spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2017 Καλησπερα, Παρατηρησα σημερα οτι το δραπανο μου κανει μια ελλειπτικη περιστροφη η οποια ειναι πολυ μικρή μεν αλλα αρκετη για να μη μπορω να ανοιξω σπειρωματα με ακριβεια. Θελει κατι σφιξιμο - φτιαχνεται? thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιούλιος 2, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2017 Αν αναφέρεσαι σε δραπανοκατσάβιδο είναι συνηθισμένη μια μικρή ανοχή και δεν μπορείς να κάνεις και κάτι. Αν μιλάμε για κολονάτο δράπανο δεν θα έπρεπε να έχει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Ιούλιος 2, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2017 Λογικο ακουγεται, αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δε το εκανε παλιοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osa Ιούλιος 2, 2017 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2017 Σπειρώματα με ακρίβεια νομίζω ότι ανοίγουν με το χέρι.... εκτός και αν κατάλαβα λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Ιούλιος 2, 2017 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2017 ο σπειροτομος εχει καρε για χειρολαβη ή ειναι στρογγυλο? δες αν πιανει καλα στο τσοκ εχει το προβλημα με οτι βαλεις? (πχ τρυπανι) ελεγξε το τσοκ αν εχει χαλαρωσει η βιδα (εσωτερικα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Ιούλιος 3, 2017 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2017 Το εσφιξα λιγο (δε πηγαινε και πολυ), νομιζω ειναι καπως καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Ιούλιος 3, 2017 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2017 μπορει να εχει φθαρει το ιδιο το τσοκ εσωτερικα και οι σιαγωνες να μην 'πατανε' σωστα πλεον σ αυτη την περιπτωση >αλλαγη τσοκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts