KJJ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2017 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2017 Καλησπέρα στην παρέα! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με έναν εξωτερικό σκληρό που χρησιμοποιώ για να βλέπω ταινίες σε media player. Βασικά αρκετές φορές, πιο σπάνια παλαιότερα πιο συχνά τελευταία, όταν ανοίγω το media player (Western Digital) κάποιες ταινίες που έχω γράψει δεν φαίνονται στους φακέλους. Όταν συνδέω τον σκληρό στο PC αυτές οι ταινίες έχουν μετατραπεί σε φακέλους που ούτε ανοίγουν ούτε σβήνονται. Οταν πατάω πάνω στο φάκελο να ανοίξει βγάζει μήνυμα το όνομα του φακέλου δεν είναι έγκυρο. Επίσης όταν πάω να σβήσω το φάκελο απλά δεν σβήνεται. Δεν μπόρω να καταλάβω, έχει χαλάσει ο δίσκος? Το media player to προκαλεί αυτό? Δημιουργεί κάποιους φακέλους στον δίσκο του τύπου found.000 , found.003, found.01B κλπ οι οποίοι δεν σβήνονται. Τσπ δεν έχω την παραμικρή ιδέα του τι είναι αυτό που συμβαίνει! Ο δίσκος είναι Toshiba 500GB , τον χρησιμοποιώ για αυτή την δουλειά αρκετά χρόνια. Έχω επίσης έναν ίδιο που είχα πολλές ταινίες μέσα. Μια όμορφη μέρα σταμάτησε να τον διαβάζει το media player, δεν τον αναγνώριζε καν. Αναγκάστηκα κ του έκανα format αλλά όταν ξαναέγραψα ταινίες πάλι δεν τον αναγνώριζε το mplayer. Σαν δίσκος με το pc δουλεύει μια χαρά! Άν έχετε κάποια ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει κ πως μπορώ να σβήσω κ αυτούς τους παγωμένους φακέλους.... Όχι τίποτα άλλο αλλά καταστρέφεται κ το αρχείο μου με ταινίες κ σειρές που έχω κατεβάσει εδώ κ πολλά χρόνια. Ευχαριστώ προκαταβολικά ! KJJ
KJJ Ιούλιος 20, 2017 Author #2 Ιούλιος 20, 2017 Κάνοντας περαιτέρω έρευνα κατάλαβα οτι το πρόβλημα δημιουργείται από το media player κ πιο ειδικά από τα update στα τελευταία firmware... Πονοκέφαλοι τεχνολογίας....
Gregorypeg1000 Ιούλιος 20, 2017 #3 Ιούλιος 20, 2017 (edited) Κατέβασε προληπτικά και κάποιο πρόγραμμα που κοιτάει την υγεία του σκληρού σαν το Hard disk sentinel. Καλό είναι να τους τσεκάρεις που και που τους σκληρούς μετά από τόσα χρόνια, για να προλάβεις να σώσεις τίποτα πριν τη στραβή. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 20, 2017 από Gregorypeg1000
Recommended Posts