geolast Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2005 Το τωρινό τροφοδοτικό μου μου έχει σπάσει τα νεύρα... Λες και πετάει ελικόπτερο... Για πείτε καμιά πρόταση για ΑΘΟΡΥΒΟ όσο το δυνατόν περισσότερο τροφοδοτικό... Εννοείται άνω των 350 watt αλλά και κάτω των 500. Κάποιος μου είπε για το ENERMAX Noisetaker 485 watt που έχει στο hacshop 125 ευρώ. Λέει;
tristeno1416003162 Απρίλιος 2, 2005 #2 Απρίλιος 2, 2005 Το Tagan και το OCZ Modstream είναι επίσης αθόρυβα.
firefox Απρίλιος 2, 2005 #3 Απρίλιος 2, 2005 αυτούς στο hacshop δεν τους παο καθόλου είναι πολύ παράξενοι- δεν φέρεται έτσι ένας επαγγελματίας - αναφέρομαι σε κάποιο περιστατικόeν πάση περίπτωση: περίμενε να φέρι το eshop σε μερικές μέρες είπανε.η δες στο www.skroutz.gr για up 2 date τιμές...
Πριονέτο Απρίλιος 2, 2005 #4 Απρίλιος 2, 2005 Από τις πιό αξιόλογες εταιρίες προτείνω Fortron Bluestorm 500W. Εχει 2 +12v rails,2 SATA καλώδια και PCI-Express στα 105 περίπου.Στα λεφτά του πιστεύω δεν υπάρχει καλύτερο και είναι πολύ αθόρυβο.
firefox Απρίλιος 2, 2005 #6 Απρίλιος 2, 2005 Από τις πιό αξιόλογες εταιρίες προτείνω Fortron Bluestorm 500W. Εχει 2 +12v rails,2 SATA καλώδια και PCI-Express στα 105 περίπου.Στα λεφτά του πιστεύω δεν υπάρχει καλύτερο και είναι πολύ αθόρυβο@prioneto:τα 2 +12v rails σε τι βοηθάνε? πιο το νόημα να εξής 2 από αυτές? γενικά pies συσκευές βοηθιούνται από μια καλή 12άρα γραμμή?πάντως σε ένα review που διάβασα για το "φορτρον" έλεγε πως όταν είναι σε full load ο fan αρχίζει και γίνετε αισθητός. τώρα εσείς λέτε ότι δεν ακούγεται? ποτε όμως δεν ακούγεται σε full load η idle?
Seeker Απρίλιος 2, 2005 #7 Απρίλιος 2, 2005 Αν πρόκειται να δώσεις ~100 η καλύτερη λύση είναι σαφώς το Enermax.
Grace Απρίλιος 2, 2005 #8 Απρίλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από firefox [Σήμερα, στις 00:20] Από τις πιό αξιόλογες εταιρίες προτείνω Fortron Bluestorm 500W. Εχει 2 +12v rails,2 SATA καλώδια και PCI-Express στα 105 περίπου.Στα λεφτά του πιστεύω δεν υπάρχει καλύτερο και είναι πολύ αθόρυβο@prioneto:τα 2 +12v rails σε τι βοηθάνε? πιο το νόημα να εξής 2 από αυτές? γενικά pies συσκευές βοηθιούνται από μια καλή 12άρα γραμμή?πάντως σε ένα review που διάβασα για το "φορτρον" έλεγε πως όταν είναι σε full load ο fan αρχίζει και γίνετε αισθητός. τώρα εσείς λέτε ότι δεν ακούγεται? ποτε όμως δεν ακούγεται σε full load η idle? Για εντελώς αθόρυβο τροφοδοτικό, αν φυσικά δεν πας σε fanless που δεν τα εκτιμώ και ιδιαίτερα, ένα είναι το Be-Quiet. Είναι πιο αθόρυβο από το Enermax, έχει τον ίδιο περίπου σχεδιασμό και υλικά με το OCZ (λίγες παραπάνω ψύκτρες, άλλη θέση του ανεμιστήρα και δεν έχει ρυθμιζόμενες γραμμές και φωτιζόμενο ανεμιστήρα κατά κύριο λόγο) αφού φτιάχνονται στην ίδια σειρά παραγωγής και είναι πάρα πολύ σταθερό. Επίσης αντέχει πάρα πολύ (αφού άντεξε εμένα....).Όλες οι συσκευές περίπου παίρνουν από την 12ν. Τώρα το πόσο βοηθούν οι 2 και 3 γραμμές είναι στο κάθε άτομο. Εγώ περισσότερο μειονέκτημα το βρίσκω.Το fortron έχει περίπου ίδιο σχεδιασμό με τα OCZ Modstream και Revoltec Chromus. Mόλις βρει αξιοσημείωτο φορτίο, θα κάνει λίγο θόρυβο.
firefox Απρίλιος 2, 2005 #9 Απρίλιος 2, 2005 http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/powerful-psu_12.htmlThe BeQuiet P4-450W model was a disappointment. Yes, it is a high-quality PSU with good parameters but its characteristics lack luster against the models from Antec and OCZ. The competitors have a much better stability of the output voltages, so the cross-load characteristics of the P4-450W look pale in comparison. This PSU couldnt also meet our expectations as concerns the noise. The soft buzz of its fan makes it no less quiet than the models from OCZ, but OCZs PSUs have much better other parameters.για ακόμα μια φορα οι γνώμες διίστανται αρκετά. από την ali δεν θα ήθελα να πάρο κάτι πχ be quiet γιατί δεν έχει δοκιμαστεί από αρκετούς χρηστες και έτσι δεν υπάρχει αντίστοιχο feedback ως προς τις οποιες ατέλειες του προϊόντος.
Grace Απρίλιος 2, 2005 #10 Απρίλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από firefox [Σήμερα, στις 01:36] http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/powerful-psu_12.htmlThe BeQuiet P4-450W model was a disappointment. Yes, it is a high-quality PSU with good parameters but its characteristics lack luster against the models from Antec and OCZ. The competitors have a much better stability of the output voltages, so the cross-load characteristics of the P4-450W look pale in comparison. This PSU couldnt also meet our expectations as concerns the noise. The soft buzz of its fan makes it no less quiet than the models from OCZ, but OCZs PSUs have much better other parameters.για ακόμα μια φορα οι γνώμες διίστανται αρκετά. από την ali δεν θα ήθελα να πάρο κάτι πχ be quiet γιατί δεν έχει δοκιμαστεί από αρκετούς χρηστες και έτσι δεν υπάρχει αντίστοιχο feedback ως προς τις οποιες ατέλειες του προϊόντος. Aυτή ήταν μία version, κάποτε. Για διάβασε:http://www.xtremeresources.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=43Του έχω 'βγάλει τα μάτια' και δεν έπαθε το παραμικρό. Κάτω απο 1-2% regulation σε βαρύ φορτίο δεν είναι καθόλου άσχημα.
Athens2004 Απρίλιος 2, 2005 #11 Απρίλιος 2, 2005 Μετά το tagan 480 μόνο σε παθητικό μπορείς να πάς για καλύτερα .
skelos1416003162 Απρίλιος 2, 2005 #12 Απρίλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 03:39] Μετά το tagan 480 μόνο σε παθητικό μπορείς να πάς για καλύτερα . κατι ξερεις εσυ................. :) :)
firefox Απρίλιος 2, 2005 #13 Απρίλιος 2, 2005 μήπως πρέπει να πάρο...TAGAN??? από ότι έχω καταλάβει το rev 2 είναι αυτό με τα προβλήματα. υπάρχει κάποιος τρόπος να αποφύγω παρτίδες rev 2?
Athens2004 Απρίλιος 2, 2005 #14 Απρίλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από skelos [Σήμερα, στις 03:42] κατι ξερεις εσυ................. :) :) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :bye: :bye: :bye: :daisy: :daisy: :daisy: edit προς firefox ---> rev 3 is here with pcexpress connector!!! http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=PowerSupplies&cp_id=53193 ναι ο ίδιος είμαι .
firefox Απρίλιος 2, 2005 #15 Απρίλιος 2, 2005 @Grace: ποσο κάνει το P5 BQT και από που? μονο εκτος από το hacshop δεν τους μπορώ τους τύπους εκεί πέρα....επίσης το BQT P5 ως OCZ Powerstream 420 ως Tagan. πιο είναι πιο αθόρυβο?
Stratos Απρίλιος 3, 2005 #16 Απρίλιος 3, 2005 Το BeQuiet ειναι μακραν το πιο αθορυβο τροφοδοτικο που εχω δοκιμασει. Αλλα σιγουρα, η επομενη επιλογη μου θα ηταν Enermax.
Πριονέτο Απρίλιος 3, 2005 #17 Απρίλιος 3, 2005 Δεν έχω δοκιμάσει το Tagan αλλά αν κρίνω από μια μεγάλη λίστα RMA's κάπου υπάρχει πρόβλημα.Το διπλό +12V είναι spec του ΑΤΧ 2.0 και ουσιαστικά δίνει το ένα για cpu&μητρική και το άλλο για τα υπόλοιπα κομμάτια του υπολογιστή ώστε να υπάρχει καλύτερη σταθερότητα.Και το Tagan rev3.0 και τα καινούργια Enermax έχουν διπλό +12V.Geolast, αν δεν έχεις πρόβλημα με τα λεφτά το Enermax 485 είναι η καλύτερη επιλογή.
Stratos Απρίλιος 3, 2005 #19 Απρίλιος 3, 2005 Εαν καποιος θα επρεπε να θεωρηθει ονομα στα τροφοδοτικα, σιγουρα λεγεται Enermax!Ειναι η μονη εταιρια που σε βαθος χρονου εχει αποδειξει οτι τα τροφοδοτικα της, και αξιοπιστα ειναι και πανισχυρα.Απο κει και περα, οι περισσοτεροι αλλοι, ειναι φωτοβολιδες...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.