therock Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2017 Μπορω μεσα απο PC και εκτος πλατφορμας steam να στριμαρω παιχνιδια απο τον υπολογιστη μου σε αλλες συσκευες, για να παιζω πχ απο το λαπτοπ η το ταμπλετ οταν βρισκομαι εντος η και εκτος σπιτιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 21, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2017 Ρητορική είναι η ερώτηση φαντάζομαι. Δε νομίζω να μπορείς αποτελεσματικά να κάνεις κάτι τέτοιο. Ένας τρόπος είναι μέσω teamviewer και γενικά με πρόγραμμα απομακρυσμένης λειτουργίας του υπολογιστή. Δε μπορώ να φανταστώ καν τo lag που θα υπάρχει και τα frames που θα χάνεις. Δεν έχει νόημα. ΥΓ: Αν υπάρχει άλλος τρόπος, δεν γνωρίζω ποιος είναι, αλλά πολύ αμφιβάλλω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Ιούλιος 21, 2017 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2017 (edited) Δεν ήξερα πως γίνεται. Η αλήθεια είναι μου κίνησες το ενδιαφέρον πως θα μπορούσα να το κάνω, ακόμη και για μέσα στο σπίτι. Και το πρώτο αποτέλεσμα που βρήκα στο Google, ήταν το Moonlight. http://moonlight-stream.com/ Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 21, 2017 από trib Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 21, 2017 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2017 φτιαξε ενα vpn και κανε οτι θελεις, απλα θα υποστεις την χαλια ταχυτητα και ping Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 21, 2017 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2017 Είμαι πολύ σκεπτικός όσον αφορά το "moonlight" ας πούμε. Λέω να το δοκιμάσω μιας και έχω 2 pc δίπλα-δίπλα, αλλά δε θα είναι το ίδιο με το pc μου εδώ και την άλλη συσκευή στον Όλυμπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Ιούλιος 21, 2017 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2017 1 hour ago, tommybertsen said: Ρητορική είναι η ερώτηση φαντάζομαι. Δε νομίζω να μπορείς αποτελεσματικά να κάνεις κάτι τέτοιο. Ένας τρόπος είναι μέσω teamviewer και γενικά με πρόγραμμα απομακρυσμένης λειτουργίας του υπολογιστή. Δε μπορώ να φανταστώ καν τo lag που θα υπάρχει και τα frames που θα χάνεις. Δεν έχει νόημα. ΥΓ: Αν υπάρχει άλλος τρόπος, δεν γνωρίζω ποιος είναι, αλλά πολύ αμφιβάλλω. Να ζει κανεις η να μη ζει? Η μονη ρητορικη ερωτηση. Μην εισαι αρνητικος ολα γινονται, απλα ρωτησα να ακουσω εμπειριες και να δω εδω ποιο χρησιμοποιετε Για μεσα στο σπιτι που το θελω αν εχεις καλο δικτυο, παιζει πολυ καλα, και αντι να πρεπει να βρισκεσαι μπροστα στο PC μπορεις να αραξεις στη βεραντα, να συνδεσεις στη μεγαλη οθονη του σαλονιου κτλ. Απο κει και περα οταν αποκτησουμε και καλυτερες συνδεσεις ισως σε 20 χρονια μπορουμε και ευρυζωνικα On the go To google δινει διαφορες λυσεις αλλα λεω να δοκιμασω για αρχη να δω και γω moonlight https://www.howtogeek.com/200319/5-ways-to-stream-a-game-from-another-computer-or-the-cloud/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 21, 2017 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2017 Το θέμα ήταν για εκτός σπιτιού... Δε ξέρω με τι σύνδεση θα μπορούσες να αποφύγεις το όποιο lag... Για μέσα ίσως κάτι να γίνεται (γιατί μιλάμε πλέον για το ίδιο δίκτυο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts