iseeklife Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2017 γεια σας . πήρα το witcher 3 από προσφορά . μόλις το έχω ξεκινήσει . είμαι 14 λεβελ . αυτό που παρατηρώ είναι ότι τα καταστήματα που αγοράζουν τα όπλα μου είναι κλέφτες . το αγοράζουν το αντικείμενο πολύ φτηνά και το πουλάνε αμέσως πολύ ακριβά .το αντικείμενο έχει μια τιμή στο inventory . καλή τις περισσότερες φορές . όταν πάω όμως στον αρμορερ πχ να το πουλήσω η τιμή είναι πολύ χαμηλότερη από αυτή που έγραφε στο ινβεντορυ. γιατί ? υπάρχει τρόπος να πουλάμε τα αντικείμενα πιο ακριβά ? ή υπάρχει ένα κατάστημα που κάνει καλύτερες τιμές ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιούλιος 25, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2017 1ο λαθος, δεν πουλαμε αλλα σπαμε τα αντικειμενα για τα crafting materials που μας δινουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Ιούλιος 25, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2017 και χρήματα από που θα παίρνουμε για τις ανάγκες μας ???εκτός από τα quest . Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Ιούλιος 25, 2017 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2017 Αργότερα θα έχεις αρκετά χρήματα, μην ανησυχείς, προφανώς και δε θα αγοράζεις και το παραμικρό upgrade βεβαίως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούλιος 26, 2017 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2017 παίξε και κανα qwent...επίσης υπάρχει mod Που πειράζει to balance και τις αξίες των αντικειμένων των εμπόρων καθώς και mod που αλλάζεις το στοιχηματικό όριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts