Peter Parker Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2017 (edited) Εδώ και λίγο καιρό τρώω μπλε οθόνες όταν κάνω κάποιο rendering η ανοίγω κάποιο project στο Pr, σήμερα το είχα αφήσει ανοιχτο στο Lightroom και στο Photoshop και έκανε restart. Ένας φίλος μου είπε να τρέξω ένα prime 95 στο small FFT αλλά με το που το δίνω να τρέξει το test μετά από μερικά δεύτερα κρασάρει. Να πω ότι δεν έχω κλοκάρει ποτέ κάτι η έχω πειράξει γενικά ρεύματα κτλ. To pc είναι : Τροφοδοτικο XFX TS750 / Gigabyte GA-Z97X-UD5H-BK / i7-4790k / 32Gb ram / gtx 1060 Από screenshot δεν ξέρω αν χρειάζεται να βάλω κάτι άλλο. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 12, 2017 από Peter Parker Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 12, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2017 Τα αρχεία από το φάκελο minidump ανέβασε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Ιούλιος 12, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2017 Έγινε προσπαθώ να βγάλω άκρη με τα dump fileS, κάτι θέλει εγκατάσταση για να μπορεί να το ανοίξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Ιούλιος 12, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2017 Κατέβασα το Debugging Tools for Windows το εγκατέστησα αλλά έχω κωλήσει στα παρακάτω και δεν μπορώ να ανοίξω τα dmp αρχεία. Να πω ότι για μένα αυτά είναι σαν πύρινη φυσική η αλλιώς κινέζικα. To open the dump file after the installation is complete, follow these steps: Click Start, click Run, type cmd, and then click OK. Change to the Debugging Tools for Windows folder. To do this, type the following at the command prompt, and then press ENTER: cd c:\program files\debugging tools for windows To load the dump file into a debugger, type one of the following commands, and then press ENTER: windbg -y SymbolPath -i ImagePath -z DumpFilePath kd -y SymbolPath -i ImagePath -z DumpFilePath The following table explains the use of the placeholders that are used in these commands. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 12, 2017 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2017 Εγώ θα σου πρότεινα και κάτι ακόμη. Τσέκαρε μετά το κρασάρισμα τι γράφει ο event viewer στα administrative events. Κάποιο event ID που μπορεί να βοηθήσει. Επίσης η Karmen είπε να ανεβάσεις τα αρχεία εδώ (σε κάποιον free file hosting έστω ). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Ιούλιος 12, 2017 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2017 Εδώ είναι το link με τα αρχεία, έλεγα μπας και τα ανοίξω εγώ. https://wetransfer.com/downloads/58998c864c5ac97d9eb28f84ee32c3a520170712161919/732aaf Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 12, 2017 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2017 Δε μου δουλεύει το debugger. Περίεργο γιατί στην παλιά έκδοση (πριν κάνω format πριν 1.5 μήνα), δούλευε κανονικά. Τσέκαρε το Event Viewer σου και πες αν δείχνει τίποτα περίεργο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Ιούλιος 12, 2017 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2017 (edited) Τι πρέπει να δω εκεί, το κοίταξα είχε κάτι error αλλά δεν έβγαλα άκρη. Καταλαβαίνεις εσύ κάτι από αυτό ? Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 12, 2017 από Peter Parker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Ιούλιος 13, 2017 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2017 Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 13, 2017 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2017 Από το Screenshot που παραθέτεις δε βγάζω άκρη! Τσέκαρε αν σε κάποιο από όλα τα events έχει κάποιο error code στο πλαίσιο από κάτω (που δίνει την εξήγηση του κάθε error/warning), του τύπου 0χ000... Googlαρε το και μπορεί να βρεθεί κάποια λύση! YΓ: Το event id 822 που βλέπω είναι driver related πρόβλημα! Αλλά βλέποντάς το ξανά, μάλλον είναι άσχετο. Μου το έχει βγάλει και εμένα παλιότερα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 13, 2017 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2017 Τα κατεβάζω και τα κοιτάω σε πρώτη ευκαιρία τα minidumps Μέχρι τότε... Κάνε μου μία χάρη και τρέξε ένα memtest σε παρακαλώ. Επίσης πες μου αν εχεις τσεκάρει το δίσκο σου. Και τσέκαρε αν όλα τα καλώδια είναι σωστά κουμπωμένα. Για το Memtest αν δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις κοίτα εδώ μία 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Ιούλιος 13, 2017 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2017 Το memtest μάλλον βράδυ από ότι κατάλαβα θέλει ώρες, ο δίσκος είναι 100% σύμφωνα με το Sentinel. Καλώδια τα πάντα φαίνονται σωστά στην θέσης του και λειτουργούν όλα σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 13, 2017 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2017 Ωραία απλά επειδή οι μέρες δεν μου πάνε και πολύ καλά τλευταία ελπίζω μέχρι το βράδυ αν δεν τα εχει δει άλλος να μπορέσω να τα κοιτάξω Κάνω και ένα Mention για να υπάρχει @Gi0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Ιούλιος 13, 2017 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2017 (edited) Οκ ευχαριστώ πολύ εσένα και τον tommybertsen, είμαι τρομερά πιεσμένος λόγο πολύ δουλειάς έσκασε την χειρότερη εποχή για μένα και δεν μπορώ να δουλέψω έτσι. Με αυτά των PC δεν την παλεύω καθόλου, ούτε να τα καταλάβω μπορώ ούτε να τα μάθω. Ακόμα και το usb που πήγα να φτιαξω δεν τα καταφέρνω, για κάποιο λόγο απλά δεν το φτιάχνει και τα κάνω και copy paste από εδω. https://technet.microsoft.com/en-us/library/jj200124(v=ws.11).aspx EDIT: Μάλλον κάτι κάνω με το usb... Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 13, 2017 από Peter Parker Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 13, 2017 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2017 https://rufus.akeo.ie/ φτιάξε bootable usb για το memtest με αυτό το πρόγραμμα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 15, 2017 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2017 Με αρκετή καθυστέρηση τα είδα τα Minidumps Βλέπω και στα 3 τον ίδιο κωδικό σφάλματος 0x00000124 και να βγάζει hal.dll και ntoskrnl.exe Για πες τι παίζει με τις μνήμες και αν εχεις άλλο psu αν αυτές βγουν καθαρές για να δοκιμάσεις Αν αποκλείσουμε αυτά και την κάρτα φυσικά τότε πας για driver verifier για να δεις αν ευθυνεται κάποιος driver για την όλη αναστάτωση. Αν και φοβάμαι ότι είναι hardware το πρόβλημα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 15, 2017 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2017 Είδα το ίδιο ακριβώς με το "Whocrashed" (ευκολότερος τρόπος να δεις το minidump ) Και εμένα για driver related μου κάνει αλλά... Και εγώ φοβάμαι ότι είναι Hardware. Καμιά φορά δε μας λένε όλη την αλήθεια τα minidumps 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Ιούλιος 17, 2017 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2017 (edited) Ευχαριστώ, για τις απάντησης, ακόμα δεν κατάφερα να κάνω το memtest, θα έπρεπε να αφήσω το pc ανοιχτό για 4 μέρες μιας και θα έλειπα και δεν ήθελα. Τροφοδοτικό άλλο δεν έχω σε περίπτωση που χρειαστεί. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 17, 2017 από Peter Parker Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Ιούλιος 17, 2017 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2017 Και το bluescreenviewer της nirsoft "ανοίγει" τα minidump. Μικρο, ελαφρύ και δωρεάν.Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Ιούλιος 18, 2017 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2017 (edited) Έχω σκαλώσει στο να κάνω το memtest, στις επιλογές στο boot μπαίνοντας από F12 δεν το βλέπει. Προσπαθώ να το κάνω με το rufus που πρότεινε ο tommybertsen αλλά μόλις του δώσω το iso παίρνω την παρακάτω εικόνα. Καμία ιδέα ? Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 18, 2017 από Peter Parker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts