skepasti21 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2017 Γεια χαρά, υπάρχει κάποιος που να ξέρει να προτείνει κάποιο VDSL ROUTER με υποδοχή 4g SIM? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 29, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2017 Δες αυτα σαν μοντελα. https://www.digitalsima.gr/products.php?id=503&cat_id=45&man_id=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Ιούνιος 30, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2017 Μετά από 2 μέρες αναζήτηση κατάλαβα ότι δεν παίζουν πολύ αυτά τα μόντεμ , οπότε λογικά έπρεπε να στραφω σε κάποιο με υποδοχή stick .. και τείνω προς το TP-LINK ARCHER VR400. Καλό μοντεμακι φαίνεται , το μόνο που με απασχολεί είναι πως θα αντικαταστήσω το speedport entry 2i της COSMOTE στο οποίο έχω πάνω και το σταθερό μου τηλέφωνο. Κάποιος που να γνωρίζει? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts