unseen Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2008 Παλι διαβαζω για αυξησεις... Ρε σεις που το πανε οι τυποι? Θα ποσταρω ενα λογαριασμο απο εδω για να καταλαβετε ..... Για 51 μερες πληρωσα 47ευρω. Λιγοτερο απο 1 ευρω τη μερα. Δεν εχω πετρελαιο ή γκαζι σπιτι. Ακομη και το ζεστο νερο με ρευμα ειναι. Πλυντηριο/στεγνωτηριο, σιδερο,ψυγειο,τηλεορασεις,υπολογιστης, βραστηρας, μποιλερ, κουζινα κλπ ολα τα δουλευουμε κανονικα. Και αυτος ειναι ο δευτερος λογαριασμος. Στον πρωτο νομιζα οτι καποιο λαθος θα καναν... Γιατι στην Ελλαδα πληρωνα 120-140 μεσω ορο το διμηνο?
2cpu Ιούλιος 2, 2008 #2 Ιούλιος 2, 2008 Μην την ψαχνεις.. Ελλαδα χωρα της μιζενς...Σουηδια πληρωνες για νερο ενα χρονο οσα δινω εγω στο χωριογια 2 μηνες και μεσα στο λογαριασμο ειχες ολο το χρονο ζεστο νερο (λογικο θα με πεις) χωρις κρυφες η εξτρα χρεωσεις... α και τωρα που δεν εχουν και λεφτα?Με ζητησαν να πληρωσω παγιατου 2009 ^^ και ο λογαριασμος ηρθε μετα και οχι με καταμετρηση .. ετσι κατα κεφαλην..ΕλεοR.
unseen Ιούλιος 2, 2008 Author #3 Ιούλιος 2, 2008 Αμα σου πω οτι εδω δεν πληρωνουμε για νερο? Ειναι δωρεαν. Οχι το δικο μου σπιτι. Ολοι. Ολη η πολη.
2cpu Ιούλιος 2, 2008 #4 Ιούλιος 2, 2008 να υποθεσω οτι εισαι ακομα επανω?γιατι αποκλειεται αυτο που ειπες να γινεται Ελλαδα .
2cpu Ιούλιος 2, 2008 #6 Ιούλιος 2, 2008 Αγγλια ε?Απο θεμα ιντερνετ?Παροχοι? τιμες? Πως σε φανηκαν?Η να μην ξυσουμε πληγες? Δυστηχως ομως ετσι ειναι,εχουμε μια ταση προςαυξηση των τιμων τον παροχων απο την χωρα προς τον πολιτη .Ξανααναφερω την Σουηδια (δεν κανω συγκριση με Ελλαδα εχει πολλα υπερ και κατα)που ενω εχουν μεγαλυτερο ΦΠΑ απο εμας και αρκετους περισσοτερους φορουςο πολιτης νιωθει οτι ειναι πολιτης και οχι να το πω χοντρα η τελευταια τρυπα του ζουρναπου μας κανουν οτι θελουν.
Obijuan83 Ιούλιος 2, 2008 #7 Ιούλιος 2, 2008 Χρήστο δεν έχει ΕΡΤ για αυτό δεν είναι ακριβός o λογαριασμός!!!Πως καταφέρνεις και ζεις χωρίς ΕΡΤ???LOL
inertiacreep Ιούλιος 2, 2008 #8 Ιούλιος 2, 2008 Χρήστο δεν έχει ΕΡΤ για αυτό δεν είναι ακριβός o λογαριασμός!!!Πως καταφέρνεις και ζεις χωρίς ΕΡΤ???LOLΤο αυτό...συν τα άλλα κέρατα που συμπεριλαμβάνονται στο κουστουμάκι κάθε δίμηνο...Ρε άφαντε πως είναι δυνατόν να μην πληρώνεις λογαριασμό νερού? Δημοτικά τέλη κλπ δεν υπάρχουν? Δε μπορεί...
unseen Ιούλιος 2, 2008 Author #9 Ιούλιος 2, 2008 Οχι ρε αληθεια. Και ρωτησα γιαυτο. Μου ειπαν οτι απλα οι πολιτες αρνηθηκαν να πληρωσουν. Λεει πληρωνουμε φορους, θα πληρωνουμε και για νερο! LOL?Τελη και τετοια που λες ειναι μεσα στην εφορια που πληρωνουμε.
orion Ιούλιος 2, 2008 #10 Ιούλιος 2, 2008 πες ομως ποσο ειναι η εφορια Δεν υπαρχει παραδεισος .... ολες οι χωρες εχουν τα προβληματα τους... Αλλου φτηνα αλλου ακριβα.. εχει φτηνα πραματα η Ελλαδα.. To ADSL πχ ειναι ποιο φτηνο απο οτι εδω Αγγλια..
unseen Ιούλιος 2, 2008 Author #11 Ιούλιος 2, 2008 20,45% ειναι η εφορια.Εχω cable internet 6mbit/1mbit + 130 καναλια TV + τηλεφωνο με 46ευρω.Ακριβα εκτος απο τα ενοικια ειναι και τα λεμονια εδω...
orion Ιούλιος 3, 2008 #13 Ιούλιος 3, 2008 20,45 ειναι καλα.. Αυτο φυσικα ανεβενει αναλογα με ποσα κερδιζεις..Ενοικια ποσο πανε εκει? Διαμερισμα ή μονοκατοικια? Αγγλια οι μονοκατοικιες ειναι πιο φτηνες...και μονοδρομος αν θελεις πανω απο δυο υπνοδωματια... Στην περιοχη που εργαζομαι για μονοκατοικια 3 υπνοδωματιων δινεις απο 800 εως 1200 λιρες το μηνα! Πολλα λεφτα...Βεβαια το βλεπεις αναλογικα... πχ αν το ενοικιο ξεπερναει το 1/3 του μισθου σου τοτε η ακριβεια ειναι μεγαλη...
bourlas Ιούλιος 3, 2008 #14 Ιούλιος 3, 2008 η μεγάλη διαφορά είναι στον μισθό, δηλαδή ο μέσος ΑΓΓΛΟΣ βγάζει 2-3 φορές παραπάνω από τον μέσο ΕΛΛΗΝΑ και αν κάποια πράγματα είναι πιο ακριβα π.χ. ενοίκια, βενζίνη, φαγητό κτλ δεν ειναι 2-3 φορες ακριβοτερα σαν αποτέλεσμα γενικά ο μέσος ΑΓΓΛΟΣ έχει αναλογικά περισσότερο εισόδημα
orion Ιούλιος 3, 2008 #15 Ιούλιος 3, 2008 Δεν ειναι ετσι... 2-3 φορες ειναι πολυ. Τι εννοεις ο μεσος?Εδω η διαφορα ειναι οτι αν εχεις προσοντα, τουλαχιστον τυπικα, αμοιβεσε αναλογα στην Ελλαδα απλα ολοι ξεκινανε απο τα 700 ειτε εχεις πτυχιο ειτε δεν εχεις....
unseen Ιούλιος 3, 2008 Author #16 Ιούλιος 3, 2008 Δεν ειπα οτι εδω ειναι παραδεισος. Προς θεου! Αλλα τουλαχιστον δεν πληρωνω βερεσε λεφτα για μιζες και κομπινες.Χωρις να μας λειπει τιποτα, μας μενουν αρκετα παραπανω απο το μεσο ελληνικο μισθο το μηνα.Να και ενα ωραιο λινκhttp://itsyourmoney.ie/index.jsp?pID=423&nID=143
sakis_the_fraud Ιούλιος 3, 2008 #17 Ιούλιος 3, 2008 Γιατι στην Ελλαδα πληρωνα 120-140 μεσω ορο το διμηνο? Γιατι αν δεις εναν λογαριασμο απο 'κεινους που πληρωνες στην Ελλαδα θα δεις οτι ~40 ευρω καθε μηνα πανε για βλακειες. Το αυτό...συν τα άλλα κέρατα που συμπεριλαμβάνονται στο κουστουμάκι κάθε δίμηνο... Δημοτικα τελη - Φορος ~25 E Τελος ακινιτης περιουσιας ~5 Ε ΕΡΤ ~10 μαζευτηκε το 40αρι...
orion Ιούλιος 3, 2008 #18 Ιούλιος 3, 2008 Χωρις να μας λειπει τιποτα, μας μενουν αρκετα παραπανω απο το μεσο ελληνικο μισθο το μηνα.Σωστο αυτο...
gijo Ιούλιος 3, 2008 #19 Ιούλιος 3, 2008 αμα μπορεισ ομωσ κανε και αλλιωσ.μπορεισ εσυ να ζησεισ χωρισ ρευμα ιδικα τωρα το καλοκαιρι πανο απο μια ωρα?
masxerofkartis143 Ιούλιος 3, 2008 #20 Ιούλιος 3, 2008 αμα μπορεισ ομωσ κανε και αλλιωσ.μπορεισ εσυ να ζησεισ χωρισ ρευμα ιδικα τωρα το καλοκαιρι πανο απο μια ωρα? Αν μιλάς για aircondition εγώ μένω Κύπρο που βαράει 40αρια και ακόμα δεν έχω βάλει aircondition. Εδώ και 10 χρόνια βασικά, τώρα αν μιλάς για το πισι τότε τι να πω, παρόλο που δεν έχει τόση μεγάλη κατανάλωση είναι απαραίτητο, είδικα το καλοκαίρι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.