπαινει σε Socket462?
sotiris Απρίλιος 3, 2005 #20 Απρίλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n Το ξερω βεβαια οτι ρισκαρω. Αλλα τι να κανω? Πες οτι την πουλαω αυτη χαλαρα. Μετα? Ποια να παρω? Εχεις εσυ καμια στον νου σου τοσο καλη ψυκτρα οσο η TOWER που να μπαινει σε Socket462? από ότι ξέρω και βλέπω και στο forum, thermalright. δεν ξέρω βέβαια αν χρειάζονται τρύπες ή όχι, ούτε αν τα μοντέλα που ταιριάζουν σε athlon xp είναι τόσο καλά όσο η tower.τώρα όσον αφορά την ψύκτρα, μπορείς πάντα να αλλάξεις και μητρική.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.