statiplulse Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2017 (edited) Γεια σας αγορασα το πληκτρολογιο K70 LUX RGB Mechanical Gaming Keyboard μπορω να πω οτι εινε το καλυτερο σε ολα τα πραγματα απλα εχω φαει ενα κολημα με κατι στο πληκτρολογιο εκει που εινε το καλωδιο διπλα στα γραμματα με τα κεφαλαια που γραφει corsair εχει μια παρα πολυ λεπτη γραμμη δεν πολυφαινετε παντος δεν το κτυπησα το πληκτρολογιο αλλα ουτε το γρατσουνισα .. το ερωτημα μου εινε να με επηρεασει αυτο το πραγμα επειδι το πληκτρολογιο εινε ολοκαινουργιο?? εινε παρα πολυ ομορφο πληκτρολογιο ομως εινε το τελέιο ειδικα για να πληκτρολογεις... απλα εχω\ φαει αυτο το κολημα και θελω να μου πειτε αν αυτο εσας θα σας χαλαγε αν αγοραζατε ενα ολοκαινουργιο πληκτρολογιο.. δηλαδη για να δεις αυτην την γραμμη πρεπει να πας παρα πολυ κοντα με το ματι σου απλα δεν εχω ιδεα γιατι εχω φαει τετοιο σκαλώμα... Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 16, 2017 από statiplulse Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostastlb Ιούλιος 16, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2017 Μπορεί να έχεις και δίκιο αλλά δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα αφού δεν νομίζω πως μπορούν να στο αλλάξουν γι' αυτό τον λόγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts