Jump to content



ert 1 ert 2 ert hd πρόβλημα


iseeklife

Recommended Posts

την τελευταια εβδομάδα δεν επιανα τα κανάλια του τίτλου ενώ τα υπόλοιπα τα έπιανα . δηλαδή εκεί που είχε συντονίσει η τηλεόραση έδειχνε μαύρο . σήμερα ξαναήρθε το σήμα  αλλά όλα τα κανάλια της έρτ πιξελιάζουν . έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ? ή μπορεί να φταίει η τηλεόραση μου ? μένω αμπελόκηπους αθήνα . πήρα τηλέφωνο την εβδομάδα της  βλάβης στην έρτ αλλά μου είπαν αθήνα εκπέμπουν εντάξει . 

Link to comment
Share on other sites

πριν 10 ώρες, το μέλος iseeklife έγραψε:

Ευχαριστώ αλλά εαν είχε πρόβλημα το καλώδιο δεν θα έβγαζε πρόβλημα σε όλα τα κανάλια ; 

φιλε για καποιο λογο οντως μπορει να παιζουν ολα τα καναλια καμπανα εκτος της ερτ και αμα πειραξεις λιγο το καλωδειο να παιζει και η ερτ...Ανοιξε και φτιαξε το βυσμα παλι προσεξε το "αλουμινοχαρτο" να ακουμπαει πανω στη βυσμα.

Link to comment
Share on other sites

Αυτο σημαίνει αδύναμο και ασταθές σήμα, δεν επαρκεί για να δείξει σταθερή εικόνα και μια το χάνει μια το βρίσκει. Μπορεί να έχει κοιμηθεί και κατι στην κεραία, αλλά είναι κάπως σπάνιο. 

Link to comment
Share on other sites

Μπα... Είναι μήνες τώρα αυτή η κατάσταση και απλά δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία γιατί δε βλέπω τηλεόραση.. Απλά αποφάσισα κάποια στιγμή να το κοιτάξω. Η κεραία είναι σε καλή κατάσταση και με καλό προσανατολισμό.
Και, εν τω μεταξύ, άρχισαν τα ίδια συμπτώματα και στην τηλεόραση της κοπελιάς, στο Ν. Κόσμο.

Link to comment
Share on other sites

Χααχαχα όχι λάθος, με πρόδωσε το autocorrect στο κινητό... εννοούσα να κουνήθηκε κάτι στην κεραία και να μην έχει την ίδια ποιότητα σήματος που είχες παλιά, να ξέρεις επίσης οτι κάποιες τηλεοράσεις θέλουν πιο δυνατό σήμα για να δείξουν σωστά. Αν έχεις έξτρα καλώδια κάνε δοκιμές αλλιώς φώναξε τεχνικό να σου κοιτάξει το σήμα στην έξοδο ή στον ενισχυτή, αν έχει η πολυκατοικία.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.