feanorian82 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2005 Έχω τον hp 960c. Συνηθως οι φωτογραφίες που θελω να εκτυπωσω, αφου τις φτιαξω οπως τις θέλω στην οθόνη (contrast-brightness-colors) δεν έχουν καμία σχέση με το αποτέλεσμα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; ICC profiles ίσως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Απρίλιος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 www.dpgr.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Απρίλιος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 τα ICC profiles μονο δε φτανουν. πρεπει να ειναι σωστος και μονιμος ο φωτισμος στο δωματιο, για να μην επηρεαζει τα χρωματα που βλεπεις στην οθονη. και να ειναι βεβαια, σωστα ρυθμισμενη η οθονη. και να χρησιμοποιεις φυσικα, τα ιδια χαρτια, γιατι το καθενα συμπεριφερεται διαφορετικα. κλπ κλπ κλπ.προσπαθησε να ακολουθεις μια συγκεκριμενη διαδικασια, με σταθερο φωτισμο. μονο μετα απο δοκιμες, θα αποκτησεις "στο περιπου", μια ιδεα του τι θα τυπωσεις σε σχεση με αυτο που βλεπεις στην οθονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Έχω τον hp 960c. Συνηθως οι φωτογραφίες που θελω να εκτυπωσω, αφου τις φτιαξω οπως τις θέλω στην οθόνη (contrast-brightness-colors) δεν έχουν καμία σχέση με το αποτέλεσμα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; ICC profiles ίσως; έστω ότι σου κάθονται ICC profiles etc, δεν νομίζω να τα καταφέρεις με γεμίσματα και τρυπανάκια, διότι αμφιβάλλω αν μπορείς να επιτύχεις σταθερή πίεση με τρύπια κεφαλή. γενικά μετράει πολύ και τι δείχνει η οθόνη σου. καλά στο dpgr δεν υπάρχει κάνας οδηγός ( που σαι και μέλος, όντας γνωστός φωτογράφος ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Απρίλιος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 με τους ΗΡ 9χχ δεν νομιζω να βγάλεις ακρη, ICC profiles δεν εχουν , και η θα καλιμπραρεις την οθονη σου μπας και ερθει καπως κοντα ή ... δεν ξέρω .Παντως σε μένα στον 950C βαζω ενα κλικ πιο warm τα χρώματα απο τον οδηγο του εκτυπωτη γιατι φαίνονται καλύτερα στο μάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Απρίλιος 4, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Δεν ειμαι με γεμιασματα Σωτήρη... Θα πειραματιστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.