Red-Dragon Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2005 Γεια σας !!! Ξερει να μου πει κανεις γιατι οταν κλεινω τον υπολογιστη το ποντικι μενει αναμενο το φωτακι? το κακο ειναι οτι ειναι ασυρματο logitech και τρωει την μπαταρια !!!Αν ξερει κανεις να μου πει πως να το κανω να σβηνει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Βγάλε τις μπαταρίες όταν δε το χρησιμοποιείςΕίναι σχεδιασμένο για να ανάβει διαρκώς αλλά μην ανησυχείς έχει λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και όταν δεν το κουνάς παυτεί η ένταση του led.Η καλύτερη λύση είναι οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Απρίλιος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 εισαι σιγουρος οτι δεν εχει καποιο προβλημα?συνηθως μετα απο λιγο σβηνει μονο του!σαν να εχει χρονοδιακοπτη!εμενα δηλαδη ετσι κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Απ'όσο ξέρω αυτό είναι φυσιολογικό. Να υποθέσω οτι το έχεις σε USB; Υ.Γ.: ’λλαξε τον τίτλο 1. σε κάτι πιο κατατοπιστικό 2. το "helping" σημαίνει "μερίδα"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Απρίλιος 3, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 οντως δεν το σκεφτηκα πολυ "μεριδα" χαχαχα δοκιμασα και εβαλα ενα microsoft με λειζερ και usb και εκεινο μενει αναμενω...θελω να πιστευω οτι ειναι καποια ρυθμηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Είναι αλήθεια ότι άμα μένει αναμένΩΩΩΩ είναι δύσκολα τα πράγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.