Lewnidas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2005 Ποιο απο τα 2 συνιστατε για ripping εγω προσωπικα δεν καταλαβα καμια διαφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 MP3 λόγω συμβατότητας. Επίσης με το WMA παίζονται και κάτι κόλπα με άδειες κ.τ.λ. Έτσι την έπαθα εγώ όταν ripάρα σε WMA και έκανα format και έλεγα γιατί δεν παίζουν, γιατί δεν παίζουν... Προτείνω μακρυά απ'το wma! Δε λέει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Απρίλιος 3, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 κοιτα εχει μια επιλογη στο media player pou λεει copy protected music ,το γυρισα σε mp3 λες να πα8ω και γω καμια στραβη?Παντα sto ripparisma χρησιμοποιουσα music match,αλλα το 10 δεν μου βγαζει τα information για τα cd και γιαυτο πηγα στο media player 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις άμα ripάρεις σε mp3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Απρίλιος 4, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 mp3 για να'χεις το κεφαλι σου ησυχο ... περα απο τη συμβατοτητα που ειναι το σημαντικοτερο .... τα mp3 ειναι και πιο ευκολα στην επεξεργασια . Μακρια απο wma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Απρίλιος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Αν όμως θες καλυτερη ποιότητα στο ίδιο μέγεθος με τα mp3, μπορείς να δοκιμάσεις και τα aac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Απρίλιος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Την εχω πατησει πολλακις με το wma οποτε σου συνιστω ανεπιφυλακτα mp3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Απρίλιος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 μπ3 δαγκωτό!!!! Ι hate wma!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.