Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2005 Έχω τον φωτογραφικό εκτυπωτή Olympus P10. Τον πήρα μαζί με τη μηχανή και είχε μέσα starter pack μελάνι για 5 φωτογραφίες και 5 κόλες φωτογραφικό χαρτί. Οι ερωτήσεις είναι 2:1. Πού βρίσκω μελάνι για τον παραπάνω εκτυπωτή; Ένα search στο Google δεν μπορώ να πώ οτι βοήθησε, εκτώς αν δεν έψαξα σωστά.2. Λέει να χρησιμοποιούνται μόνο olympus χαρτιά. Υπάρχει κανένα πρόβλημα αν χρησιμοποιώ άλλα χαρτιά, ίδιων χαρακτηριστικών αλλά άλλης μάρκας; Υποθέτω όχι, έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούνιος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Εγώ αναλώσιμα γι αυτό τον εκτυπωτή έχω δεί και στον "ΓΕΡΜΑΝΟ" και είναι μαζί με 100 χαρτιά 10Χ15 και κάνει γύρο στα 100ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 17, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Ναι, τέσπα... Ρώτησα σε φωτογραφία. Τα αναλώσημα τα βρίσκουμε στα φωτογραφία και αν δεν κάνω λάθος, χαρτί και μελάνι για 100 εκτυπώσεις κάνουν (κρατήσου helloween) καμιά 45άρα . Δεν είμαι σίγουρος για τον αριθμό αλλά νομίζω 100 είχε το πακέτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Ιούνιος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αυτό εννοείς ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 17, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Ακριβώς... Πρέπει κάποια στιγμή να πάω να πάρω αλλά όποτε κατεβαίνω το ξεχνάω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούνιος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 Ζήτω οι κλέφτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.