amartolos Μάϊος 27, 2005 Author #81 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 ιδου αυτα που χρησιμποποιησα εγω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάϊος 27, 2005 #82 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos ειναι μια εταιρια δυστηχως δεν θυμαμαι ονομαι και site-καποιος απο εδω μεσα ειχε δωσει το λινκ της- η οποια εχει ρακορ για οποιαδηποτε σωληνα απο εκει τα πηρα κι εγω,,,και τα συνδεσα με τους σωληνες του bigwater..η εταιρια εχει καταστημα αθηνα /θεασαλονικη οποιος θυμαται ας δωσει σχετικο λινκ ΠΟλύ ωραία κάποια μεγαλύτερη βοήθεια που να τα βρω κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 27, 2005 #83 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 για να αλλαξω τα ρακορ σε ψυγειο ασετεκβρηκα το παρακατω μαγαζι ηλιουπολη κοτζια 11ο τυπος εχει οτι ρακορ υπαρχει με ταχυσυνδεσμουςαπό τον φίλο Bourla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 27, 2005 #84 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Αρχική απάντηση από tristeno για να αλλαξω τα ρακορ σε ψυγειο ασετεκβρηκα το παρακατω μαγαζι ηλιουπολη κοτζια 11ο τυπος εχει οτι ρακορ υπαρχει με ταχυσυνδεσμουςη αν κουνιθει κατι πλημιρισες???από τον φίλο Bourla μιας που σε λιγο κερο θα γινω και εγω νερουλας οι ταχη σινδεση ειναι ασφαλις???EDIT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάϊος 28, 2005 #85 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Αρχική απάντηση από tristeno για να αλλαξω τα ρακορ σε ψυγειο ασετεκ βρηκα το παρακατω μαγαζι ηλιουπολη κοτζια 11 ο τυπος εχει οτι ρακορ υπαρχει με ταχυσυνδεσμους από τον φίλο Bourla χίλια ευχαριστώ Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάϊος 28, 2005 Author #86 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 αν δεν βρεις στο καταστημα που σου προτεινανε παραπανω ριξε και μια ματια και στο μαγαζακι που λεγαμε... http://tecnopneumatic.gr/catalog4/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάϊος 28, 2005 #87 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos αν δεν βρεις στο καταστημα που σου προτεινανε παραπανω ριξε και μια ματια και στο μαγαζακι που λεγαμε... http://tecnopneumatic.gr/catalog4/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.