Eldal Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2017 Καλημέρα, λαμπίτες. Η ερώτηση από τον τίτλο του θέματος είναι μάλλον προφανής. Το mx anywhere χάλασε πριν από κάνα δύο χρόνια και από τότε η γυναίκα μου χρησιμοποιεί στο laptop ένα της microsoft, για το οποίο γκρινιάζει μέρα νύχτα χεχε. Καθώς έρχονται τα γενέθλιά της είπα να της πάρω το ποντίκι που της άρεσε για δώρο. Ψάχνοντας βλέπω ότι η logitech έχει βγάλει και 2η έκδοση του ποντικιού. Ποια λέτε να προτιμήσω κι αν ξέρει κανείς αν στο καινούριο έχει αντιμετωπίσει η logitech το πρόβλημα με το double click. Thanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούνιος 25, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2017 Μικρο δεν ειναι το MX Anywhere? Τη βολευει? Το θεωρω ακριβο για το μεγεθος και το σχημα του, αν και εμφανισιακα ειναι ομορφο. Θα προτιμουσα να δοκιμασει μεγαλυτερο. Η γυναικα μου δοκιμασε το MX Master και σοκαριστηκε απο την αισθηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldal Ιούνιος 25, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2017 Τη βολεύει πολύ είναι η αλήθεια και την έχω στη γκρίνια από τότε που χάλασε. Το χρησιμοποιεί πολύ κι από καναπέ, τραπεζάκι σαλονιού καθώς έχουμε συνδεδεμένο το laptop με την τηλεόραση και βλέπουμε διάφορα εκεί, οπότε αυτό το anywhere είναι και το ζητούμενο. Plus το παίρνει και στη δουλειά (σχολείο) οπότε θέλει να είναι και μικρό και να χωράει άνετα στην τσάντα του laptop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 25, 2017 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2017 Μια σχετικη διαφορά στο σχεδιασμο την βλεπω, αλλα αν την ειχε βολεψει το 1 , μαλλον το ιδιο θα πρεπει να παρεις (μην ακους εκ νεου γκρινια ξαφνικα ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts