D_Angelos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2017 (edited) Καλησπερα στο φορουμ, Τον τελευταιο καιρο το pc κλεινει απο μονο του, και οταν λεω κλεινει, οχι κανονικα shutdown, σα να το τραβας απο την πριζα. Δεν εχω βρει καθε ποτε το κανει, δεν εχει καποιο συγκεκριμενο λογο. Μπορει να κλεισει ειτε την ωρα που παιζω κατι βαρυ και ζοριζεται, ειτε απλα οταν ειναι ανοικτος και δεν κανει τιποτα. Ειτε σε διαστημα μισης ωρας, ειτε μιας μερας. Ετρεξα benchmarks(σε ολα- μνημες, cpu, gpu, σκληρους) να τον ζορισω να ανεβασει θερμοκρασιες, αλλα ολα μια χαρα.. Οταν λοιπον κλεινει, μετα κανει αμεσως restart μονος του και πριν φορτωσει την επιφανεια εργασιας, απλα εχω μια μαυρη οθονη με το ποντικι μονο για καποια ωρα(~1 λεπτο). Μετα φορτωνει τη taskbar, χωρις προγραμματα κτλ και το wallpaper. Μετα η θα θυμηθει να ανοιξει ή θα κατσει εκει και θα το κλεισω χειροκινητα. Το pc μου OS: Windows 10 pro 64 CPU: i5 4460 RAM: 2x 8gb Hyperx Fury DDR3 MOB: Asrock z97 anniversary GPU: ATI AMD Radeon R9 280x STORAGE: 2x 1tb Caviar blue PSU: Thermaltake smart se 630W Τον εχω 2 χρονια και αυτο ξεκινησε το τελευταιο διμηνο. Επισης, δεν εχει καποιο θεμα με σκονη, τον καθαρισα προσφατα. Παιζει να φταιει το τροφοδοτικο ή τι αλλο μπορει να ειναι; Ευχαριστω Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 26, 2017 από D_Angelos Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Ιούνιος 26, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2017 Σαν πρώτο βήμα, αν έχει το τροφοδοτικό εγγύηση δώσ'το να το κυτάξουν.Οι θερμοκρασίες πού κυμαίνονται;Τί benchmark έτρεξες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
D_Angelos Ιούνιος 26, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2017 Θερμοκρασιες CPU απο 55-80 και gpu κατι αντιστοιχο. Benchmark ετρεξα και μεσα απο παιχνιδια και απο το passmark. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Ιούνιος 26, 2017 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2017 Θα έδινα πιθανολογικά: -80% psu-15% mobo (τσέκαρε οπτικά αν έχει κάποιον φουσκωμένο πυκνωτή)- Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Ιούνιος 26, 2017 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2017 Μόλις είδα ότι μου κόπηκε η μισή απάντηση από το tapa (?), και δεν μπορώ να κάνω edit.Σαν τελευταίο ενδεχόμενο τσέκαρε τον hdd για health και bad sectors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D_Angelos Ιούνιος 26, 2017 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2017 (edited) mobo δεν ειδα να εχει τιποτα περιεργο, hdd ανεβασα screenshot. Οποτε θα πρεπει να βρω κανα τροφοδοτικο να δοκιμασω αν θα συνεχισει να το κανει.. Ευχαριστω πολυ! Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 26, 2017 από D_Angelos Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούλιος 5, 2017 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2017 Κλείνει απότομα ή κρασάρει και κάνει επανεκκίνηση? Δηλ. παγώνει ξαφνικά ή πετάει μπλε οθόνη και κλείνει? Στο κάνει σε καθημερινή βάση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D_Angelos Ιούλιος 31, 2017 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2017 On 7/5/2017 at 11:51 ΠΜ, το μέλος pasjohn έγραψε: Κλείνει απότομα ή κρασάρει και κάνει επανεκκίνηση? Δηλ. παγώνει ξαφνικά ή πετάει μπλε οθόνη και κλείνει? Στο κάνει σε καθημερινή βάση? Δεν κρασαρει, απλα κλεινει αποτομα. Ουτε μπλε οθονη ουτε τιποτα. Κια σχεδον σε καθημερινη βαση. Δηλαδη μπορει 3 φορες σε μια μερα, μπορει καμια σε μια μερα. Αλλα πανω απο 2 μερες διαφορα δεν εχει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Ιούλιος 31, 2017 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2017 Πρέπει να πάρεις τροφοδοτικό. Ο τρόπος που κλείνει αυτό δείχνει. Εγγύηση το υπάρχον, μιας και είναι 2 ετών, έχει; Δεν απάντησες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D_Angelos Αύγουστος 1, 2017 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2017 Πηγα στο μαγαζι και ρωτησα γιατι εδινε 2 χρονια και εχει ληξει, αλλα το κουτι γραφει 3 που ισχυει. Μου ειπαν οτι δεν το καλυπτουν και πρεπει να μιλησω απευθειας με την εταιρεια. Ειδα οτι δεν εχει εδω αντιπροσωπεια οποτε εστειλα μειλ σε διαφορα σαιτ που εχει (Global, Europe, στο mail για support, στο mail για τις εγγυησεις), αλλα δε μου απαντησαν ποτε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Themis Xaitas Ιούνιος 16, 2023 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2023 (edited) Καλησπέρα έχω ένα θέμα με το pc μου όπως παίξω ξαφνικά σβήνει μόνο του έχω νορμαλ θερμοκρασίες λέτε να είναι το τροφοδοτικό ;; Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 16, 2023 από Themis Xaitas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Themis Xaitas Ιούνιος 16, 2023 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2023 On 31/7/2017 at 11:40 ΜΜ, το μέλος virus777 έγραψε: Πρέπει να πάρεις τροφοδοτικό. Ο τρόπος που κλείνει αυτό δείχνει. Εγγύηση το υπάρχον, μιας και είναι 2 ετών, έχει; Δεν απάντησες. Όπως και παίξω ξαφνικά σβήνει το pc έχω νορμαλ θερμακρασιες λέτε να είναι το τροφοδοτικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Themis Xaitas Ιούνιος 16, 2023 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2023 2 ώρες πριν, το μέλος Themis Xaitas έγραψε: Όπως και παίξω ξαφνικά σβήνει το pc έχω νορμαλ θερμακρασιες λέτε να είναι το τροφοδοτικό; Δεν έχω εγγύηση ! Ευχαριστώ για το χρόνο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Themis Xaitas Ιούνιος 16, 2023 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2023 2 ώρες πριν, το μέλος Themis Xaitas έγραψε: Όπως και παίξω ξαφνικά σβήνει το pc έχω νορμαλ θερμακρασιες λέτε να είναι το τροφοδοτικό; Επίσης να πρόσθετο ότι στα ποιο βαριά παιχνίδια μου το κάνει πχ άμα μπω κανένα λολ είμαι κομπλέ υπάρχει εξηγήσει σε αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Ιούνιος 16, 2023 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2023 Θα μπορούσες να κάνεις νέο θέμα και όχι να "αναστήσεις" θέμα έξι ετών. Αν έδινες στοιχεία για τα κομμάτια που συνθέτουν τον υπολογιστή σου, θα βοηθούσε να καταλάβουμε κάτι παραπάνω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts