defiant Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2005 Εχω στησει ftp server στο pc μου και θελω να δω αν δουλευει. Οποιος μπορει ας δοκιμασει να συνδεθει με ftp client στο dfc.homeftp.org Port:2121 User Name:anonymous Περιμενω reply Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Απρίλιος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Δουλεύει. Μπορείς να μου πεις πως το έστησες γιατι ενδιαφερομαι να φτιαξω ενα παρόμοιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Απρίλιος 2, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Να οι ρυθμισεις του Serv-U.Πρεπει να ανοιξεις απο το ρουτερ σου 2000-2010 ports Και 2121.Την 21 την μποκαρει η 4thnet(νομιζω). Αν μπορεις δοκιμασε λιγο να ανοιξεις αυτο http://dfc.homeftp.org/ Βγαζει Prompt για το ρουτερ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Απρίλιος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 δεν ανοιγει καθόλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Απρίλιος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 η σελιδα ftp://ftp.dfc.homeftp.org:2121/ ειναι η σωστη ανοιγει και βλεπω ενα αδειο directoryτο προμπτ του ρουτερ το βλεπεις μονον εσυ ειναι θεμα ρουτερ και πως κανει το ΝΑΤοι υπολογιστες πισω απο τον ρουτερ δεν θα μπορουν να δουν το σιτε σουμονο μπροστα απο τον ρουτερ και αρα εκτος του λαν σουδοκιμασε να μπεις με ενα αλλο υπολογιστη με dial up για να το δοκιμασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Απρίλιος 2, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 ^^ Αν δοκιμαζεις με το browser σου δεν ανοιγει. Αν δοκιμασεις με καποιο ftp client π.χ turbo ftp ανοιγει. Οσο για το προμπτ απλα ηθελα να το σιγουρεψο οτι δεν μπορει να μπει καποιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Απρίλιος 2, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Πολύ καλός δουλεύει.Έχεις static ip ή χρησιμοποιείς DNS ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Απρίλιος 2, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Οχι dynamic εχω, και χρησιμοποιω dns απο το dyndns.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Απρίλιος 2, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Μπράβο, ετοιμάζομαι και εγώ να κάνω file server το παλιό pc και θέλω να σηκώσω ftp αλλά προβληματιζόμουν επειδή δεν θέλω να πληρώνω για static ip. Ησύχασα τώρα που είδα οτί δουλεύεις μια χαρά με DNS. Δεν ξέρω επίσης τη να κάνω με το NAT.Εσύ είσαι πίσω απο το NAT ή βγαίνεις κατευθείαν με την public? Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Απρίλιος 2, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Πισω απο ΝΑΤ ειμαι, απλα ανοιγεις τις ports που εχεις ορισει στο PASV port rage(2000-2010 εχω βαλει) και την 21 που ειναι η default για ftp.Εγω εβαλα 2121 γιατι η forthnet μποκαρει το outbound traffic στην 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Απρίλιος 2, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από defiant Πισω απο ΝΑΤ ειμαι, απλα ανοιγεις τις ports που εχεις ορισει στο PASV port rage(2000-2010 εχω βαλει) και την 21 που ειναι η default για ftp.Εγω εβαλα 2121 γιατι η forthnet μποκαρει το outbound traffic στην 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Απρίλιος 2, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από defiant Πισω απο ΝΑΤ ειμαι, απλα ανοιγεις τις ports που εχεις ορισει στο PASV port rage(2000-2010 εχω βαλει) και την 21 που ειναι η default για ftp.Εγω εβαλα 2121 γιατι η forthnet μποκαρει το outbound traffic στην 21 Για θεμα ασφαλειας ενα port θα ανοιξεις και δεν χρειαζεται αλλο. Απο εκει και περα οριζεις ποσες ταυτοχρονες συνδεσεις θελεις να εχεις max στο port αυτο. Το 21 αν και default port του πρωτοκολλου ftp, εαν εχεις ορισει αλλο port στον ftp σου, το κλεινεις και παλι για λογους ασφαλειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Απρίλιος 3, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Shadow Hunter Για θεμα ασφαλειας ενα port θα ανοιξεις και δεν χρειαζεται αλλο. Απο εκει και περα οριζεις ποσες ταυτοχρονες συνδεσεις θελεις να εχεις max στο port αυτο. Το 21 αν και default port του πρωτοκολλου ftp, εαν εχεις ορισει αλλο port στον ftp σου, το κλεινεις και παλι για λογους ασφαλειας. Γιατι τι κυνδινο διατρεχω αν εχω 10 πορτες "ανοιχτες" και οχι μια?Το ανοιχτες σε εισαγωγικα γιατι ειναι stealthed και δεν φαινονται εξω.Max connections εχω 5 και ναι η 21 ειναι κλειστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.