denz Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2017 Χαιρετίζω το φόρουμ, Εδώ και κάμποσο καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Η οθόνη δεν αναγνωρίζει την κάρτα γραφικών ή η κάρτα γραφικών δεν δίνει σήμα στην οθόνη. Πριν λίγους μήνες που "ως δια μαγείας" έπαιζε κανονικά το σύστημα, κάθε φορά που πήγαινα να περάσω νέους amd drivers χανόταν το σήμα. Είτε με DDU, είτε χωρίς, είτε με overwrite τίποτα. Από λίγο ψάξιμο στο net διαπίστωσα ότι είναι θέμα software με κάποια εμπλοκή του freesync. Δυστυχώς δεν έχω βρει λύση ακόμα. Αυτή τη στιγμή είμαι με Intel on-board graphics και προσπαθώ να κάνω install τους amd drivers αλλά μου βγάζει error ότι δεν εντοπίστηκε AMD device ενώ η κάρτα είναι κανονικά επάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Ιούλιος 7, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2017 Η 480 σε άλλο pc παίζει κανονικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Ιούλιος 7, 2017 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2017 (edited) Αλλο καλωδιο HDMI εχεις δοκιμασει? LG 24MP58VQ + R9 380 εχω εγω.... συνδεδεμενα με αυτο το καλωδιο http://www.skroutz.gr/s/4041407/Belkin-HDMI-Cable-HDMI-male-HDMI-male-2m-AV10087QP2M.html και δεν ειχα ποτε καποιο θεμα (πανω κατω ιδια οθονη ειναι μονο που εσενα εχει και freesync)...για θεματακι καλωδιου το βλεπω εγω.. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 7, 2017 από LocoDiceGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Ιούλιος 10, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2017 (edited) On 7/7/2017 at 1:46 PM, virus777 said: Η 480 σε άλλο pc παίζει κανονικά; Δεν την δοκίμασα ακόμα. On 7/7/2017 at 2:25 PM, LocoDiceGR said: Αλλο καλωδιο HDMI εχεις δοκιμασει? LG 24MP58VQ + R9 380 εχω εγω.... συνδεδεμενα με αυτο το καλωδιο Belkin HDMI Cable HDMI male - HDMI male 2m (AV10087QP2M) - Skroutz.gr και δεν ειχα ποτε καποιο θεμα (πανω κατω ιδια οθονη ειναι μονο που εσενα εχει και freesync)...για θεματακι καλωδιου το βλεπω εγω.. Έχω δοκιμάσει διάφορα καλώδια HDMI-HDMI, HDMI-DVI χωρίς επιτυχία. UPDATE Διαπίστωσα ότι η μητρική (Z77X-UD5H) δεν την βλέπει όταν την κουμπώνω στην main PCI-E x 16 θύρα. Στην PCI-E x 8 την βλέπει και δουλεύει κανονικά. Το PC, λόγω μετακόμισης, είχα να το ανοίξω περίπου 1 μήνα. Πριν και στην x16 θύρα δούλευε κανονικά (με μόνο θέμα ότι έχανε το σήμα όταν άλλαζα οδηγούς). Πλέον δεν ξέρω αν φταίει η μητρική, η RX480 ή είναι θέμα οδηγών / κάποια επιλογής που μου ξέφυγε στο BIOS. Btw, αν κάποιος από Θεσ/νίκη μπορεί με βοηθήσει δοκιμάζοντας την κάρτα στο pc του ας στείλει ένα πμ. 1χ8pin ή 2x4pin παίρνει. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 10, 2017 από denz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts