spc Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2005 http://www.tomshardware.com/game/200504022/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Απρίλιος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 καλο φαινεται! ποσο θα πηγαινει αυτο περιπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skelos1416003162 Απρίλιος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Τσαμπα το χαρηκα δεν ειναι ασυρματο Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Kανενα "Gaming" mouse δεν ειναι ασυρματο. Χανουν λιγο σε αποκριση. Τοσο ελαχιστα που αν παιζεις συχνα, θα το καταλαβεις ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skelos1416003162 Απρίλιος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 δεν χανουν λιγο αλλα αρκετα και ειναι πολυ ενοχλητικο απλως ελπιζα.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Απρίλιος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Μεταξύ αυτού και του razer diamondback ποιο θα ήταν καλύτερο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Απρίλιος 3, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Το Logitech 518 θα ειναι καλυτεροTα driver της Razer ειναι ψιλοαθλια....Κριμα που δεν υπαρχει και σε ασυρματη εκδοση μιας και εγω δεν εχω χωρο στο γραφειο μου και γενικος μου την σπανε τα καλωδια....Θα αρκεστω με το Logitech ΜΧ1000εκτος και αμα βγαλουν κανενα ποντικι σαν το Logitech 518 σε ασυρματοΑρχική απάντηση από skelos [Σήμερα, στις 12:49] δεν χανουν λιγο αλλα αρκετα και ειναι πολυ ενοχλητικο απλως ελπιζα.......... Miας χαρα εγω παιζω παιχνιδια (Doom3 Farcry κλπ) με το ασυρματο ποντικι μουΔεν βρισκω τιποτα το ενοχλητικο. Τελεια παειΤωρα εσυ τι καθεσαι και λες...Παιζει βεβαια ρολο και για τι ασυρματο ποντικι μιλαμε γιατι δεν ειναι ολα τα ασυρματα ιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
skelos1416003162 Απρίλιος 3, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 το mx 1000 εχω τωρα και counter δεν μπορεις να παιξεις.....:OT: για online εχω βολευτει ενα διαφημιστηκο της gauloise λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Απρίλιος 3, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 14:54] Μεταξύ αυτού και του razer diamondback ποιο θα ήταν καλύτερο?? Α,ρε Kender....Καθε φορα που με "ψηνεις" να αγωρασω κατι,την επομενη μερα βγαινει κατι καλυτερο.......:cry: :cry: :cry: Φτηνοτερο απο το Razer δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Απρίλιος 6, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα το razer ειναι το κορυφαιο αυτη τη στιγμη.με υποθεσεις δε κανουμε τιποτα.καθιστε πρωτα να βγει το αλλο και μετα βλεπουμε..... οσο για τους drivers περα απ το γεγονος οτι μια στο τοσο δεν ξεκιναει σε cold boot το mouse(σπανια αλλα συμβαινει)δεν υπαρχει αλλο προβλημα.κατι καινουργιοι drivers που κυκλοφορουν λυνουν αυτο το προβλημα αλλα ειναι beta και οπως καθε beta εχουν και αυτοι τα προβληματα τους.το θετικο ειναι οτι βρισκονται σε επαφη με τους gamers διαρκως και περνουν στα σοβαρα τις αποψεις τους. οτ : λενε οτι θα βγαλουν και keyboard για gamers ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Απρίλιος 6, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από skelos [03-04-2005 16:17] το mx 1000 εχω τωρα και counter δεν μπορεις να παιξεις.....:OT: για online εχω βολευτει ενα διαφημιστηκο της gauloise λολ Δεν ξερω βασικα για το Counter μιας και δεν το εχω το συγκερκιμενο παιχνιδια αλλα ουτε και μου αρεσει ιδιαιτεραΠαντως οτι καινουργιο παιχνιδι (DOOM3, ACT OF WAR, STAR WARS KOTOR 2 και πολλα αλλα) μια χαρα παει και με το παραπανωΚαλυτερα παντως απο κατι Optical... δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα το razer ειναι το κορυφαιο αυτη τη στιγμη.με υποθεσεις δε κανουμε τιποτα.καθιστε πρωτα να βγει το αλλο και μετα βλεπουμε.....οσο για τους drivers περα απ το γεγονος οτι μια στο τοσο δεν ξεκιναει σε cold boot το mouse(σπανια αλλα συμβαινει)δεν υπαρχει αλλο προβλημα.κατι καινουργιοι drivers που κυκλοφορουν λυνουν αυτο το προβλημα αλλα ειναι beta και οπως καθε beta εχουν και αυτοι τα προβληματα τους.το θετικο ειναι οτι βρισκονται σε επαφη με τους gamers διαρκως και περνουν στα σοβαρα τις αποψεις τους.Appo επιδοσεις για παιχνιδια κορυφαια αλλα απο driver ειναι χειροτερα απο την LogitechΠεριεργο εχω εχω ακουσει και αλλακατι οτι δεν δουλευουν σωστα σε κατι παιχνιδιακαι κατι Conflict και κατι τετοια περιεργα.....Τo Logitecη MX 518 θα ειναι καλυτερο θα μπορεις να αλλαζεις το DPI καθως παιζεις ενα παιχνιδι (400. 800, 1600)και ειναι και πιο ομορφο απο τα σχεδια της Razer...Tο Driver support της Logitech ειναι καλυτερο και εχουν περισσοτερη τεχνολογια με το μερος τους απο την μικρη RAZER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 6, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Mustap [Σήμερα, στις 11:02] οτ : λενε οτι θα βγαλουν και keyboard για gamers ! Παλιά νέα Παίζει το Saitek gaming keyboard και το πιο εντυπωσιακό Zboard customised για διάφορα παιχνίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Απρίλιος 6, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Vasot [Σήμερα, στις 10:25] Τo Logitecη MX 518 θα ειναι καλυτερο θα μπορεις να αλλαζεις το DPI καθως παιζεις ενα παιχνιδι (400. 800, 1600)και ειναι και πιο ομορφο απο τα σχεδια της Razer...Tο Driver support της Logitech ειναι καλυτερο και εχουν περισσοτερη τεχνολογια με το μερος τους απο την μικρη RAZER δε το χω ψαξει το θεμα αλλα η αλλαγη dpi σε τι βοηθαει?οσο για την ομορφια αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο.εδω εχω ενα λινκ με φοτος για τον καθενα να κρινει http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=13279μικροτερη ποσοτητα αντιστοιχει σε μεγαλυτερη ποιοτητα λενε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Απρίλιος 6, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Mustap [Σήμερα, στις 22:15] δε το χω ψαξει το θεμα αλλα η αλλαγη dpi σε τι βοηθαει?οσο για την ομορφια αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο.εδω εχω ενα λινκ με φοτος για τον καθενα να κρινει http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=13279Βοηθαει στο οτι καποιος μπορει να Βαλει μια αλλη αναλυση πιο ανετη ασχετα αμα ειναι μικροτερη η μεγαλυτερη και αναλογα την προτιμηση τουΠολλη νομιζουν οτι επειδη ειναι 1600 σημαινει και αυτοματα οτι τα παντα θα ειναι καλυτερα Στην πραγματικοτητα αυτο δεν ισχυει πανταΥπαρχουν προγραμματα\εφαρμογες\παιχνιδια οπου σε 1600 να παρα ειναι ευαισθητο το ποντικι με συνεπεια οχι και τοσο καλο scrolling και δυσκολια ως προς την κινηση του δεικτη στην οθονη γενικοςΟσο για το τι ειναι ομορφο για τον καθενα πραγματι ειναι υποκειμενικο (ειτε προκειται για mouse ειτε για γυναικα πχ)αλλα ενταξει πιστευα οτι μιλουσα για την μεγαλυτερη μεριδα τι πιστευει η τουλαχιστον αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμηΑρχική απάντηση από Mustap [Σήμερα, στις 22:15] μικροτερη ποσοτητα αντιστοιχει σε μεγαλυτερη ποιοτητα λενε Το οτι "λενε" δεν σημαινει οτι αυτο ισχυει παντα η οτι ειναι και σωστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Απρίλιος 6, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Το οτι "λενε" δεν σημαινει οτι αυτο ισχυει παντα η οτι ειναι και σωστο α μπραβο.τωρα ερχεσαι στα λογια μου.αυτο προσπαθω να εξηγησω τοση ωρα.δεν μπορουμε να συγκρινουμε ενα προιον με ενα αλλο χωρις καν να το εχουμε δοκιμασει ,αλλα απο οτι εχουμε ακουσει απο αλλους που μπορει να μη το χουν πιασει καν στα χερια τους.και μπορει να ναι και καλυτερο αυτο της logitech δεν αντιλεγω αλλα πρεπει πρωτα να βγει στην αγορα ,να το δοκιμασουν οι χρηστες και βλεπουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kov Απρίλιος 8, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 Logitecη MX 518 με κλειστα ματια σιγουρα αυτο και το 510 αυτη την στιγμη ειναι τα κορυφαια ποντικια και για δουλεια και για games.εχω αλαξει πολλα ασυρματα και πολλα ενσυρματα αυτο ομως δεν παιζεται.ΚΟΡΥΦΑΙΟ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Απρίλιος 8, 2005 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Απρίλιος 8, 2005 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Mustap [06-04-2005 23:15] α μπραβο.τωρα ερχεσαι στα λογια μου.αυτο προσπαθω να εξηγησω τοση ωρα.δεν μπορουμε να συγκρινουμε ενα προιον με ενα αλλο χωρις καν να το εχουμε δοκιμασει ,αλλα απο οτι εχουμε ακουσει απο αλλους που μπορει να μη το χουν πιασει καν στα χερια τους.και μπορει να ναι και καλυτερο αυτο της logitech δεν αντιλεγω αλλα πρεπει πρωτα να βγει στην αγορα ,να το δοκιμασουν οι χρηστες και βλεπουμε.... Mα για αυτο υπαρχουν και τα Reviews απο ατομα που το εχουν δοκιμασει οπως ειναι και το αναλογο review πιο πανωΠαντως το MX518 απο πρωτη αποψη φαινεται πιο υποσχομενο απο το Razer Τελοσπαντων πραγματι θα μαθουμε περισσοτερα στις επομενες μερεςΜακαρι να βγει και σε ασυρματο παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Απρίλιος 10, 2005 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Vasot [08-04-2005 12:48] Mα για αυτο υπαρχουν και τα Reviews απο ατομα που το εχουν δοκιμασει οπως ειναι και το αναλογο review πιο πανωΠαντως το MX518 απο πρωτη αποψη φαινεται πιο υποσχομενο απο το Razer Τελοσπαντων πραγματι θα μαθουμε περισσοτερα στις επομενες μερεςΜακαρι να βγει και σε ασυρματο παντως το παραπανω review ειναι ενος site που κανει hardware reviews κτλ. εγω αναφερομαι στην ευρυτερη κοινοτητα χρηστων που δεν εχουν καμια σχεση με τις εταιριες.το σιγουρο θα ειναι πως η διαθεσιμοτητα του 518 θα ειναι πιο μεγαλη απο αυτο του ρειζερ και λογικα και η τιμη καλυτερη.παντως για ασυρματο θα πρεπει να μπει και αυτο στην ουρα καθως ηδη πολλοι θελανε το μχ1000 να βγει σε ενσυρματο αλλα δεν μας εχει κανει ακομα τη χαρη η logitech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.