kirkfire Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2017 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2017 Καλησπερα σε ολους,ειχα καμποσες υποψιες για τη ταχυτητα μου λογω του οτι εβλεπα ενα βιντ πιξελιαζε στα 144 Ρ και κολλαγε,παιζω με 124 ms σταθερα παιχνιδια και ειπα να κανω ενα τηλεφωνημα στην αγαπημενη φορθνετ μου ειπαν οτι φταει η πριζα. Μετα εκανα ενα speed test να δω ποσο ασχημα ειναι και ειναι τοσο : My Speed :: 852 kbps Πως φτιαχνω τη πριζα ωστε να ανεβει η ταχυτητα; 88% slower than my host average 7.4 Mbps
sokraths Δεκέμβριος 30, 2017 #2 Δεκέμβριος 30, 2017 (edited) φιλαράκι μου πιστεύω πως πρέπει να αλλάξεις ολόκληρη την μπρίζα δεν είναι και ακριβή Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 31, 2017 από acct greeklish
UltraB Δεκέμβριος 30, 2017 #3 Δεκέμβριος 30, 2017 Ήρθε τεχνικός και στο είπε ή από το τηλέφωνο; Όπως και να έχει, δοκίμασε να βάλεις το modem σε κάποια άλλη πρίζα να μας πεις αν αλλάξει κάτι.
trendy Ιανουάριος 9, 2018 #4 Ιανουάριος 9, 2018 Κοίτα μέσα στην πρίζα αν υπάρχει κανένας πυκνωτής. Είχα παρόμοιο θέμα παλιότερα.
Recommended Posts