Jump to content

Game Streaming

therock

Recommended Posts

Μπορω μεσα απο PC και εκτος πλατφορμας steam να στριμαρω παιχνιδια απο τον υπολογιστη μου σε αλλες συσκευες, για να παιζω πχ απο το λαπτοπ η το ταμπλετ οταν βρισκομαι εντος η και εκτος σπιτιου

Ρητορική είναι η ερώτηση φαντάζομαι. Δε νομίζω να μπορείς αποτελεσματικά να κάνεις κάτι τέτοιο. 

Ένας τρόπος είναι μέσω teamviewer και γενικά με πρόγραμμα απομακρυσμένης λειτουργίας του υπολογιστή.

Δε μπορώ να φανταστώ καν τo lag που θα υπάρχει και τα frames που θα χάνεις. 

Δεν έχει νόημα.

ΥΓ: Αν υπάρχει άλλος τρόπος, δεν γνωρίζω ποιος είναι, αλλά πολύ αμφιβάλλω.

• Like 1

Δεν ήξερα πως γίνεται.

Η αλήθεια είναι μου κίνησες το ενδιαφέρον πως θα μπορούσα να το κάνω, ακόμη και για μέσα στο σπίτι.

Και το πρώτο αποτέλεσμα που βρήκα στο Google, ήταν το Moonlight.

http://moonlight-stream.com/

Έγινε επεξεργασία από trib

Είμαι πολύ σκεπτικός όσον αφορά το "moonlight" ας πούμε. Λέω να το δοκιμάσω μιας και έχω 2 pc δίπλα-δίπλα, αλλά δε θα είναι το ίδιο με το pc μου εδώ και την άλλη συσκευή στον Όλυμπο :hehe::p 

1 hour ago, tommybertsen said:

Ρητορική είναι η ερώτηση φαντάζομαι. Δε νομίζω να μπορείς αποτελεσματικά να κάνεις κάτι τέτοιο. 

Ένας τρόπος είναι μέσω teamviewer και γενικά με πρόγραμμα απομακρυσμένης λειτουργίας του υπολογιστή.

Δε μπορώ να φανταστώ καν τo lag που θα υπάρχει και τα frames που θα χάνεις. 

Δεν έχει νόημα.

ΥΓ: Αν υπάρχει άλλος τρόπος, δεν γνωρίζω ποιος είναι, αλλά πολύ αμφιβάλλω.

Να ζει κανεις η να μη ζει? Η μονη ρητορικη ερωτηση. Μην εισαι αρνητικος ολα γινονται, απλα ρωτησα να ακουσω εμπειριες και να δω εδω ποιο χρησιμοποιετε

Για μεσα στο σπιτι που το θελω αν εχεις καλο δικτυο, παιζει πολυ καλα, και αντι να πρεπει να βρισκεσαι μπροστα στο PC μπορεις να αραξεις στη βεραντα, να συνδεσεις στη μεγαλη οθονη του σαλονιου κτλ. Απο κει και περα οταν αποκτησουμε και καλυτερες συνδεσεις ισως σε 20 χρονια μπορουμε και ευρυζωνικα On the go

To google δινει διαφορες λυσεις αλλα λεω να δοκιμασω για αρχη να δω και γω moonlight

https://www.howtogeek.com/200319/5-ways-to-stream-a-game-from-another-computer-or-the-cloud/

Το θέμα ήταν για εκτός σπιτιού... Δε ξέρω με τι σύνδεση θα μπορούσες να αποφύγεις το όποιο lag... Για μέσα ίσως κάτι να γίνεται (γιατί μιλάμε πλέον για το ίδιο δίκτυο)