Jump to content

Αθόρυβο τροφοδοτικό...

geolast

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από firefox [Σήμερα, στις 01:54]

@Grace: ποσο κάνει το P5 BQT και από που? μονο εκτος από το hacshop δεν τους μπορώ τους τύπους εκεί πέρα....

επίσης το BQT P5 ως OCZ Powerstream 420 ως Tagan. πιο είναι πιο αθόρυβο?

Δεν γνωρίζω τιμές και καταστήματα στην Ελλάδα. Αλλά ξέρω ότι εγώ όταν ψωνίζω δεν κοιτάω τον πωλητή, κοιτάω να μου κάνει αυτό που παίρνω. Δεν νομίζω να σου ζήτησαν να κάνεις σχέση μαζί τους για να σου πουλήσουν κάτι.

Το Be-Quiet είναι το πιό αθόρυβο, τα άλλα δύο μετά και περίπου στο ίδιο.

Tagan θα το απέφευγα. Είχα ένα σαν sample για review και μου 'έσκασε' πάνω στις δοκιμές μόλις το παράκανα λιγάκι. Καινούργιο version. Δεν μπορώ να πω ότι είναι ότι καλύτερο να περιμένεις αντικατάσταση (και αν έρθει τώρα φυσικά) για να ανεβάσεις άρθρο.

Αρχική απάντηση από Grace [Σήμερα, στις 10:35]

Δεν γνωρίζω τιμές και καταστήματα στην Ελλάδα. Αλλά ξέρω ότι εγώ όταν ψωνίζω δεν κοιτάω τον πωλητή, κοιτάω να μου κάνει αυτό που παίρνω. Δεν νομίζω να σου ζήτησαν να κάνεις σχέση μαζί τους για να σου πουλήσουν κάτι.

:OT: Κανεις πολυ μεγαλο λαθος. Πας στο μαγαζι τους και οφειλουν να εχουν σεβασμο απεναντι σου + να σου λυσουν καθε πιθανη απορια. Αυτοι σε εχουν αναγκη στην τελικη και οχι εμεις. Φανταζομαι το "μονο εκτος από το hacshop δεν τους μπορώ τους τύπους εκεί πέρα" εχει σχεση με το ποσο εξυπηρετικοι και φιλικοι ηταν απεναντι του.Αν κανω λαθος, ας με διορθωσει.

Δεν αναφερομαι στο Hac αλλα γενικοτερα παει η παρατηρηση μου. :OT:

μετράει και το κατάστημα... είχα δει το modstream στο site του multirama, και είχα πάει να το πάρω χωρίς να θυμάμαι το όνομά του... τους είχα πει "ocz, 450 watt" είναι εκεί που μου είπαν για τους 4 ανεμιστήρες και έμεινα.

μετά πήρα τηλέφωνο τον feanorian82 να μπει να δει το όνομα, μπαίνω και το ζητάω "γεια σας, θέλω το ocz modstream 450", α μάλιστα, πολύ καλό τροφοδοτικό κλπ κλπ :D

πάντως το δικό μου είναι εντελώς αθόρυβο, αλλά έχω πάντα το κουτί ανοικτό και το pc μέσα δεν έχει και μεγάλη θερμοκρασία στο κουτί λόγω υδρόψυξης. επίσης δεν πρέπει να χρησιμοποιώ πάνω από 250-300 watt.

Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 12:48]

:OT: Κανεις πολυ μεγαλο λαθος. Πας στο μαγαζι τους και οφειλουν να εχουν σεβασμο απεναντι σου + να σου λυσουν καθε πιθανη απορια. Αυτοι σε εχουν αναγκη στην τελικη και οχι εμεις. Φανταζομαι το "μονο εκτος από το hacshop δεν τους μπορώ τους τύπους εκεί πέρα" εχει σχεση με το ποσο εξυπηρετικοι και φιλικοι ηταν απεναντι του.Αν κανω λαθος, ας με διορθωσει.

Δεν αναφερομαι στο Hac αλλα γενικοτερα παει η παρατηρηση μου. :OT:

Aυτό φυσικά είναι προσωπική άποψη. Εγώ πάντως όταν μπαίνω σε μαγαζί, απλά παίρνω ότι θέλω και φεύγω. Δεν γίνομαι ιδιαίτερα κοινωνική. Από την άλλη εγώ πάω για ψώνια μετά τις 7 και ξέρω ότι ο άλλος δουλεύει μία μέρα και μπορεί να του έτυχαν τα απίστευτα. Όπως και εγώ μετά από 10-12 ώρες δουλεία έχω κουραστεί και είμαι νευρική μπορεί να είναι ο καθένας. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με την συμπεριφορά του καθενός, θα κάνω την δουλεία μου και θα πάω σπιτάκι μου να κάνω τίποτα όμορφο.

Από την άλλη, μαζί μου όλοι δείχνουν ιδιαίτερα φιλικοί σε τέτοια καταστήματα άρα δεν είμαι και σε θέση να κρίνω.

Τα υπόλοιπα είναι στην κρίση και χαρακτήρα του καθενός.

@Grace :το tagan που συ έσκασε ήταν rev 3.0? σοβαρά μιλάς? τελικά αστο καλύτερα για tagan ότι rev και να είναι. τελικά βλέπω ότι μάλλον το BQT αξίζει.

όσο αφορά τώρα το hacshop: κάποτε είχα πάει να δω τα cases που έχουν και όπως ξέρετε έχουν και κάποια δείγματα έχω για τους πελάτες. του ζήτησα να κάνω στην άκρη ένα κουτί για να το δω λίγο μέσα και αν μου κάνουν οι χοροί του. και τι μου λέει ο τύπος: ΌΧΙ λέει δεν γίνετε..δεν γίνετε δηλαδή να κοιτάξω τους εσωτερικούς χορούς του κουτιού και την ποιότητα κατασκευής του!!!! επέμενα και η απάντηση ήταν πάλι ΌΧΙ. και μάλιστα με ένα υφάκι πολύ παράξενο λες και του ζήτησα να μου δανείσει κάτι για 5 μέρες. e τώρα αν αυτός ενδιαφέρεται για τον πελάτη την στιγμή που δεν με άφησε να κάνω το αυτονόητο τι να πω. τα συμπεράσματα δικά σας. καθόλου φιλικός και εξυπηρετικός σε καμια περίπτωση δεν θα έδινα τα χρήματα μου σε αυτό το μαγαζί. (άσε που οι τιμές του είναι και τσιμπημένες). θα προτιμούσα ίσος να το πάρο από έχω παρα σε αυτούς τους απαράδεκτους. τα συμπεράσματα δικά σας.

Για να κάνω μια σούμα... Οι τιμές είναι οι ελάχιστες από το skroutz. Μιλάμε πάντα για αθόρυβο τροφοδοτικό και έχουν προταθεί τα Enermax Noisetaker 485 W (126.87 ευρώ), OCZ Modstream 450W (106,98 ευρώ), Fortron Bluestorm 500W (106.03 ευρώ) και BeQuiet P4-450W (δεν το βρήκα) και Τagan. Ποιό Tagan όμως;

Επίσης να πώ ότι δεν έχω S-ATA δίσκο ούτε PCI-Express οπότε αυτά δε με καίνε. Ούτε με πειράζει κιόλας να τα έχει. Χρειάζονται για μελλοντικές αναβαθμίσεις. ;) Επίσης τα 500 watt πολλά είναι. Kάτι σε 400 μου φαίνεται πιό προσιτό... Enermax 400w;;;

συγνωμη αν ξεφευγω λιγο απο το θεμα αλλα θελω να ρωτησω χθες που ο τεχνικος μου βραχυκικλοσε το τροφοδοτικο λειτουργουσε,παω το βραδυ σπιτι βαζω στην μπριζα την μπριζα του τροφοδοτικου σκετο χωρις συνδεσεις παταω το on και δεν λειτουργουσε γιατι; και κατι αλλο αν βαλω το καλοδιο του ozc 520 που ειναι γιατην καρτα γραφικων σκετη την καρτα με το τροφοδοτικο για να δω αν δουλευει το ανεμηστηρακι της καρτας θα την καψω;

@geolast: το Bequiet που λες είναι παλιό μοντέλο εμείς μιλάμε για το P5-470W κοίτα πιο πάνω στο link τις grace δίδεται το ακριβές μοντέλο του bequiet

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 17:43]

συγνωμη αν ξεφευγω λιγο απο το θεμα αλλα θελω να ρωτησω χθες που ο τεχνικος μου βραχυκικλοσε το τροφοδοτικο λειτουργουσε,παω το βραδυ σπιτι βαζω στην μπριζα την μπριζα του τροφοδοτικου σκετο χωρις συνδεσεις παταω το on και δεν λειτουργουσε γιατι; και κατι αλλο αν βαλω το καλοδιο του ozc 520 που ειναι γιατην καρτα γραφικων σκετη την καρτα με το τροφοδοτικο για να δω αν δουλευει το ανεμηστηρακι της καρτας θα την καψω;

Κανένα τροφοδοτικό δεν ανάβει αν δεν ενώσεις το ATX 20/24 pin καλώδιο, η μητρικές τους δίνουν σήμα. Δεν μπορείς να το ανάψεις μόνο του εκτός και αν κάνεις jumpstart με ένα καλωδιάκι, πράγμα που καλύτερα να αποφύγεις αν δεν ξέρεις πως.

Οι περισσότερες κάρτες χρησιμοποιούν την εξωτερική τροφοδοσία μόνο για τον πυρήνα, οπότε το ανεμιστηράκι πολύ πιθανόν να μην ξεκινήσει. Και ακόμα πιο πιθανό, θα γίνει ζημιά. Βάλε το κανονικά πάνω και άναψε το σύστημα. Και να μην ξεκινήσει, καμία γραφικών δεν καίγεται από θερμοκρασία πολύ γρήγορα.

Φίλε Tagan(τάνγκα). Είναι τόσο αθόρυβο που πλέον ψάχνω να βρώ τρόπο να κάνω τους Σκληρούς μου δίσκους να το βουλώσουν(τους έχω βάλει ήδη ειδικές βάσεις αλλά το grgrgr της κεφαλής δεν σταματάει).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.