env0y Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2017 Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο αξιόλογο για GPU weight holder ή κάποια custom λύση με βίδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούλιος 13, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2017 Σκοινακι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Ιούλιος 13, 2017 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2017 (edited) Κάποτε έπαιζα με σχοινάκι, όπως λέει και ο kpertos, και με μολύβι. Άλλη λύση είναι να πιάσεις τα καλώδια τροφοδοσίας της κάρτας με tire up κάπου, έτσι ώστε να εξισορροπεί το βάρος. Παλιά τα έκανα κάτι τέτοια. Τώρα είμαι πιο zaman fu Δεν έχω παρατηρήσει να μου έχει πετσικάρει κάποια μητρική πάντως. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 13, 2017 από virus777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdogos Σεπτέμβριος 2, 2017 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2017 κάτι τέτοιο ψάχνεις? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Σεπτέμβριος 2, 2017 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2017 (edited) 44 minutes ago, jdogos said: κάτι τέτοιο ψάχνεις? Ωπα ενδιαφερον! Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 2, 2017 από LocoDiceGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Σεπτέμβριος 2, 2017 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2017 έλεγα να παραγγείλω από εδώ κάποια στιγμή http://www.coldzero.eu/446-gpu-braces-supports 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts