tsakali Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2017 Καλησπέρα σας φίλοι μου!!! Καίγομαι χρειάζομαι επειγόντως κάτι που δεν ξέρω πως λέγετε!!! Λοιπόν ετοιμάζω ένα Site και θέλω να κάνω στις Συχνές Ερωτήσεις να φαίνονται μόνο οι προτάσεις (τίτλος/ερώτηση) κ αφού κάνει κλικ επάνω να αναπτύσσετε το κείμενο από κάτω. τώρα φυσικά θα θέλετε και άλλες πληροφορίες που δεν γνωρίζω, μάλλον είναι <html> αν παίζει ρόλο. Και φυσικά ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Βοηθήστε μόνο όσοι δεν πήγατε θαλασσα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούλιος 8, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2017 Κανεις hidden την απαντηση και μετα με onclick() event(JavaScript) που θα κανει unhide την εμφανιζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Ιούλιος 8, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2017 Καλά τα λες εσύ!!! Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα!!! Αν σου είναι εύκολο θα ήθελα ένα παράδειγμα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Ιούλιος 8, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2017 (edited) πριν 43 λεπτά, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: Κανεις hidden την απαντηση και μετα με onclick() event(JavaScript) που θα κανει unhide την εμφανιζεις. Καλά τα λες εσύ!!! Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα!!! Αν σου είναι εύκολο θα ήθελα ένα παράδειγμα!! Με βοήθησες στο περίπου που να ψάξω!! Εδω βρήκα αυτό που θέλω αλλά είναι με κουμπί!! Εγώ θέλω απλά πρόταση να είναι!! Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 8, 2017 από tsakali Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Ιούλιος 8, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2017 βρήκα εδώ αυτό ακριβός που θέλω!! Απλα δεν λειτουργεί γιατί δεν έχω καταλάβει την λύση που τον έχουν δώσει!!! βοηθειααα καποιος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts