Jump to content

Κολλήσα στο Vampire bloodlines

blkik

Recommended Posts

Έχω κολλήσει σε ένα σημέιο στους υπονόμους μετα το Hollywood που κυνηγάς έναν nosferatu για την σαρκοφάγο. το μέρος είναι γεμάτο κάτι διποδα χαριτωμένα τερατάκια που δαγκώνουν άσχημα.

Είμαι σε ένα δωματίο με νερο και ένα σωλήνα που οδηγεί σε δυο δεξαμενές.

Το πρόβλημα είναι το εξής αν ανοίξω το διακόπτη με το νερο γεμίζουν μάλλον οι δεξαμενές αλλά ενεεγοποιείται ο ανεμιστήρας που σε απωθει να κολυμπήσείς προς τις δεξαμενες.

αν κλήσω τον διακόπτη σταματά ο ανεμηστήρας αλλα δεν έχουν νε΄ρο οι δεξαμενές και η έξοδος είναι στο ταβάνι

Δοκίμασα να μπλοκάρω τον ανεμιστήρα αλλα τα βαρέλια που δίνει επιπλέουν

καμιά ιδέα?

Κάποιος που το πέρασε?

To εχω τελειωσει εδω και καιρο το παιχνιδι (πολλη bug ρε παιδι μου)

Πολλη καλο παντως αν και οχι τοσο ατμοσφαιρκο οσο ηταν το Vampire the Masquerade Redemption

Δεν θυμαμαι ομως τι ειχα κανει σε εκεινο το σημειο

Κοιτα απο αυτο το Walkthrough για λυση

http://dlh.net/cheats/pc/english/vampire+the+masquerade+-+bloodlines/solution.html

η

http://www.gamebanshee.com/vampirebloodlines/walkthrough.php

ΕDIT

Μου φαινεται οτι μολις ενργοποιησεις το μηχανημα με τον ανεμιστηρα θα πρεπει να τρεξεις πριν πλημμυρισει το τουνελ εντελως η κατι τετοιο

Εγω μου φαινεται ειχα χρησιμοποιησει Celerity για να αποκτησει το Vampire μου μεγαλυτερη ταχυτητα

Ακριβώς αυτό που λέει ο Vasot μόλις ενεργοποιήσεις τον μοχλό τρέχεις αμέσος και πολύ γρήγορα και κολυμπάς πρίν ο ανεμιστήρας ξεκινήσει να δουλέυει κανονικά και δεν προλάβεις. Δεν είναι τραγικό απλά πηδάς απο την πλατφόρμα στην οποία είσαι και δεν κατεβαίνεις τα σκαλία. Καλή τύχη

Εντάξει παιδιά ευχαριστώ το πέρασα αν και έφαγα αρκετή ώρα

Το παιχνίδι (patch v1.2) έχει καποια bugs τα οποία μου φαινονταί λίγα για rpg με τετοια γραφικα & πλοκή. Ψιλοσέρνεται λίγο αν και παίζω με χαμηλη ανάλυση και συχνά με πετάει στα windows χωρίς να κλήσει όμως.

Celerity φαντάζομαι εννοείς auspex, bloodblust klp?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.