keimis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2017 Καλησπερα. Γινεται να βγαλουμε μνημες που ειναι σε Mac laptop και να τις βαλουμε σε "κανονικο"laptop ; Θα δουλεψουν; ειναι ιδιες στην λειτουργια; Το ιδιο θεμα το εβαλα και σε αλλο φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 11, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2017 Δε νομίζω να μη δουλέψουν. Το ότι δούλευαν σε Mac σημαίνει πως είχαν κάποια χαρακτηριστικά που τις έκανε συμβατές, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να μπουν σε κανονικό μηχάνημα. Αν έκανες το ανάποδο πιθανότατα θα είχες θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Ιούλιος 11, 2017 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2017 γνωστός μου έκανε αναβάθμιση σε macbook pro (λιγο αρχιαίο με core 2 duo) απο 2x2 σε 2x4 και ήθελε να βάλω τις 2χ2 στο λαπτοπ των γονιών του (ενα dell lattitude e6420) ούτε ποστ δεν έκανε με τις μακ μνήμες (είτε είχα και τις 2 είτε την μία σε οπιοδήποτε σλοτ) ίσως να έτυχα εγώ σε ασυμβατότητα (ή μάλλον οι μνήμες παραήταν αρχαίες για τον sandy bridge) Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούλιος 11, 2017 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2017 Ολόιδια normal SO-DIMMs είναι. Απλά στα laptop λόγω BIOS του κώλου οι ασυμβατότητες είναι πολύ συχνό φαινόμενο είτε πρόκειται για Mac είτε για απλό Win/Linux Laptop. Πιο συμβατές με τα περισσότερα κινητά PC είναι οι Samsung, Kingston, Crucial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keimis Ιούλιος 12, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2017 ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts