fits79 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2017 Γιατί ενώ έχω δηλώσει σαν ανεπιθύμητη αλληλογραφία σε 2 hotmail λογαριασμούς, έχω μπλοκάρει το μειλ αυτό ακόμα και στο στυλ +@test.com παρόλα αυτά 2 με 3 φορές το μήνα λαμβάνω σπαμ μειλς από σχεδόν τους ίδιους προορισμούς? Γιατί δεν μπορώ να τα μπλοκάρω εντελώς? Ακόμα και αν τα μπλοκάρω χωρίς καν να ανοίξω αυτά τα μειλ πάλι συνεχίζουν και μου έρχονται από παρεμφερή μειλ π.χ.: test2.com, test2.coma, test3.cc κ.τ.λ. Υπάρχει τρόπος να τα μπλοκάρω μόνιμα και να μην λαμβάνω απολύτως τίποτα από αυτά τα μειλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούλιος 10, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2017 (edited) Δοκίμασε να κάνεις Unsubscribe μέσω αυτης της σελίδας https://unroll.me/ Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 10, 2017 από digitaltiger Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Ιούλιος 10, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2017 (edited) Σε εχασα πραγματικα ομως. Τι σοι σελιδα ειναι αυτη? και τι ακριβως κανει? Ειναι αξιοπιστη? Και δεν θελω να κανω register σε καμια νεα σελιδα. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 10, 2017 από fits79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Ιούλιος 10, 2017 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2017 Unroll me; Εγώ δεν θα το πρότεινα! Ειδικά από μία εταιρεία που έχει πιαστεί ήδη μία φορά να πουλάει δεδομένα που συλλέγει από τα email. https://www.cnet.com/news/unroll-me-heartbroken-caught-selling-anonymised-email-data-uber-lyft/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Ιούλιος 10, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2017 Καμια λυση ρε παιδια σας παρακαλω πολυ χωρις να χρειαζεται να κανουμε register πουθενα υπαρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούλιος 10, 2017 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2017 Σορρυ δεν ήξερα για το σκηνικό με την Uber,οπότε άκυρο δεν ειναι εμπιστοσύνης η σελίδα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts