def Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2005 παιδια οταν κοιγονται οι μνημες πανω στα τσιπακια τους ειναι ορατο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Απρίλιος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 φοβασαι μηπως καϊκαν οι μνημες που ειχες πανω στην μητρηκη πουχαλασε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 3, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 ακριβως,και οχι μονο.......... :( αλλα μου ειπαν αφου καηκε το chip του bios δεν οφειλεται σε ταση ρευματος αλλα σε ελλατοματικη mobo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Απρίλιος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 ναι οντως!πρεπει να επεσες σε κακο κομματι!παντως υπαρχει καποια περιπτωση να σου εκανε ζημια!αλλο pc δεν εχεις να τις δοκιμασεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 3, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 αλλο pc δεν εχω.κοιτα για τον επεξεργαστη φοβαμαι γιατι ειναι fx-55 θα μου πεις εχει εγγυηση αλλα ποτε δεν ξερεις,για την καρτα πριν 1 μηνα την αλλαξα με το προβλημα που μου παρουσιασε. λες να ειμαι τοσο γκαντεμης :wall: :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Απρίλιος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 συνηθως οι μητρηκες εχουν συστημα ωστε να μην εχουν προβλημα οι επεξεργαστεςοι μνημες κλπ....τωρα δεν νομιζω να επαθαν κατι τοσο ευκολα.παντως αν εχουν καποιο προβλημα μην το αφησεις ετσι! παρε τις εγγυησεις και βγες στα μαγαζια!και αν σου αχισουν τα ''μα και.....μου'' μην ψαρωσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 3, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Αν δεν είσαι βέβαιος αν έχουν καεί, ψήστες μόνος σου να είσαι σίγουρος βρε αδερφέ (καλή τύχη με τα ΡΜΑ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Απρίλιος 3, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 ωραιος schumifer!!! πολυ λολ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.