kirkfire Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2017 Καλησπερα σε ολους,ειχα καμποσες υποψιες για τη ταχυτητα μου λογω του οτι εβλεπα ενα βιντ πιξελιαζε στα 144 Ρ και κολλαγε,παιζω με 124 ms σταθερα παιχνιδια και ειπα να κανω ενα τηλεφωνημα στην αγαπημενη φορθνετ μου ειπαν οτι φταει η πριζα. Μετα εκανα ενα speed test να δω ποσο ασχημα ειναι και ειναι τοσο : My Speed :: 852 kbps Πως φτιαχνω τη πριζα ωστε να ανεβει η ταχυτητα; 88% slower than my host average 7.4 Mbps Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokraths Δεκέμβριος 30, 2017 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2017 (edited) φιλαράκι μου πιστεύω πως πρέπει να αλλάξεις ολόκληρη την μπρίζα δεν είναι και ακριβή Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 31, 2017 από acct greeklish Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Δεκέμβριος 30, 2017 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2017 Ήρθε τεχνικός και στο είπε ή από το τηλέφωνο; Όπως και να έχει, δοκίμασε να βάλεις το modem σε κάποια άλλη πρίζα να μας πεις αν αλλάξει κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 9, 2018 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2018 Κοίτα μέσα στην πρίζα αν υπάρχει κανένας πυκνωτής. Είχα παρόμοιο θέμα παλιότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts