satrapis24 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2017 μαγκες , τελειωσαν οι πανελ. Θελω να σπουδασω πληροφορικη αλλα ειμαι σε διλημμα, εχουμε παμακ εφαρμοσμενη , CSD ηρακλειο και μηχανικων πληρ και τηλεπικ στην κοζανη . Σκεφτομαι σοβαρα για παμακ αλλα δεν ξερω τις προοπτικες για μεταπτυχιακο η αν η γνωσεις που θα μου δωσει θα ειναι ισαξιες με τα αλλα πανεπηστιμια . ( θελω να ασχοληθω με software engineering η να κανω κατι μονος ισως ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούλιος 10, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2017 Τα μεταπτυχιακα στην Ελλάδα ήθελαν βαθμό. Πλέον οχι γιατί λογω διδάκτρων δε συμπληρώνουν ποτέ άτομα οπότε τους παίρνουν όλους χωρίς διακρίσεις. πχ φίλος μου αποφοιτος ΤΕΙ με βαθμό 5.9 ξεκίνησε μεταπτυχιακό στο Καποδιστριακό. Διαλέγεις αυτή που σε συμφαίρει οικονομικά (διαμονή, μετακινήσεις) και προσπαθείς να τελειώσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς και κυνηγάς υποτροφίες/προγράμματα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts