LocoDiceGR Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2017 (edited) Ψαχνω για αγορα modem/router , αυτη την στιγμη εχω το ΖΤΕ που δινει η wind...το wifi ειναι χαλια οπως καταλαβαινετε... και οποτε κατεβαζω τορρεντ, η κατι κανενα παιχνιδι, κανω με το ζορι browsing στο ιντερνετ...τωρα αυτο δεν ξερω αν φταιει το μοντεμ, αλλα λογικα ''μπουκωνει''... Συνδεονται 3 συσκευες android + το main pc... https://www.skroutz.gr/s/7485792/TP-LINK-Archer-D20-v1.html https://www.skroutz.gr/s/10864924/TP-LINK-TD-W9977-v1.html Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2...60-40 προς το D20 γιατι παιρνει και usb + εχει και το καινουριο WEB UI...γνωμες? Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 11, 2017 από LocoDiceGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
sedret Φεβρουάριος 27, 2018 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2018 Προσωπικά ήμουν στην ίδια φάση με εσενα. Έβαλα Wind VDSL και μου έδωσαν το ZTE. Η αλήθεια είναι ότι δεν το δούλεψα ιδιαίτερα και πήγα και πήρα το W9977. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι έχει 1000άρι LAN και το χρειάζομαι αφού κουμπώνω πάνω ένα NAS. Το μόντεμ τώρα είναι αρκετά VFM. + Καλή τιμή + 1000αρι LAN + Καλή εμβέλεια + Εύκολο σετάρισμα και παραμετροποίηση + Σταθερότατο χωρίς αποσυνδέσεις + Είναι συνήθως συνδεδεμένο με 1 υπολογιστή, NAS, 4 κινητά, raspberry και που και που τηλεόραση που στριμάρει. Δεν κάνει γκούχου σε Browsing αλλά - Αρκεί να μην έχεις τορρεντ με πολλά connections. Αυτό είναι ένα αρκετά αδύναμο σημείο του και πιστεύω οφείλεται στα 64MB μνημης και entry level cpu. - Το Interface του δεν δίνει πολλές πληροφορίες για τη σύνδεση και δεν δείχνει uptime! - Δεν μπορείς να πειράζεις τα χαρακτηριστικά της γραμμής - Το QoS δε μου δούλεψε σωστά και δεν είναι πρακτικό Μία υποσημείωση εδώ μόνο. Επειδή είχα παρατηρήσει πως όταν το πήρα, το μόντεμ φαινόταν πως μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας ότι μπούκωνε/σερνότανε. Απλή σελίδα να ήθελες να ανοίξεις, έδειχνε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και έστρωνε μόνο με restart και αυτό για λίγες ώρες. Λοιπόν, το θέμα ήταν η ρύθμιση του MTU. Ήταν στα 1480 ενώ θέλει 1492. Από τότε, όλα οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROESUS Φεβρουάριος 28, 2018 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2018 Τplink W9977, το έχω και εγώ, είναι ιδιαίτερα τίμιο για τα λεφτά που ζητάει. Αν δεν θέλεις κάτι το ιδιαίτερο προχώρα άφοβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts