Jump to content

gmail -> 2 giga Και ανεβαινει!!!!

soki

Recommended Posts

Αν περασετε μια βολτα απο http://www.gmail.com θα δειτε ενα μετρητη που συνεχως αυξανεται! Αυτος ειναι ο χωρος των email μας στο gmail, προς το παρον ειναι 2051. κατι + συνεχως αυξανεται, να δουμε που θα σταματησει....:blink::cool: :turn: :confused:

Αρχική απάντηση από soki [Σήμερα, στις 23:04]

Αν περασετε μια βολτα απο http://www.gmail.com θα δειτε ενα μετρητη που συνεχως αυξανεται! Αυτος ειναι ο χωρος των email μας στο gmail, προς το παρον ειναι 2051. κατι + συνεχως αυξανεται, να δουμε που θα σταματησει....:blink::cool: :turn: :confused:

:jump:

Το ειχα δει πρωταπριλια και νομιζα οτι κανουν πλακα,αλλα τελικα ειναι οντως ετσι απ οτι φαινεται.Εχω κανα 50 προσκλησεις,οποιος θελει μπορω να του στειλω.

ρε παιδια πολύ της υπερβολής είστε νομίζω!

2 gb mail;;Δηλαδή τι να το κάνεις; Να ανεβάσεις αρχεία 2gb που με τις upload ταχύτητες στην Ελλάδα θέλετε μέρες;; Ή θα αποθηκεύσετε 2gb mails; ΜΕ καθημερινή χ΄ρηση του inbox δεν λέει να γεμίσει και τα περισσότερα απο αυτά διαβάζονται και μετά σβήνονται.

2GB είναι 2000 mails με 1ΜB περιεχόμενο το καθένα!!!

Αρχική απάντηση από Snips

ρε παιδια πολύ της υπερβολής είστε νομίζω!

2 gb mail;;Δηλαδή τι να το κάνεις; Να ανεβάσεις αρχεία 2gb που με τις upload ταχύτητες στην Ελλάδα θέλετε μέρες;; Ή θα αποθηκεύσετε 2gb mails; ΜΕ καθημερινή χ΄ρηση του inbox δεν λέει να γεμίσει και τα περισσότερα απο αυτά διαβάζονται και μετά σβήνονται.

2GB είναι 2000 mails με 1ΜB περιεχόμενο το καθένα!!!

δίκιο έχει και εγώ που έχω "μόλις" 250μβ στο χοτμειλ χρησιμοποιώ το 8%

το χρήσιμο όμως ήταν το attachment που έγινε 10μβ στο gmail πόσο είναι????/

With Gmail, you can send and receive messages up to 10 megabytes (MB) in size. However, the precise amount allowable will depend on the attachment.

When you add an attachment, the size of a file may increase because transport encodings are automatically added. (Transport encodings are the information that allows your message to be safely sent and read.)

This means that in some cases, attachments that are 6 to 10MB in size may push the total message size above 10MB. When this happens, Gmail displays a warning that your message exceeds the 10MB limit.

Αυτα λεει

ρε παιδια τοσο χωρο που τον βρισκουν?και ποσο κοστιζει?Μιλαμε για εκατομμυρια,αν οχι δισεκατομμυρια accounts!!!

βεβαια θα μου πειτε οτι λιγοι εκμεταλλευονται και τα 2γιγια αλλα οπως και να χει ο χωρος αυτος πρεπει να ειναι παντα διαθεσιμος...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.